ben ovulasyon testi kullandım.. sanırım yumurtlama günümde hamile kaldım.. ve bir oğlum olacak.. :)
ben çok anlamıyorum çatladığını ama doktora gitmiştim ben yumurta takibi için o söyledi çatlamış 2gün üst üste ilişki diye.ama ben 1 gün ilişki oldu çünkü misafir vardı. :) bu ay artık tekrar deniycem bakalım inşallah tutar şu an regl oldum 14 ünde felan yumurtlama olur sanırım sende oğlunu haberini alırsın bence kesin erkek senin inşallah dualarımız tüm isteyenlere.bide son bişey sorcam keçi boynuzu spermleri mi güçlendiriyomuş nasıl kaynattın
tombilicim cevabın icin sagol cnm saglıklı hayırlı olsunda.. benim ilk esimden bir oglum var 15 yasında , bu sene iki dusuk yaptım su anda en onemlisi benim icin kalbinin atması Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
tombilicim 28 kasımda regl olmam lazımdı 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı deger dusuk mu sence ya cok korkuyorum ben
kizlarr merhaba,size birsey sorucam adetten bir hafta önce hamilelik testi kullansam sonuc cikarmi? bu ay hamileyim gibi hissediyorum kendimi cevap yazin lütfen...bide erken belirtiler yasadinizmi?meraktan catlicam
canım valla ben ne zaman hamile olduğumu düşünsem o ay hamile olmadığımı öğrendim
ama asla hamile kalamamışımdır dedğim ay hamile kaldım
bende kasıklarımda çok ağrı
baş ağrısı
ve tansiyon düşmesi oldu
göğüslerimde hiç bi belirti olmadı
hala büyümediler hatta
hiç mide bulantısıda çekmedim
bence acele etme gününü bekle
ben hep adet olucağım gün test yapardım sonuç negatif olurdu
zaten akşamada hep regli olurdum:)
ama umarım sen hamilesindir canım benimkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:[/ canim cok tesekkür ederim bu duyarliligin icin, gercekten bakiyorum herkese cevap vermeye calisiyosun,herkesin sevincine yada hüzününe ortak olmaya calisiyosunyerimsenibenallahim senin temiz kalbine göre verir insallah oglusunu saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah, senin kalbin cok temiz biliyorum,benim icinde dua et olurmu canim öpüyorum
ducks,cigim bende ovulasyon testi kullandim,bundan 4 ay öncesi basladim kullanmaya ve bu ay ovulasyon günü birliktelik oldu insallah benimkide tutar seninki kac aylik oldu canim? yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan
tombilicim ben 4+5 hamileyim ama goguslerimde en ufak bir kıpırtı yok..
ne midem bulanıyor nede baska birsey.. sanki hamile degilim.. sen kac haftalık hamilesin cnm goguslerinde hic agrı veya hassaslasma veya uclarının acıması gibi bisi olmadımı
duck cım erkek bebekte ne gibi belirtilerin olmustu hamile oldugunu ogrenmeden once ve hamilelik sırasında
saol ya valla bende deniycem kesin bu ay onları inşallah bu defa tutar.kızımda benimde hiç belirti olmamıştı hatta adet olcakmışım gibi sancı vardı kasıklarımda inşallah bu defada rahat bi gebelik geçiririm olursa tabi.ayın 13 ünü bizde merakla bekliyoruz müjdeyi verirsin inşallah
[ canim cok tesekkür ederim bu duyarliligin icin, gercekten bakiyorum herkese cevap vermeye calisiyosun,herkesin sevincine yada hüzününe ortak olmaya calisiyosunyerimsenibenallahim senin temiz kalbine göre verir insallah oglusunu saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah, senin kalbin cok temiz biliyorum,benim icinde dua et olurmu canim öpüyorum
allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir.benim bir sorum daha olcak yardımcı olursanız sevinirim.şimdi bu ay bende ovülasyon testlerini deniyeceğim ama çift çizgi çıktığı gün çatladımı anlamına geliyo yoksa çift çızgi çıktıktan 36 saat sonramı çatlama oluyo yani bende tam çatlama olduktan sonra bielikte olmak istiyorum ama tam olarak nasıl anlıycam bilemiyorum[/hedarzucugum,testler degisebiliyo, ovulasyondan 36 yada 42 saat oncesini gösteriyo.Sen ama catladigini kendin hissediyosun, kasiklarindaki sanci siddetleniyo( diger günlere göre),akintin fazlalasiyo,yumurta aki gibi seffaf ve cektikce uzama halini aliyor.Sen neden catladiktan sonra istiyosun?erkek bebek istiyosan ovulasyon testi pozitif cikinca deneyebiliresin ve senin yumurtan catlayana kadar sik iliski uygulayabilirsin,cünkü yumurta catlayinca gec kalabiliyosun..Yumurtanin ömrü sadece 24 ila 48 saat ve bu arada spermin yumurtaya ulasmasida 24 ila 48 saat,yani döllenme icin gec kalabilirsin.Özetle erkek bebek istiyosan yumurtlamadan 2 gün önce ve 1 gün sonrasina kadar sik iliski her gün olabilir... canim yinede sormak istedigin birsey olursa cevaplarim opuyorumnanaktan bende uyguladim bakalim, yazicam buraya bide tutturduysam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?