Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

eee ben ne yumurtlama dönemimden önce nede yumurtlama dönemimde hamile kaldım.benimkisi geç yumurtlama,yani adet tarihime çok yakın zamanda,buna göre benimkinin cinsiyeti ne olur sizce

eee ben ne yumurtlama dönemimden önce nede yumurtlama dönemimde hamile kaldım.benimkisi geç yumurtlama,yani adet tarihime çok yakın zamanda,buna göre benimkinin cinsiyeti ne olur sizce

seninkisii kızz olurr canımm reglle yakınn olduğuu zamandaa kız oluyrr diyorlarr bakalımm tutacakmııı
öğrenirsenn yazz
kaççç aylıksınn

Birşey soracam... normalde benim SAT 17 ekim ama adet uzunluğum 24 gün... tüm okuduğum sitelerde son adet öncesinden daima 14 çıkarın diyor... 24-14:10 gün ovulasyon oluyor. ama her adet döneminin 12. gününde kasıklarımda ağrı gögsümde hassasiyet oluyor bunlar yumurtanın çatlama belirtisi mi. ben 10. gün 12. gün ve 14. gün birliktelik yaşadım. aklıma takıldı ovulasyon günüm ne zaman... doktoruma sordum 10. gün dedi luteal faz yetersizliği yoksa bu süre şaşmaz dedi...

Son düzenleme:
selam kızlar

erkek bebek olması için herşeyi uygulasanız bile rahimin alkali olması lazımmış
asidik olursa kız oluyormuş . alkali olması içinde ilişki tarihinden 15 gün önce potasyum hapı içilmeliymiş 15 gün. , birde alkali ve asidik yapan yiyecekler var onlar yenmeliymiş.
kalsiyum asidik yapıyor potasyum alkali yapıyor.

idrar ve rahim ph ına tahlille bakılıyormuş ph 7 ve yukarı ise alkali 7 den aşagıda bir rakam çıkarsa asidik demekmiş

buna göre kızlar hani herşeyi aynı uygulayan iki kişiden birinin kızı birinin de oğlu oluyorya sebebi bu olabilir

bazı dr.lar. rahimin alkali veya asidik olabilmesi için cinsiyet seçimine yardımcı olmak için diyet bile veriyormuş hastasına

ben bu olaya inanıyorum kızlar

Kesinlikle haklısın Serappty,

1- Yum gününü bulma
2-Asitik alkali yapı
3-Kutuplaşma günleri ( takvim methotları, ay takvimi v.s)

bence bu 3 yöntem öenmli sıralamada

merhaba ben aranıza yeni katıldım. 16 haftalık hamileyim bir kızım var henüz cinsiyetibelli değil ama ben de yumurtlama günümde hamile kaldım. ovulasyon testi kullandım. yazdıklarınızdan kafam karıştı çünkü idrar tahlillerinde ph 6 çıkıyor. o zamanki daha faklı olabilirmi acaba

ahh iştee keşkee öylee bir doktoruu bulabilsekk kesinn giderdikkk

doktorlarr kabull etmiyorr yokk öylee birşeyy deipp salıyorlarr

canımm senn kaçç ilişkii denedinn vee yumrtlamaa zmanındaa kaçç ilişkii
16 haftalıkk bebeğinn cinsiyeiii belliii olmasıı gerekmiyormuu

canım Ph 7 olayı biraz zor aslınd abenim hiç 5 üsütne çıkmadı ne denediysem ne yaptıysam .Çok fazla takılma bence 7 olayına. Normalde aslında 7 ve üstü olursa asitik olurmuş diye duydum.Malesef bunun cevabını verecek bir doktorda görmedim henüz Ph kaç olmalı sorusuna yani.

aslında asitik alkali olayında, enfeksiyon mantar bakteri gibi şeylerin olmamamsı dahada önemli, muhakkak hamile kalamdan önce eğer erkek bebek isityorsanız, rahimde yara veya herhangi enfeksiyon varmı diye kontrol ettirin. Koku kaşıntı akıntı kanama bunlar işareti.

ph7 olayı nasıl oluyo ya .ben bilmiyorum.nasıl ögreniliyo...

Canım Eczanelerde yada mdikalcilerde PH ölçme çubukları oluyor, idrarından bakıyorsun, üzerindeki enklere göre kaç olduğunu anlıyorsun.

Yada bulmazsan idrar testi yaptırdığında oradada yazıyor PH kaç olduğu.

Ama diyorum gerçekten buna fazla takılmayın, potasyum ağırlıklı beslenin ister hapını için ister muz kayısı yiyin bol bol

Benim haftasonu kesinleşecek cinsiyeti inşallah, o zaman bu PH 7 olayının gerçekten gereksiz olduğunu size söyleyeceğim.

anladım canım sagol....bence degişmez gör sen.sen tutturdun kız.bi oglun olacak bence...

bende seni ümitlendirmek istemem ama
bende kızımda hiç kasık ağrısı yaşamadım
ama bende hayatımda ilkkez bu kadar kasık ağrısı yaşamıştım
hayırlı haber verirsin umarım canım
adetinede pek kalmamış
umarı olmazsın canım
ve müjdeyi verirsin:teytey:

bir tahminde bulunamıycam ama umarım gönlündeki olurzemuszemus

gulyhas -helenx kızlar bende bu ph olayına inanmıyorum
çünki kızımda 6.5 ti
arkadaşımın oğlu oldu 6.0 dı
şu anda benimde ph 6.0

kızlar dün ikili teste gittim
bi çıkıntı var dedi
erkeğe benziyo dedi
ama kesin sonuç için 2 hafta beklemen lazım dedi
umarım doğru çıkar
haber veriyim dedim:)

karabiber seni bol bol burda görmek ne güzel bacummmmmmmmm
gulhas burdada muhabbet güzellleşmiş
valla 1 günde döktürmüşsünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…