öyle cnm yaa,birinin ak dediğine diğeri kara diyo,biz de ortada kalıyoruz maalesef...alttan muayene yaptı ikiside ama takip için gittiğim dr çok güzel muayene etti.ben ona adetim düzeni üç gün falan şaştı olmazdı dedim.iyice baktı ve gördü.ilk dra dediğimde olur dedi fazla ciddiye almadı..yani kısacası bu drların işine akıl sır ermiyo
ya arkadaslar yumurtanizin catladini nasil anliyosunuz :)
ne güzell:)
bide spermler yumurtaya kac dakikada variyo acaba,hani yataktan hemen kalkmayin diyolar ya bu nekadar dogru, kac dakika yatinca spermler ulasirkii :kedi:
Merhabalar, ben bir yerde şöyle birşey okudum: Normalde spermler 1 saatte varıyorlarmış, eğer kadın orgazm olursa 5 dakikada!!! hihoyyyt
Arama motoruna "kadın orgazm döllenme" yazıp 4. yazıyı okuyabilirsin, çok bilgi içeriyor.
Merhabalar, ben bir yerde şöyle birşey okudum: Normalde spermler 1 saatte varıyorlarmış, eğer kadın orgazm olursa 5 dakikada!!! hihoyyyt
Arama motoruna "kadın orgazm döllenme" yazıp 4. yazıyı okuyabilirsin, çok bilgi içeriyor.
merhaba benim bir kızım var bende inşallah allahın izniyle bir oğlum olmasını istiyorum.yeni katıldım.geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.fakat sonuç olumsuz olmadı.herşeyde bir hayır vardır.bu ay yarın yine klomene başlıycam.yalnız birşey kafamı kurcaladı.geçen ay 36. saatte tek ilişki oldu ilişkinin ertesi günü yumurtanın çatladığını hissettim.çünkü kasıklarımda acayip ağrı oldu.acaba biz doktorun dediği gibi 36.saatte denemekle hatamı yaptık?lütfen cevap bekliyorum.
sorma görümcem acaip birşeydir. ailelerinin çok bilmişi laelaelaelaelae. ben onun her dediğine gülerim bazen çooook komik durumlara düşüyor, beni iğnelediği zamanlarda ben de gülerek dalgamı geçiyorum onunla.nisandakar öncelikle verdigin bilgiler için teşekkürler canım.cok faydalı oldu
görümcende cok fesatmış.sen şimdi 2.yi erkek dogurursun diye korkuyor:))
sen hiç niyetini bozmaa.
Allah herkesin kalbine göre veriyor cidden.
bazı arkadaşlar agustos eylül ekim aylarının erkek bebek için uygun oldugunu sölüyorlar.
bende yaz sonu düşünüyorum inşallah.
sorma görümcem acaip birşeydir. ailelerinin çok bilmişi laelaelaelaelae. ben onun her dediğine gülerim bazen çooook komik durumlara düşüyor, beni iğnelediği zamanlarda ben de gülerek dalgamı geçiyorum onunla.
Neyse Allah herkese gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı neyse onu versin. Ama bak sana da şunu söyliyeyim çin takviminin bir de bildiğimizden farklı olanı var ama bir türlü bulamadım bir bakacağım şimdi bulursam o çin takvimin adını yazayım o daha çok tutuyor.
benimde iki görümcem var ikisiylede görüşmüyom cok rahatım valla:)))
o dedigin takvim rus takvimi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?