bende yumurtlama günü hamile kaldım ama cinsiyeti belli değil
henüz 10 haftalık.belli olursa yazarım buraya...
yumurtlama gunu ilskiye girmistik bebegim kizdi. hatta uzun sureden sonra iliski olmustu kesin oglan olur sanmistim cok kiz istememe ragmen, hem uzun sure beraberlik olmamis hem yumurtlama gunu iliskiye girilmis. ama kizdi. onemli olan saglikla dogurmakmis kizlar, nasip olmadi(
Ama erkek bebek için en fazla 3 gün öncesine kadar ilişkiye girilmemesi gerekiyor. Daha fazlası olursa zaten erkek spermler ölüyorki, geriyede kız spermleri kalıyor ve yumurtlama gününde ilişkiye girsen bile zaten ölmüş olan erkek spermleri yumurtaya hiçbir zaman ulaşamayacakları için doğal olarak bebek kız oluyor.
canım yardımcı olmak isteriz
ama ben istanbuldayım
burda parayı bastırınca yapan yer bulmamak mümkün değil
ama ankarada bilmiyorum
daha önce çatlatma iğnesi olmuşmuydun
ben 3. denememde hamile kaldım
çatlatma iğnesi ile
bu şekilde erkek bebek bekliyen arkadaşlar var
bende yakında öğrenicem cinsiyetini
yaptıklarımızı zaten yazdık geçmiş sayfalarda
ama tekrar sorarsan yazarız
tabi önce erkek olduğunu öğrenelimde inşallah ona göre daha fazla yardımcı oluruz sanada
Gülhas tombilibu ikinizde erkek evlat nasip olur inşallah. böyle yakışıklı hayırlı sağlıklı ömürlü erkek evlatlarınız olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dua edeceğim bayram üzeri sizin için.
hamile olup bebeğinin cinsiyetini henüz bilmeyenler.Allah hepinize gönlünüzdekini versin
çok teşekkür ederim yazman bile yetti inşallah en yakın zamanda oğlunun haberini alırsın.bu arada kaç haftalık şu an .bende bu ay tekrar çatlatma iğnesini deneyeceğim inşallah bu defa bende bi sonuç alırım.belki o zamana kadar cinsiyetini öğrenirsen yazarsın bize bütün yaptıklarını.allah gönlüne göre versin
kizlar size bisi sorucuam...
persembe aksamı iliski oldu sonra cuma baktı dr daha catlamamıs dedi 20 mm olmus bugun yarın catlar dedi. bizde cmtesi ve pazar geceleri calsıtık.. acaba kız mı olur erkek mi ? su an 4+4 hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?