Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

çatlatma iğnesi vurtulduktan kaç saat sonra ilişki oldu?

neden yilbasindan sonra kimse bisey yazmmamis cok iyi takip ediyodum bende erkek bebek istiyorum ben 3 yasinda bir kizim var kismettse onumuzdeki sene dusunuyorum ama yorumlarin devamini gormeyince uzuldum umarim devam edersiniz galiba erkek olanlar sonrasinda yazmioy bisey neyse beklicem ben gaziantepliyim ama yutrdisinda yasiyorumburda pek boyle seyler yok yardim eden olursa sevinirim

slm dilemcim
aslında oğlumuz olupta gitmekten değil
sadece hamileliğin verdiği rahatsızlıklar başka ailevi problemlerden sebep giremedim ben
ama arada takip ediyorum
kimse yazmıyınca bende yazmadım
ama sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım
benim perşembe günü kontrolüm var ozaman kesin belli olucak inşallah cinsiyeti bebişimin
sağlıklıca inşallah

teravetcim cevap yazmıştım özelden tekrar yzıyım
36ve 38.saatler arası
birde 60. saatte

helenxcim bebişin dünyaya gelmişşşşşşşburdanda tebrik ederim canım
en kısa zamanda bekliyorz seniiiiiiiiiiii bitanem

Helenx doğummu yapmış tombilucum?Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bebişine ne güzelll:))

Dilemcim slm naber? nerelerdesin ? uzun zamandır girmiyorsun?

Teravatcım bende çat iğnesi ile hamiş kaldım, her dokktor iğne vurulduktan 36 saat sonra ilk ilişikiyi öneriyor. Hepimizde öyle denedik.Ama ben şuna inanıyorum 36 saat sonra değilde 48 saat sonra olunca erkek bebek olma şansı % 95 artıyor , tabii yumurtanın ömrü 48 saat dersek en fazla ,hamile kalamama gibi bir durumda söz konusu.

gulyhascım doğum yapmış diye okudum helenxi
2. bebişine kavuştu şükürrrrrrrrrr:ecrin_bebek:

tombilibu kesinleştimi bebişinin cinsiyeti biran önce yazda bizede umut olsun benimde bu ayın sonunda belli olucak umarım hepimizin gönlüne göre verir allahım :ecrin_bebek:

tombilibu kesinleştimi bebişinin cinsiyeti biran önce yazda bizede umut olsun benimde bu ayın sonunda belli olucak umarım hepimizin gönlüne göre verir allahım :ecrin_bebek:

slm hedarzu evet kesinleşti bebişimiz erkek:))))))))))))):teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile

selam kizlar bende yum günü iliskiyi denedim tek sefer iliski oldu suan 4 haftalik hamileyim bakalim nasipde kismette ne varsa rabbim onu vercek insallah

slm kızlar bende yumurtlama gününde hamile kaldım şu an 20 haftalık hamilwyim ve oğlum olacak inşallah

bilmiyorumkismile hımmmm bende o gün hamile kalmısım ama henüz cinsiyetini bilmiyoruz

evet canım kesinleşti erkek:)
ama yazamadım kusura bakmayın
kimse girmeyince bende girmedimmmmmmmm

benim 9 haftalık şu an bakalım bidahaki kontrolde söylerim dedi doktorum yani ikili tarama testinde.klomen ve pregnl ile oldu benimde.inşallah allah banada tüm isteyenlerede nasip eder erkek evlat.sizin adınıza çokkkk sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…