Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

bende yumurtlama günü hamile kaldım ama cinsiyeti belli değil
henüz 10 haftalık.belli olursa yazarım buraya...

bende yumurtlama günü hamile kaldım ama cinsiyeti belli değil
henüz 10 haftalık.belli olursa yazarım buraya...

yumurtlama günü hamile kaldıysan cinsiyeti erkektir çünkü yumurtlama gününde erkek spermler daha hızlı hareket edip yumurtaya ulaşır

anket olsaydi keske bu topikte..bu tez kimde tuttu oylama sonucunda daha belli olurdu..bende en az 3 ay beklicem cinsiyeti ögrenmem icin...

yumurtlama gunu ilskiye girmistik bebegim kizdi. hatta uzun sureden sonra iliski olmustu kesin oglan olur sanmistim cok kiz istememe ragmen, hem uzun sure beraberlik olmamis hem yumurtlama gunu iliskiye girilmis. ama kizdi. onemli olan saglikla dogurmakmis kizlar, nasip olmadi(

tam olarak biliyormuydun yum.günü oldugunu...tabi %100 garanti deyil erkek bebek icin yum.günü iliskisi...ama cogunluk %60 tutuyo bu yöntem....yani sadece sansi biraz artiriyo...insallah birdahaki sefere gönlündeki olur

arkadaslar hepinizin bayramini kutluyorum,mutlu,saglikli,huzurlu ve gönlümüzden gecen herseye ulasmamiz dilegiyle diyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ama erkek bebek için en fazla 3 gün öncesine kadar ilişkiye girilmemesi gerekiyor. Daha fazlası olursa zaten erkek spermler ölüyorki, geriyede kız spermleri kalıyor ve yumurtlama gününde ilişkiye girsen bile zaten ölmüş olan erkek spermleri yumurtaya hiçbir zaman ulaşamayacakları için doğal olarak bebek kız oluyor.

ben anlamadım...benim bildiğim 3 gün 5 gün farketmiyo,uzun süre ilişkiye girilmemeli ki Y Y'ler öncelikte olsun diye...Y ler daha hızlı çünkü..

arkadaslar zaten yumurtlama gününde hamile kalabiliyosun,yumurtlamada toplam bes gün sadece zaman önemli,kiz cocuk icin yumurtlamadan 3 veya 4 gün öncesi tek iliski,erkek bebek icin yumurtlamadan en fazla 2 gün öncesi sik iliski yumurtlamadan 1 gün sonrasina kadar yani yumurtlama gününden 1 gün sonrasina kadar her gün iliski Y ler hizli X yavas o bakimdan biri girmesede biri giriyo...benim cogunluk duydugum bu ve uygulayanlarda bu sekilde uyguluyo,yinede secim tabiki size aitopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim yazman bile yetti inşallah en yakın zamanda oğlunun haberini alırsın.bu arada kaç haftalık şu an .bende bu ay tekrar çatlatma iğnesini deneyeceğim inşallah bu defa bende bi sonuç alırım.belki o zamana kadar cinsiyetini öğrenirsen yazarsın bize bütün yaptıklarını.allah gönlüne göre versin

Canım benim aminn inşallah, allah da senin kalbine gönlüne göre versin inşallah , bend einanın herkes için hep dua ediyorum, bu sitelerde uğraşan araştıran o kadar çok kişi görüyorumki, Rabim kimsenin emeğini isteğini boşa çıkarmasın inşallah. Hem ben başkasının ettiği duaların daha makbul olacağını düşünüyorum, kims ekimseyi tanımıyor yüzyüze görmedi ama burada hepimiz birbirimiz için güzel dilekler dualar diliyoruz.

kizlar size bisi sorucuam...

persembe aksamı iliski oldu sonra cuma baktı dr daha catlamamıs dedi 20 mm olmus bugun yarın catlar dedi. bizde cmtesi ve pazar geceleri calsıtık.. acaba kız mı olur erkek mi ? su an 4+4 hamileyim :)

ne demek canım
burda niye yazışıyoruz birbirimize yardımcı olmak için
şu anda 10 haftalığımzemuszemus
benim kısmetse 13 aralıkta kontrolüm var
heralde o sıralarda ikili testte giricem
inşallah dediğin gibi oğlum olur
bende 3 defa çatlatma iğnesi oldum
sana en önemli tavsiyemmmmmm
yumurtanın çatladığından emin olup ilişkiye gir
ben 3 ayda kendimi tanıdım ve yumurtamın çatladığına emin olduktan 2 saat sonra ilişki oldu
herkezde belirti aynı olmuyo
ateş ini falan ölç
bende şiddetli kasık ağrısı ve hem koyu kıvamlı hem sümüksü akıntı gelmişti
çatladığını öyle anladım
ayaklarımı havaya diktim sağıma döndüm yattım
eşime keçi boynuzu kaynattım hergün
erkeğe soğuk duş
kahve -nanaz-dua
ALLAHIM seninde gönlündekini versin inşallahzemuszemus
öğrenince yazıcam zaten canımmmmmmmm

bence erkek olur:)))))))))
sen ne istiyosun
varmı başka bebeğin:CüvCüv:yerimseniben

ben çok anlamıyorum çatladığını ama doktora gitmiştim ben yumurta takibi için o söyledi çatlamış 2gün üst üste ilişki diye.ama ben 1 gün ilişki oldu çünkü misafir vardı. :) bu ay artık tekrar deniycem bakalım inşallah tutar şu an regl oldum 14 ünde felan yumurtlama olur sanırım sende oğlunu haberini alırsın bence kesin erkek senin inşallah dualarımız tüm isteyenlere.bide son bişey sorcam keçi boynuzu spermleri mi güçlendiriyomuş nasıl kaynattın

tombilicim cevabın icin sagol cnm saglıklı hayırlı olsunda.. benim ilk esimden bir oglum var 15 yasında , bu sene iki dusuk yaptım su anda en onemlisi benim icin kalbinin atması Allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ben ovulasyon testi kullandım.. sanırım yumurtlama günümde hamile kaldım.. ve bir oğlum olacak.. :)

duck cım erkek bebekte ne gibi belirtilerin olmustu hamile oldugunu ogrenmeden once ve hamilelik sırasında

kizlarr merhaba,size birsey sorucam adetten bir hafta önce hamilelik testi kullansam sonuc cikarmi? bu ay hamileyim gibi hissediyorum kendimi cevap yazin lütfen...bide erken belirtiler yasadinizmi?meraktan catlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…