canım ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim kız olduğu artık iyice kesinleşti
sen ne zaman yapıcaksın üçüncüyü.burda deneyenleri artık iyice araştırıcam inş allah bizede nasip eder erkek bebişi
canımm benn artıkk bu ay başlıyorumm bakalımmmm
spraıll vardıı çıkarttırdımmmm amaa doktorlarr yenii çıkarttırdığımm için,takibee almakk istemiyorlarr bar kaç ay olmazsaa bakalımm dedilerr
bendee başkaa doktorr buldumm bakalımm takip yapann amaa onaa 1 yıll olmuyorr dicemm şimdii regll olmayıı bekliyorummm
anladım canım cok sagol.. ben 5+5 gebeyim ama henıuz bebegi goremedik cok korkuyorum
canım spiral çıkarttıysan bence 3 kere falan adet olmayı bekle iyice düzene girsin kendini riske atma bizim sana ihtiyacımız var deneyeceklerin için.ben acele ettim çok pişmanım hemen hamile kaLmam sandım ama tek gecede oluverdi işte
haa oğlanı tutturursanda burayı bırakma denedikjlerini mutlaka bizimle paylaş bizi en iyi biz anlarız
ben üçüncüyü ilk kızım 8 yaşında falan düşünüyorum yani 5-6 senem var
Bende katılıyorum cnm.. ben bu sene iki defa dusuk yaptım kalpleri atmadı yavrularımın ve kurtaj oldum, su an tekrar hamileyim ve tek istedigim sey yavrumun kalp atısını gorebilmek.. hergece ruyalarımda hatta dun gece kucagıma aldım sıcaklıgını hissettim oyle guleryuzlu oyle guzel bir bebektiki, bir ara kaybettim onu ruyamda deliye dondum sonra buldum cok sukur, tek istedigim sey 18.Aralık Cuma gununki kontrolumde pıt pıt atan bir kalp gorebilmek..
canım minicik bebisi gorduk ama kalp atısını goremedik henuz haftaya cuma cagırdı doktorum
ben yumurtlama gününde hamile kaldım kızım olacak. sizin yazdıklarınız inanmıyorum. bunu ancak Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?