Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

ben ovulasyon testi kullandım.. sanırım yumurtlama günümde hamile kaldım.. ve bir oğlum olacak.. :)

ducks,cigim bende ovulasyon testi kullandim,bundan 4 ay öncesi basladim kullanmaya ve bu ay ovulasyon günü birliktelik oldu insallah benimkide tutar seninki kac aylik oldu canim? yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

demek regli oldun sağlık olsun canım
inşallah bu ay tutturursun bebişini
inşallah canım gönlümüzden erkek geçiyo ama rabbim ne verirse kabulümüz artık o minicik kalp içimde :)
darısı tüm istiyenlere
canım ben hergün 5-6 tane keçiboynuzunu kırıp kaynatttım
ortalama 3 bardak suda
zaten kaynaya kaynaya 2 bardak kalıyodu
hergün sabah aç karnına akşam yatmadan içti eşim
ve o ay hamile kaldım
doktorum eşimin sperminin yetersiz olduğunu düşünüyodu
sigara içiyoda eşim
ben ilişkiden 1 hafta önce başladım canım
bu arada bol sodada içti eşim meyve çok tüketti bunlarada dikkat ettik
inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız canımkaydirigubbakcemile5

tombilicim 28 kasımda regl olmam lazımdı 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı deger dusuk mu sence ya cok korkuyorum ben

canım öncelikle ALLAHIM oğluna sağlık sıhhat versin
kayıpların içinde çok çok geçmiş olsun
ALLAH bidaha yaşatmasın
inşallah gönlündeki olur ve meleğin sana sıkı sıkı tutunur
minicik kalbi pıt pıt atar canımzemuszemus

tombilicim 28 kasımda regl olmam lazımdı 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı deger dusuk mu sence ya cok korkuyorum ben

canım normal gözüküyo
ama içnin rahat etmesini istiyosan tekrar yaptır artarsa bilki hamilesin:)
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:hihoyyyta.s.zemuszemus

kizlarr merhaba,size birsey sorucam adetten bir hafta önce hamilelik testi kullansam sonuc cikarmi? bu ay hamileyim gibi hissediyorum kendimi cevap yazin lütfen...bide erken belirtiler yasadinizmi?meraktan catlicam

canım valla ben ne zaman hamile olduğumu düşünsem o ay hamile olmadığımı öğrendim
ama asla hamile kalamamışımdır dedğim ay hamile kaldım
bende kasıklarımda çok ağrı
baş ağrısı
ve tansiyon düşmesi oldu
göğüslerimde hiç bi belirti olmadı
hala büyümediler hatta
hiç mide bulantısıda çekmedim
bence acele etme gününü bekle
ben hep adet olucağım gün test yapardım sonuç negatif olurdu
zaten akşamada hep regli olurdum:)
ama umarım sen hamilesindir canım benimkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

tombilicim ben 4+5 hamileyim ama goguslerimde en ufak bir kıpırtı yok..
ne midem bulanıyor nede baska birsey.. sanki hamile degilim.. sen kac haftalık hamilesin cnm goguslerinde hic agrı veya hassaslasma veya uclarının acıması gibi bisi olmadımı

saol ya valla bende deniycem kesin bu ay onları inşallah bu defa tutar.kızımda benimde hiç belirti olmamıştı hatta adet olcakmışım gibi sancı vardı kasıklarımda inşallah bu defada rahat bi gebelik geçiririm olursa tabi.ayın 13 ünü bizde merakla bekliyoruz müjdeyi verirsin inşallah

ducks,cigim bende ovulasyon testi kullandim,bundan 4 ay öncesi basladim kullanmaya ve bu ay ovulasyon günü birliktelik oldu insallah benimkide tutar seninki kac aylik oldu canim? yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

ben gülen yüz çıkan ovulasyon testlerinden kullandım ..ilk kullandığım ay hamile kaldım denemelerimizin de 5. ayıydı.. şimdi oğlum :6 ay 3 haftalık yani 7. aya girmek üzereyiz.. allah sanada nasip etsin ...:Saruboceq:

canım kısmetse yarın 10 haftam bitecekzemuszemus
benim ne göğsümde ağrı nede acııııı hiç bişey olmadı
hatta o yüzden hamilemiyim diye baya düşündüm:)
kızımda ilk göğsümdeki acıdan o kadar korkmuştumki hamile olduğumu veya olucağımıda düşünmemiştim
kanser oldum şanmıştım
:)))))))
meğer hamileymişim
mide bulantım hele hiç olmadı
sabahları normalde nasılsam öyle kalktım
ama kasık ağrım 6 haftaya kadar hep oldu ama artık kalmadı
ve sürekli akıntım var halada devam ediyo
aradada çarpıntım oluyoooooooo
kısmetse aralık 11 yada 13 ünde doktor kontrolüm var canım
sen kesesini falan daha görmemişsindir
ben çok sabrettim
7+5 günlükken gittim doktora
doktor bile şaşırdı güldü
bu kadar istiyodun nerdeyse doğuracakken geldin diye:teytey:

duck cım erkek bebekte ne gibi belirtilerin olmustu hamile oldugunu ogrenmeden once ve hamilelik sırasında

esterya;ben regl günümde öğrendim hamile olduğumu sadece inanılmaz göğüslerim acıyodu normalde acımazlar ,birde regl günümden 1-2 gün önce yerleşme kanaması denilen şey olmuştu hatta ben regl oldum sandım ve çok üzüldüm ama 1-2 damla bişeydi sonra devamı gelmedi :) onun dışında tüm hamilelik belirtilerim hurafelere göre kızdı.. ekşi yedim asla tatlı yemedim kalp atışı ilk 178 di.. bunların hepsi kız bebek belirtisiymiş.. ama bebeğim erkekmiş :) hiç midem bulanmadı bir kere bile çıkarmadım tek erkek belirtiside buymuş.. :teytey:

inşallah canımmmmmmm güzel haberlerle gelirim
benim kızımda sadece göğüslerim ağzıma girecek kadar büyümüş ve çok acıyodu
birde göğsümde kitle gibi bişey olmuştu
mide bulantım ve çok uykum vardı:)
darısı sanaaaaaaaopuyorumnanaktan

[ canim cok tesekkür ederim bu duyarliligin icin, gercekten bakiyorum herkese cevap vermeye calisiyosun,herkesin sevincine yada hüzününe ortak olmaya calisiyosunyerimsenibenallahim senin temiz kalbine göre verir insallah oglusunu saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah, senin kalbin cok temiz biliyorum, benim icinde dua et olurmu canim öpüyorum[/QUOTE]

lavandelcim ALLAH sağlık verdiği sürece burda arkadaşlarımla dertleşmeye konuşmaya çalışıcam
ben burda bi çok soruma cevap buldum
benim gibi merak edenlerede
yaptıklarımı
düşüncelerimi söylemeye çalışıyorum
sizlerle arkadaş olduk
ben cevap yazıyorum ama sizlerde benimle konuşuyosunuz
sizler olmasanız kiminle yazışırımmmmmmmm:)
o senin kalbinin temizliği
senin için dua etmemmiiiiiii
aklıma geldikçe herkes için dua ediyorum
düşünsene merak ediyorum ne yaptınız diye:)
insan birbirine alışınca bırakamıyo vallaaaaaaaaa
bende seni öptüm copuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anımcımmmmmmm

tombilibu nun iyiniyetine ben de şahidim...benim de yazdığım şeylere içtenlikle cevap vermişti,ben de ne kadar temiz kalpli biri diye düşünmüştüm..Allah gönlüne göre versin canım...ben de teşekkür ederim ilgin için..:))opuyorumnanaktan

Selam kizlar ben ilk ayda hamile kaldim 5 ekimde adet gormeye baslamistim 29 ekimde hamile oldugumu ogrendim ki 1 kasimda adetimi bekliyordum.Sonuc olarak 18 aylik tek yumurta ikiz ogluslarim var su anda ve subatta tekrar hamile kalmayi istiyorum. bu arada 5 haftamdan 17 haftama kadar surekli kustum hic birsey yiyememistim.

tombilicim ben dun aksam doktora gittim 30 kasımda 200 olan beta hcg degerim dun aksam 770 cıktı cok mutlu oldum. Belirtim yok ama degerim yukselior icim umut doldu dr vajinal ultrasonla baktı ama henuz keseyi goremedi cnm ama korkmuyorum daha erken pztesi gosterecek annesine kendini bebegim bence :) :)

allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.benim bir sorum daha olcak yardımcı olursanız sevinirim.şimdi bu ay bende ovülasyon testlerini deniyeceğim ama çift çizgi çıktığı gün çatladımı anlamına geliyo yoksa çift çızgi çıktıktan 36 saat sonramı çatlama oluyo yani bende tam çatlama olduktan sonra bielikte olmak istiyorum ama tam olarak nasıl anlıycam bilemiyorum

lavandelcim ALLAH sağlık verdiği sürece burda arkadaşlarımla dertleşmeye konuşmaya çalışıcam
ben burda bi çok soruma cevap buldum
benim gibi merak edenlerede
yaptıklarımı
düşüncelerimi söylemeye çalışıyorum
sizlerle arkadaş olduk
ben cevap yazıyorum ama sizlerde benimle konuşuyosunuz
sizler olmasanız kiminle yazışırımmmmmmmm:)
o senin kalbinin temizliği
senin için dua etmemmiiiiiii
aklıma geldikçe herkes için dua ediyorum
düşünsene merak ediyorum ne yaptınız diye:)
insan birbirine alışınca bırakamıyo vallaaaaaaaaa
bende seni öptüm copuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anımcımmmmmmm[/QUOTE]

canim yaaa,gercekten aynen bende devamli sizi düsünüyorum,kizlar napti acaba,yazdilarmi,doktor ne dedi,kim sorusuna cevap buldu,bide burda sizlerle yazistikca haberleri aldikca sebebsiz mutlu oluyorum bilmiyorum niye?bagimlilik yaptinizkaydirigubbakcemile3size sormadan gecemiyorum hicbirseyi fikirleriniz inanin benim icin cok önemli...hersey icin cok tesekkürler canim,cok sagol
!!!!!!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…