Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

canımm benn artıkk bu ay başlıyorumm bakalımmmm

spraıll vardıı çıkarttırdımmmm amaa doktorlarr yenii çıkarttırdığımm için,takibee almakk istemiyorlarr bar kaç ay olmazsaa bakalımm dedilerr

bendee başkaa doktorr buldumm bakalımm takip yapann amaa onaa 1 yıll olmuyorr dicemm şimdii regll olmayıı bekliyorummm

canım spiral çıkarttıysan bence 3 kere falan adet olmayı bekle iyice düzene girsin kendini riske atma bizim sana ihtiyacımız var deneyeceklerin için.ben acele ettim çok pişmanım hemen hamile kaLmam sandım ama tek gecede oluverdi işte
haa oğlanı tutturursanda burayı bırakma denedikjlerini mutlaka bizimle paylaş bizi en iyi biz anlarız
ben üçüncüyü ilk kızım 8 yaşında falan düşünüyorum yani 5-6 senem var

karabiber bencede acele etme.....
kızlar ben üçüncüyü istiyorum ama eşim istemiyo.yine kız olmasından korkuyo....
ama ben üçüncüyü yapacaksamda ara vermemeyi düşünüyorum....

yumutlama günümde hamile kaldım oğlum oldu.
bu ikinci hamileliğim bunda da yumurtlama günümde hamile kaldım buda erkek.
sanırım 3.düşünmüyorum.

yaw zaten yumurtlama gunu harici hamile kalınıyormuki?, yumurtluyon dolleniyor hamile kalıyorsun .. anlamadım ben

yok canım öyle degil..tabiki herkes yumurtlama olunca hamile olur.ama yumurtlama olmadan daha ilişki olursa spermler yumurtanın çevresini sarıp bekliyo çatlamasını.çatlayıncada ilk giren spermle döllenmiş oluyo.yani çatlmaya yakın olursa istdigin gebeligi yakalayabilirsin deniliyo.kız istiyorsan yumarta çatlamadan ilişki olsunki spermler yumurtanın çevresinde bekleyip girecekler.zaten x spermlerin dayanma süreleri uzun oldugu için rahat beklerler.ama erkek istiyorsan çatlamaya yakın yaparsan beklemeden sprmler yumurtaya ulaşmış oluyo..
biraz karışık anlatmış olabilirim ama işte böyle

anladım canım cok sagol.. ben 5+5 gebeyim ama henıuz bebegi goremedik cok korkuyorum

yokk canımm yokk bırakmammmm
benn buralardayımmmmmm
takipteyinn yanii
aslındaa benn dahaa beklerimm amaaa eşimm beklermii bilmiyorumm çokk ısrarr ediyorrr

forumu baştan sona okudum kafam karıştı inanmak istiyorum hatta 8+1 hamileyim doktoruma sordum. solda kızmı diye olmaz öyle şey dedi. ovulasyon günü erkek olurmuş dedim inanmayın böyle şeylere hiç biri bilimsel değil dedi. hatta kalp atışı 140 geçerse kız dedim. güldü 7. haftada 130-150 arası kalp atışının olması sağlıklıdır anlamına gelir bunuda mı cinsiyete yormuşlar dedi. kısaca cinsiyeti 2 aya kadar öğrenirsin zaman geçirmek için yapıyorsan yap ama fazla kaptırma dedi... o zaman ben çok gebe insanda solda kese görüp kalp atışı 150 civarında gelenlere müjde kızınız oldu derim. böyle bişey mümkün olsa bir çok bilimsel yayınlar çıkar bizde hasretle kız veya erkek arayanlara yardımcı olurduk dedi kısacası kızlar ben inanmıyorum. Allah sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma almayı nasip etsin gerisi önemli değil. 5 yaşında oğlum var kız olsa erkek olsa farketmez sağlıklı sıhhatli olsun yeter.

Bende katılıyorum cnm.. ben bu sene iki defa dusuk yaptım kalpleri atmadı yavrularımın ve kurtaj oldum, su an tekrar hamileyim ve tek istedigim sey yavrumun kalp atısını gorebilmek.. hergece ruyalarımda hatta dun gece kucagıma aldım sıcaklıgını hissettim oyle guleryuzlu oyle guzel bir bebektiki, bir ara kaybettim onu ruyamda deliye dondum sonra buldum cok sukur, tek istedigim sey 18.Aralık Cuma gununki kontrolumde pıt pıt atan bir kalp gorebilmek..

İnşaallah canım inşallah ALLAH gönlüne göre versin, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:

insallah canım ya insallah onumuzdeki cuma gunune kadar ölüp ölüp dirilicem sanırım

canım minicik bebisi gorduk ama kalp atısını goremedik henuz haftaya cuma cagırdı doktorum

canım minicik bebisi gorduk ama kalp atısını goremedik henuz haftaya cuma cagırdı doktorum

iyi bebegi gördügünüze sevindim canım.merak etme kalp atışı için binazdaha erken bazıları 8.haftalarda atıyo.tebrikler..........

ben yumurtlama gününde hamile kaldım kızım olacak. sizin yazdıklarınız inanmıyorum. bunu ancak Allah bilir.

ah sende benim gibi yumurtlama günü hamile kalıp ama kızı olanlardansın.bende kız bekliyorum.bizde neden uymuyoki....

bende yumurtlama gününde hamile kaldım doktor %60 erkek dedi.ama içimden kuvvetli bi his kızım olacak diyo.erkek için yumurtlama gününden önce 6 gün cinsel perhiz gerekiyomuş galiba.ama bizim 3 gün öncesindede olmuştu.bilemiyorum kafam karıştı allah bilir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…