canım minicik bebisi gorduk ama kalp atısını goremedik henuz haftaya cuma cagırdı doktorum
merhaba arkadaşlar
bir sorum olacaktı. bu ay yumurta takibi yaptırayım dedim. adet döngüm 28 gün. dün 11.gündü 15mm olmuş dedi. normalmi. p.tesi yine gitmem gerek ama şehir dışında olacağım. tahminen ne zaman çatlar.
tombilibu sen ne yaptın dün kontrolün vardı öğrenebildinmi cinsiyetini merak ediyorum inşallah müjdeyi verirsin bize
canım bugün gittim
ama doktor hemen kaldırdı masadan kalbi atıyo dedi doğru dürüst bakmadı bile
sinir oldum
bi cinsiyetine baksaydık dedim
daha çok erken dedi
çarşamba gününe ikili test günü aldım
o zamanda söylemezlerse çatlarım heralde
öğrenirsem yazıcam hemen canımcım
arkadaşlar adetinizin kaçıncı günü göğüs hassasiyetiniz başladı benim adetimin 21.günü göğsüm biraz ağıryor bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştun hamile olabilir miyim kasıklarımda biraz ağırıyor 14.gün yumurtladım
Tombilibucum ssk yada devlet hastanesine mi gidiyosun? Oralarda gerçekten öyle. O pis yataklara yatmanla kalkman bir oluyor. Cinsiyeti de sallıyorlar. Ama özel bir hastaneye gidiyosan herşeyi sormaya hakkın var canım. İkili test sonucunu mutlaka yaz.
Selam kızlarrrrrrrr
Tombilibucum canım ikili testinde kesin belli olur
valla sorucam umarım söyler
kızımda söylememişti
aynı görüntüleme merkezine gidicem
dua edin söylesinnnnnnnn:Saruboceq:
biz merak ettikçe bu doktorlar söylemiyo.başka bi doktora git sonra olurmu.
tombilibu bişey sorucam ikili test yapıldığında test sonucundan mı anlaşılıyo cinsiyeti yani doktor anlayabiliyomu sonuca göre
valla canım ben göğüslerimde en ufak bi belirti yaşamadım
ne acıdı ne büyüdüüü
ama kasık ağrım olmuştu hemde 3 aydır bitmedi
demem oki ben hamile olduğumu sandığım aylarda hamile değilmişim
hiç belirti yokken sadece kasıklarım adet olucakmış gibi ağrıdı hamile kaldığımı öğrendim
umarım sen hamilesindir canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?