Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

sendemi hamişsin ne güzelllll , ben seni deneyeceksin sanıyordum :)) inşallah seninde bir oğluşun olur hayırlısı ile canım:))

ben yeni uyeyim'bikac aydir deniyoruz ama olmadi..2 defa klomen ve catlatma ignesi oldum bu ikinciydi..bir iki saat once kan testi yaptirdim..yumurtlama gunum 20 siydi ve adet gormedim daha..yumurtlamadan kac gun sonra adet gorulkuyordu ki..bu hesaplar kafami karistiyor ve testin sonucunu netten takip edebiliyorum hastane kaydindan ama bakmaya cesaret edemiyorum 2 de cikcak sonuc yine betahcg sifir yazicak hissediyorum;(((

kan testi bu ama akimera..yani kesin sonuc..varsa var yoksa yok..aglamak istiyorum..esimin de cok morali bozuldu..hicbisey yapmadan oturmak istiyorum butun gun

sendemi hamişsin ne güzelllll , ben seni deneyeceksin sanıyordum :)) inşallah seninde bir oğluşun olur hayırlısı ile canım:))

İnşallah canım bu ay geçmez bilmez artık bi öğrenseydim hayırlısıyla bende umarım tüm isteyenlerin yüzü güler.çok saol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan bişey sorucam son kez sendemi klomen ve çatlatma iğnesi olmuştun:asigim:

hoşgeldin canım , canını sıkma ve çok fazla takılmamaya çalış , çok enteresan bir durum ama sne üsütne düştükçe sanki senden uzaklaşıyor gibi bişey çoğu kişi bunu yaşadı bende dahil.ve kesinlikle olumsuz düşünme , başka şeylerle ilgilenmeye çalış unutmaya çalış ,sen ne kadar rahat ve sakin olursan o kadar kolay gelecek bebişin inan bana

simdi baktim sonuc cikmis;0.52 yine olmadi biktim artikkkkk

canım hiç üzülme , bende ilk denediğimd eolmayınca çok hayal kırıklığı yaşadım çok üzüldüm ama allah ne zaman izin verirse o zaman oluyormuş onu anladım. Sen dua et bol bol herşeyin hayırlsı inşallah

rica ederim canım inşallah gönlündekine kavuşursun hayırlısı ile:) bend eklomen ve çat iğensi ile hamile kaldım:)) 22. Haftamdayım şuan

arkadaşlar benin adetim 32 günde bir oluyor ve 18. gün benim yumurtlama günü diye biliyorum. 18. günde hamile kaldım
herkese sağlıklı hamilelik dönemi ve kolay doğumlar :))

Son düzenleme:
simdi baktim sonuc cikmis;0.52 yine olmadi biktim artikkkkk

canım ben de bikaç aydır deniyorum,aynen bu ay da olmadı benim de...
yumurtlama günüm 22 ocaktı galiba...14 gün sonra adet tarihi oluyo...hastalandım malesef...(
ben de üzüldüm ama kısmet diilmiş napalım...
bide benim bu ay çok tuhaf oldu,normalde günüm 5 şubattı,5 şubatta azcık leke geldi sadece sonra hiçbişey gelmedi,öyle olunca ben de umutlandm, sonra 7 şubatta tam olarak kanamam başladı...ay şimdi nasıl yoğun...çok fena...acaba kimyasal gebelik mi oldu diyorum kendikendime....

canim insallah oyle degildir..baktirdin mi gittin mi doktora?

valla allah korusun.bende çok dedim ama çıkmış..dr gebe kalmana mani olmaz dedi.ama insan bi garip oluyo.

valla allah korusun.bende çok dedim ama çıkmış..dr gebe kalmana mani olmaz dedi.ama insan bi garip oluyo.

canım ben bebek düşündüğüm zaman önce doktora gidip kendime baktırmıştım..herşey normal dedi doktor...öyle bişi değildir yani bence benimki..adetim yoğun oluyo zaten genelde...

sende sadece adet yoğunluğu mu oldu peki canım? o yüzden mi gittin doktora?
geçmiş olsun sana canım...inşallah dilediğin gibi olur herşey.

valla benim bi şikayetim yoktu.bu ay 3 gün kadar geciktim ama bebek planladığım için bi gideyim dedim.tesadüf gördü..çkolata kisti dedi..
bakalım bebek olursa olur olmazsada artık kistin takibini yapcam.offf...

adetim çok yoğun olurdu bazen ama hiç önemsemedim.kızkende oluyodu..ama dediğim gibi bu ay tesadüf gördü

Allah Allahh...iyiki de görmüş canım yaa...kısa zamanda şifa bulursun inşallah cnm...hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun...

işin garip tarafı önce bi hastanede baktı kadın doğumcu görmedi.ve ben aynı gün özel bi dr a gittim takip için o gördü...çok şaşırdım.nasıl göremedi ilk dr

alttan muayene yaptı ikiside ama takip için gittiğim dr çok güzel muayene etti.ben ona adetim düzeni üç gün falan şaştı olmazdı dedim.iyice baktı ve gördü.ilk dra dediğimde olur dedi fazla ciddiye almadı..yani kısacası bu drların işine akıl sır ermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…