Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

ya supermıs Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsınn..cok guzel oluyor ya bırılerının hamıle oldugunu ogrenmek.hem cok mutlu oluyorum hemde umutlanıyorumm.cok sevındım..gulyhas da benım gıbı yumurtlama testımı kullanmıstı yoksa baska bıseyde yaptımı bır bılgın varmı.

canım oda bende
doktor kontrolünde yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldıkkk
o 2. ayda
ben 3. ayda hamile kaldık
ikimizde karbonatlı duşu denedik hamile kalamdık
denemediğimiz aylarda kaldık
ikimizinde 1 kızı var şimdi erkek bebek istiyoruz
daha birsürü şey var onunla ortakkkkkkkkkkk
kader arkadaşı olduk çıktık:)
umarım sende bu kervana bir an önce kavuşursun
sen hamile kalana kadar biz bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmiş oluruz zaten
seninde fikrin olur hem
ama sana bi tavsiyeeeee
yumurtanın çatladığından emin olmadan ilişki deneme

gulyhas yumurta testi almış ama
klomen diye bir ilaç var yumurta geliştirici
onu kullanınca testi kullanammamışşş
zaten gerekte kalmıyo
doktor kontrolünde olunca

ya işte bende duzensızlık oldugu ıcın catladıgından nasıl emın olabılrımkı.sence tahmını ne zaman catlar yumurta olustuktan sonra.ttestle hadı ogrendım dıyelıım yumurta olustugu gunu otekı gunde catlıyormu kı

disikuş canım
valla testler yanıltıcı olabilir heraldeeeee
ben kullanmadım bilmiyorum ama
düzensiz se adet günlerin
bir kadın doğumcuya git
yumurta takibi istiyorum de
hamile kalmak için kısa zamanda
başka türlü ne kadar emin olabilirsin bilmiyorum
ama yumurta takibi ile çatladığı günü %90 biliyosun
çatlatma iğnesi verirse doktor süper olurrr
çünki iğneden 36 veya 48 saat sonra çatlıyo yumurta
benim 34. saatte çatlamıştı
aşırı kasık ağrım
önce beyaz sonra sümüksü akıntı çatlamak üzere olduğunu gösterir yada çatladığını

ah ah keşke süpriz yapsaydıda erkek olsaydı..ama dogum ocakta.artık 8.ayı deviriyoruz.bir kere erkek deselerdi yine ümitle beklerdim ama.dün yine kontrolüm varı.senin ilk bebek neydi unuttum dedi.bende hemen heyecanlandım.aceba ya bu erkek çıktı diyecek sandım.kız doktor bey dedim.hımmm iki kız annesi oluyon öylemi dedi.valla siz öyle dediniz sanırım öyle olacak dedim.güldü öyle öyle.iki kız iyidir dedi.gösterseydi çoktan göstererdi.evet zamanla belki cok şey degişir.dedigin gibi en az nede olsa bir yıl yapmayacagım bakalım sizleri takipteyim....
canım aşılama istiyorum fakat ben ilde oturmuyorum.yani pek böyle tüp bebek merkezlerine biraz uzaktayım.ben istiyorum ama eşim sirf bunun için kalkıpta 2-3 saatlik yola sperm vermeye gitmem diyo.onunda istemesi gerekiyo.maddi olarak olacagını bilsem borç bile bulurum.ama bana fazla zahmet vermeyecek bi doktor lagzım.buda küçük yerlerde aşılama oluyormu bilmem....canım benim sagol....
o dediginiz duaları bende okumuştum.bende namaz kılmıştım.bende hayırlı erkek evladı dilemiştim.hayırlı olmayacaksada verme rabbim demiştim tabi.nerdeyse denilenen hepsini yaptım.bende bir saat bekldim.belimin altına hatta daha yüksek olsun diye yastık koydum saga yattım bir saat boyunca...ne bileyim kaderde varsa oluyo..yoksa hepsi boşa çıkıyo...

gulyhas valla bende özledim
ne yaptı bu kız diyorum
ya helenx sin bir arkadaşı yumurta çatladıktan sonra 2 gün ilişki ile kızı bulmuşşşşşşşş
iyi ce kafam karıştı valla:)

evet ya.daha arkadaşım 4.haftalıktı.ben ona oglun geliyo haberin olsun demiştim.herkes bebege erkek geliyo gözüyle bakıyordu.arkadaşımda valla kız çıkarsa çok bozulacagım alıytım şimdiden erkek bebege demişti.hepimiz merakla beklerken kız demesinler.biz inanmadık tabi yok canım daha erken yanılmıştır dedik ama.10 gün oldu dogum yaptı kızı var.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet herşeyde degişmi olabilir.ama ben istanbula gidemem.gitsem nerde kalacagım.bulgaristanı bırak benim istanbula gitmem olanaksız sırf bu iş için.hadi ben gittim kocayı ölsen götüremezsin.nasıl olacakki bilmem acep....

helex cim
bende hep dualarımda hayırlı olsun dedim
benim de karnımda bebeğim kızsa inan sadece o anda üzülürüm
hatta kendimi şu anda bile kız bebeğe alıştırdım
sanki hiç oğlum olmaz hep kız doğururum gibi geliyooooo
ben ilk kızımı doğurduğumda inan yumurtlama gününü bırakkkkkkkkk
bebek nasıl olur onu bile merak etmemiştim
hamile olduğumu öğrendiğimde ağlamaktan gözlerim şişmişti
ummadığım istemediğim bir dönemde hamile kalmıştım
şimdi birsürü yöntem öğrendim
hatta yumurta takibi ben mümkün değil yaptıramam dedim
ama başka bir sağlık sorunumdan dolayı doktorlar aşılama bile önerdi
hemde ben istemeden
eşimde mecbur kaldı
ona kalsaaaa bırak ne zaman olursa olsun diyodu
demek
istediğim gün doğmadan neler doğarrrrrr
umarım senin için meleğin çok çok uğurlu gelir ve hayatta istediğin herşey sırayla olurrrrr
benim kızım olmadan önce aile gibi değilmişiz
kızım oldu aile olduk sandım ama hala büyük bir aile olmamışız
şimdi daha heyecanlıyız eşimle kocaman 4 kişilik bir aile olacağızzzz
kızımızda olsaonunla ilgili bile hayallerimiz var
ben sarışınım eşim esmer
kızım sarışın ama babasının kopyası
karnımdaki bebişimin kime benzediğini düşünmek bile beni rahatlatıyo
ama ben yinede bilgilendikçe sana yazarım bu konuyla ilgili
bi doktor yada hastane duyarsammmm
haber veririm
yada başka bilgilerrrrrr
dualarım seninle canım
prensesini ALLAH korusunnnnnnn
size hayırlı bir evlat olsun
eşininde bi kaç sene sonra fikirleri değişir
o zaman düşünürsün 3. bebeğiiiii
kendine dikkat et canım

canım benim çok ço teşekkür ederim.bende ilk kızımda yumurtlama günü falan bilmiyordum.öyle istedigimiz zaman yapıyorduk.ben hatta beklemem gerektigini bile bilmiyordum.yapardık.ben hemen kalkardım.veren allah iki ay sonra verdi.okadarda çabuk olmuştu.ama ikinciye erkek çok istedigim için internette olunca insan araştırıyo.bende bilgi sahibi olayım dedim.evet rabbim bana bir kız evladı daha veriyo.ilk zamanlar çok ama çok üzülmüştüm ama şimdi artık alışıyorum.ne yapalım bizler kaderimizi degiştiremeyiz. bilgiler gelirse hep takipteyim.haberim olur inşallah.inşallah rabbim tün evlatlarımız hayırlı kılarda bende ilerde iyiki sen olmuşsun derim.üçüncüyede inşallah eşim degişir canım.

sagolun beni anlayan birilerini görmek çok mutlu ediyor.beni.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anlamazmıyız canım seni
daha ilk çocuğumda millet kız diye güldü düşün yaniiiii
hatta arkadaşlarımızın arasında benimki kız diye çeyrek takıp
erkek doğuran arkadaşlara yarım altın takan ve bunu söyleyen terbiyesizler bile oldu
dediğin gibi
bunları yaşayınca insan araştırıyo:)
belki aklımıza bile gelmezdi ikinci erkek olsun
bende burda ve benim gibi sizlerle buluşmaktan zevk ve mutluluk duyuyorum canım benimkaydirigubbakcemile5zemuszemus:1hug:

tombilibucum dedigin gibi cinsiyet secmeye aslinda mecbur birakiyolar sen düsünmeden sen bir secim yapmadan onlar seni buna zorluyo cevrendeki bircok kisi seni yönlendiriyor yani neyse bir yandanda hic fena olmadi burda birbirimizi bulduk kader ortagi oldukkaydirigubbakcemile3 ben hamile kalana kadar sen cinsiyeti ögreniyosun ha süper yaaaaa bende hamilemiyim diye gün sayiyorum artik dedigin gibi bende kendimi kiz yada erkek saglikli olsun diye hazirliyorum dogrusuda o zaten öpüldün canim

hep bebek düşünsem yeni yeni yeniden hep kızım olur gibi geliyor.
esra erol da 5 kız kardeşmiş ya. annesi hep oğlan olur diye 5 kız sahibi olmuş. oğlum olsa paşa oğlum şuraya oturturdum böyle giydirirdim dermiş hala. demekki insanın içinde kalıyor ukde gibi..

Bunu duyunca korkum depreşti. Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin bir oğlan bir kız. ikisinin de eksikliğini hissettirmesin.

Erkek evladı da hakkımızda hayırlı kılsın inşallah:)

canim ya öyle düsünme sonucta cevremizde bir oglu bir kizi olan o kadar cokki bizde onlardan biri olabiliriz niye olmasin dimi hemde düsünce gücü diye birsey var negatif olma derim hemde burda o kadar cok sey paylasiyoruzki bence bunlari uygulayip birazda detayli arastirma yaparsak denemis ve sonucu almis oluruz gercekten uygulayip tutturanlar cok yakin cevremden ve bende uygulayip bir oglum olacagina inaniyorum niye bilmiyorum his diyelim olmazsada rabbim hakkimda hayirli olani verdi deyip tadini cikararak büyütürüm sonucta allah hayirli evlat versin canim seninde gönlünden geceni verir insallah sen rabbimden iste opuyorumnanaktan

yeniden bebek düşünene kadar aradan geçen zamanda ve Rabbim bana yeniden bebek nasip ettiğinde ne olur bilinemez. sağlıkla hayırla erkek evlat versin bana. isteyen herkese. bazen umutsuz oluyorum.

Bayramda annemlerin yanına gitmeyeceğim. izmire 4 saat uzaktalar. geçen sene gitmiştik her bayram giderdik. şimdi illa birileri laf söyleyecek. gözlerim dolacak bayram ev kalabalık saklanamayacagım. hiç kimseyle uğraşasım laf anlatasım yok. sırf bu sebeple annemlere gidemiyorum. Bayramda burda böyle ağaç kovuğundan çıkmışım gibi eşimin ailesi ve akrabaları geçireceğim

hani biraz güçlü hissetsem kendimi giderim ama.. senelerce kız bebek bekleyen kuzenlerimin maruz kaldığı çaktırmadan acıma daha doğum yapmadan bir sonraki erkek olur inşalllah temennileri falan ben kaldıramam. önce kızını sağlıkla al kucagına sağlıkla büyüt denmeli değil mi erkek olması ihtimali nedeni ile hamile kadına ikinci bebek için temenniler.

Hamileyim diye değil cidden kaldıramam. sırf bu sebeple annemle de babamla da telefonda bayramlaşacagım. Bütün akrabalar hep bir apartmanda oturunca anneni babanı görmeye de gidemiyor insan. istemediğim halde bi sürü eş dost akraba görüyorum. biri bişey demese biri mutlaka der hiç dayanamam ağlarım. sonra da ayıkla pirincin taşını

arkadaşlar bende bir defa çatlatma iğnesi ile dememem oldu ama tutmadı.şimdi mikroenjeksiyon yöntemi ile erkek bebek istiyorum.ankarada bildiğiniz biyer varsa bu işlemi yapan bi doktor yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar merhaba bende sizden yardım istiycem yani üye sayılırım ama yazılarınızı hep takip ediyorum benimde bir kızım var şimdi bir bebek daha istiyoruz tabiki gönlümüzden geçen onunda erkek olması.bende 1 defa yumurta takibi yaptırdım ve çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı ama.şimdide mikroenjeksiyon yada aşılama istiyorum bunu yapan bazı özel hastaneler yada bildiğiniz bi doktor varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

slm kızlar tombilubu ve bende denedik bir çok yöntem , az kaldı öğrenmemize cinsiyetleri kesinleşince hepsini size yazarız buradan, inşallah bizlerin tutar da sizlerde denersiniz:)

lavandel hep diyorsun canim tutanlar cok diye kimler ne uyguladilar anlatirmisin bizede cok merak ediyorumm

canim öncelikle merhaba diyorum benim cevremde uygulayan kisiler bunlar en basta görümcem iki kizi vardi ücüncü hamileligi 13 yil aradan sonra gerceklesti ve sonuc erkek görümcem hamile kaldigi ilk ay demistiki bunu uyguladim bakalim tutucakmi ve cinsiyeti 3 ay sora belli oldu vee erkek ortak bir arkadasimiz söyledi ben daha öncesinde yumurtlama falan takip etmiyodum bilmiyodumda bana dedigi adetinden 10 gün sonra 10 gün önce bunu görümcem söylemedi bana nasil uyguladiginida tahmin ediyorsundur niye daha sonra arastirdikca ögrendim aslinda adetin 10 gün öncesi 10 gün sonrasi yumurtlama dönemi ve yumurtlama dönemi her kadinda degisik oldugu icin bencede cok aciklayici bu zaman birimi arkadasim denedi bu zamani ve simdi bes aylik hamile ona söyledim bu durumu oda denedi 3 aylikken cinsiyeti ögrendi ve erkek bu yöntemi söyleyen arkadasimizin bir oglu bir kizi var gelinlerinede söylemis oda denemis simdi 1 yasinda oglu var belki bunlarin hepsi birer tesadüf belkide ama tesadüf icin biraz sayilari fazla sencede öyle degilmikaydirigubbakcemile3yinede allahin takdiri rabbim ne verirse o ama bunlarida duyarak demekki böyle bir takvimle uygulayabilirmussun dedim ve bende denedim belki bu ay tutturabildim bilmiyorum sonucu yazicam buraya tabiki adim adim hee bide adetten 10 sonra adete 10 gün kalasiya sik iliski hergün toplam 5 gün sürüyo ve hergün iliski y kromozomu hizli ya o bakimdan bide 24 saat yasayabiliyorlarmis yani sik iliski olunca biri girmeden biri giriyo x ler yani kiz kromozomuda yavas ve üc bucuk gün yasiyorlarmis ve dayaniklikymis o yüzden sik iliski erkekler hizli gidip hizli dölleyecekler yani kizlari gecmis oluyorlar senin yumurtan catladigi anda erkek hemen yumurtanin icine girecek ve dölleyecektir allahinda izniyle olmazsada rabbimin taktiri diyecem ve onuda seve seve büyütücem mantikli geliyosa sende dene derim ama yinede yüzdelikleri ve hayirlisini unutmayalim yinede sorun olursa ben burdayim ve cevaplarim canim allah hepimizinde gönlünde geceni verir insallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…