benim 9 haftalık şu an bakalım bidahaki kontrolde söylerim dedi doktorum yani ikili tarama testinde.klomen ve pregnl ile oldu benimde.inşallah allah banada tüm isteyenlerede nasip eder erkek evlat.sizin adınıza çokkkk sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan
simdi baktim sonuc cikmis;0.52 yine olmadi biktim artikkkkk
sendemi hamişsin ne güzelllll , ben seni deneyeceksin sanıyordum :)) inşallah seninde bir oğluşun olur hayırlısı ile canım:))
ben yeni uyeyim'bikac aydir deniyoruz ama olmadi..2 defa klomen ve catlatma ignesi oldum bu ikinciydi..bir iki saat once kan testi yaptirdim..yumurtlama gunum 20 siydi ve adet gormedim daha..yumurtlamadan kac gun sonra adet gorulkuyordu ki..bu hesaplar kafami karistiyorve testin sonucunu netten takip edebiliyorum hastane kaydindan ama bakmaya cesaret edemiyorum 2 de cikcak sonuc yine betahcg sifir yazicak hissediyorum;(((
inşallah canım bu ay geçmez bilmez artık bi öğrenseydim hayırlısıyla bende umarım tüm isteyenlerin yüzü güler.çok saol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan bişey sorucam son kez sendemi klomen ve çatlatma iğnesi olmuştun:asigim:
canim insallah oyle degildir..baktirdin mi gittin mi doktora?canım ben de bikaç aydır deniyorum,aynen bu ay da olmadı benim de...
yumurtlama günüm 22 ocaktı galiba...14 gün sonra adet tarihi oluyo...hastalandım malesef...(
ben de üzüldüm ama kısmet diilmiş napalım...
bide benim bu ay çok tuhaf oldu,normalde günüm 5 şubattı,5 şubatta azcık leke geldi sadece sonra hiçbişey gelmedi,öyle olunca ben de umutlandm, sonra 7 şubatta tam olarak kanamam başladı...ay şimdi nasıl yoğun...çok fena...acaba kimyasal gebelik mi oldu diyorum kendikendime....
canim insallah oyle degildir..baktirdin mi gittin mi doktora?
benimde ona benzer bişi olmuştu.kistim varmış meğer...dra git
valla allah korusun.bende çok dedim ama çıkmış..dr gebe kalmana mani olmaz dedi.ama insan bi garip oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?