Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

merhabaaaa arkadaşlarrrrr

Karabibercim başka bir topikte okudum bu işlere severek ve isteyerek yardımcı olan bir DOKTOR varmış

ıstanbulda Serhat SAKIZ diye bir doktor giden kişiler öve öve bitiremiyorlar kız isteyene kız erkek isteyene erkek bebek te yardımcı oluyormuş o topikten aya bir bilgi
edindim istanbulda oturan arkadaşlar deneyebilir.

valla kızlar neye inanacağımızı şaşırdık alkali olmayıpta erkek bebeği olan arkadaşlar vardır ama
oonun sebebide eşinin Y spermleri çok güçlü olduğu için kadının rahmi alkali olmasada erkek çocuğu olabiliyormuş , eşinin Y spermi zayıf ise bayanda alkali değilse kız olma olasılığı artıyormuş.
bence mantıklı sperm çok güçlüyse alkali asidik felan tanımıyor yaniiiii

serappty cım
ben istanbuldayım ve o doktoru buldum telefonuda var isteyen olursada veririm
ama artık bu işlere bakmıyorum diye net tavrını koydu
yoksa bende o doktora gidicektim
muayene ücretide 150-200 arasıydı
ama para bile verssen yapmıyo canım artık ama belki denemek isteyen olursa veririm telefonunu

canımm o topiklerii benn çokk okudummmm

o doktorunn isminideee duydumm amaa bendee adanadayımmm

adanadaa olsaa böylee doktorr kesinn giderdimm

merhaba canım bugün adetimin 24.günü ne zaman test yapmam gerektiğni bilemiyorum benim adetler düzensizdi 30. gün kanda baktırsam belli olur heralde inşallah allah gönlüne göre verir umarım istediğin gibi sağlıklı bir erkek çocuğa sahip olursun ben de bir oğlum olsun çok isterdim

bence kanda çıkar hemen ilişkiden 14 gün sonra çıkıyo
yaptır istersen
umarım seninde oğluşun karnındadır canım
bu ay olmasada ümidini sakın kırma
ben 3. klomen tedavisinden sonra hamiş kaldım
geç olsun ama gönlündeki olsun
senin için dua edicem:Saruboceq:

[çok teşekkür ederim aslında bugün öyle moralim bozuk ki sabah kaynanam arada eltimin hamile olduğunu söyledi nasıl kahkaha atıyordu darısı sana dedi bilmiiyorum çok dokunda eltim hep beni kıskanır daha evleneli 3 ay oldu hamile ben 2yıldır evliyim 9 aydır uğraşıyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum onun adına çok sevindim ama kendi adıma da çok üzüüldüm[/QUOTE]

canım neden üzülüyosunki
boş ver takma kafana
herşeyin vakti saati var
banada eltim kızım oldu diye gülmüştü ilk gebeliği boş gebelikmiş şimdiş kız doğurucak:)
ne oldum demiyicen- ne olucam diycen
sen kalbini temiz tut
bol bol dua et
ben 41 yasin adamıştım
sende öyle yap
yasinlerim bitti hamile kaldım:)
strestende kalamıyo insan
stres üzüntü yokkkkkkk
inşallah hamilesindir canım
ve şu anda boşuna üzülüyosundurzemuszemuskaydirigubbakcemile5

hasankeyf bu arada teşekkür etmenede derek yok canım
bizler burda arkadaşız her zaman inşallah sorunlarımızı olduğu sürece paylaşırız

hasankeyf bu arada teşekkür etmenede derek yok canım
bizler burda arkadaşız her zaman inşallah sorunlarımızı olduğu sürece paylaşırız

beni çok rahatlattın kızacan ama yinede çok teşekkür ediyorum yanımda olduğun için herşey allahtan rabbim ol demişse zaten olmuştur olmamışsa hayırlı zamanı bekleyecem sabredecem ve seninde önerdiğin gibii 41 yasin okuyacam inşallah rabbim kabul eder

kaydirigubbakcemile3
canım inan dualara sığınmak tek çözüm
ALLAH isterse herşey olurrrrrr
ama strese sokma kendini
olumsuz etkiliyo stres vücudu gönlün rahat olsun eminim ben yakında hamiş haberlerini kuytlıycaz içime doğuyokaydirigubbakcemile5:Saruboceq::teytey:
ben birde hacet namazı kıldım sende kıl istersen canım
hamilelik testimi yapana kadar hep dualar ettim namaz kıldım
ve şükür rabbime hamileyim
senin içinde dua ediyorum ve edicem sözzzzz canım
inşallah bu kadar duayı rabbim boşa çevirmiycektir:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inşallah Allaha sığınmaktan başka bişey yapamıyorum bugün kaynımla konuştum hayırlı olsun dedim resmen benimle dalga geçti bak siz kaç aydır uğraşıyonuz yapamadınız biz 1 defayla yaptık dedi üzüldüm ama yine Allahıma sığındım vardır bir bildiği dedim olursa binlerce şükür olmassada binlerce şükür yine rabbime sığınmaya ve umutlu olmaya devam edecem

Tombilibucum sende yumurtlama gününde hamile kalmıştım sanırım. Doktor oğlana benziyo demiş. Yani sende de tuttu. Hadi hayırlısı. Benim test perşembe günü kısmetse.

evet 1 mayıs ılk adet gunumdu işte 14 mayısta yumurtlama gunumdu hamısss kalmısım...hemde dogum gunum 14 mayıstı allah oglumu bana hedıye gönderdı...

Tombilibucum sende yumurtlama gününde hamile kalmıştım sanırım. Doktor oğlana benziyo demiş. Yani sende de tuttu. Hadi hayırlısı. Benim test perşembe günü kısmetse.

evet canım tam yumurtam çatladı 2 saat sonra oldu ilişki
erkeğe benziyo dedi ama kesin değil
hadi sendende hayırlı haber bekliyoruz inşallah
yaz bize sonucuuuuuuuuuua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…