- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
eee ben ne yumurtlama dönemimden önce nede yumurtlama dönemimde hamile kaldım.benimkisi geç yumurtlama,yani adet tarihime çok yakın zamanda,buna göre benimkinin cinsiyeti ne olur sizce
selam kızlar
erkek bebek olması için herşeyi uygulasanız bile rahimin alkali olması lazımmış
asidik olursa kız oluyormuş . alkali olması içinde ilişki tarihinden 15 gün önce potasyum hapı içilmeliymiş 15 gün. , birde alkali ve asidik yapan yiyecekler var onlar yenmeliymiş.
kalsiyum asidik yapıyor potasyum alkali yapıyor.
idrar ve rahim ph ına tahlille bakılıyormuş ph 7 ve yukarı ise alkali 7 den aşagıda bir rakam çıkarsa asidik demekmiş
buna göre kızlar hani herşeyi aynı uygulayan iki kişiden birinin kızı birinin de oğlu oluyorya sebebi bu olabilir
bazı dr.lar. rahimin alkali veya asidik olabilmesi için cinsiyet seçimine yardımcı olmak için diyet bile veriyormuş hastasına
ben bu olaya inanıyorum kızlar
merhaba ben aranıza yeni katıldım. 16 haftalık hamileyim bir kızım var henüz cinsiyetibelli değil ama ben de yumurtlama günümde hamile kaldım. ovulasyon testi kullandım. yazdıklarınızdan kafam karıştı çünkü idrar tahlillerinde ph 6 çıkıyor. o zamanki daha faklı olabilirmi acaba
merhaba ben aranıza yeni katıldım. 16 haftalık hamileyim bir kızım var henüz cinsiyetibelli değil ama ben de yumurtlama günümde hamile kaldım. ovulasyon testi kullandım. yazdıklarınızdan kafam karıştı çünkü idrar tahlillerinde ph 6 çıkıyor. o zamanki daha faklı olabilirmi acaba
Karabibercim slm seni görünce şaşırdım resminden tanıdım tabii, ben berceste:)
ph7 olayı nasıl oluyo ya .ben bilmiyorum.nasıl ögreniliyo...
Canım Eczanelerde yada mdikalcilerde PH ölçme çubukları oluyor, idrarından bakıyorsun, üzerindeki enklere göre kaç olduğunu anlıyorsun.
Yada bulmazsan idrar testi yaptırdığında oradada yazıyor PH kaç olduğu.
Ama diyorum gerçekten buna fazla takılmayın, potasyum ağırlıklı beslenin ister hapını için ister muz kayısı yiyin bol bol
Benim haftasonu kesinleşecek cinsiyeti inşallah, o zaman bu PH 7 olayının gerçekten gereksiz olduğunu size söyleyeceğim.
güzel dileğin ve cevabın için çok teşekkür ederim bugün adetin 22.günü 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor göğüslerimde hassas ne düşüneceğimi bilemiyorum artık kendi kendime yok adet olacaksın sen bu ağrılar ondan diyorum ama hayatımda hiç kasık ağrısı yaşamadım onu biliyorum inşallah hamileyimdir yoksa çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacam
eee ben ne yumurtlama dönemimden önce nede yumurtlama dönemimde hamile kaldım.benimkisi geç yumurtlama,yani adet tarihime çok yakın zamanda,buna göre benimkinin cinsiyeti ne olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?