Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

öyle cnm yaa,birinin ak dediğine diğeri kara diyo,biz de ortada kalıyoruz maalesef...
 
ya arkadaslar yumurtanizin catladini nasil anliyosunuz :)

ne güzell:)

bide spermler yumurtaya kac dakikada variyo acaba,hani yataktan hemen kalkmayin diyolar ya bu nekadar dogru, kac dakika yatinca spermler ulasirkii :kedi:
 
ya arkadaslar yumurtanizin catladini nasil anliyosunuz :)

ne güzell:)

bide spermler yumurtaya kac dakikada variyo acaba,hani yataktan hemen kalkmayin diyolar ya bu nekadar dogru, kac dakika yatinca spermler ulasirkii :kedi:

Merhabalar, ben bir yerde şöyle birşey okudum: Normalde spermler 1 saatte varıyorlarmış, eğer kadın orgazm olursa 5 dakikada!!! hihoyyyt
Arama motoruna "kadın orgazm döllenme" yazıp 4. yazıyı okuyabilirsin, çok bilgi içeriyor.
 

sagol feeyongcum..

off 1 saatde yatilmiyorki hehehe:kedi:
 

teşekkürler arkadaşım

hakkaten çok detaylı ve bilgilendirici bir yazıydı. buraya kopyalamak istedim fakat kopya engeli var. mutlaka okumanızı tavsiye ederim kızlar.
 
merhaba benim bir kızım var bende inşallah allahın izniyle bir oğlum olmasını istiyorum.yeni katıldım.geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.fakat sonuç olumsuz olmadı.herşeyde bir hayır vardır.bu ay yarın yine klomene başlıycam.yalnız birşey kafamı kurcaladı.geçen ay 36. saatte tek ilişki oldu ilişkinin ertesi günü yumurtanın çatladığını hissettim.çünkü kasıklarımda acayip ağrı oldu.acaba biz doktorun dediği gibi 36.saatte denemekle hatamı yaptık?lütfen cevap bekliyorum.
 

nedense turk doktorlar 36 saat sonra catlar diyor ama burda doktorum 40 hatta 44 saat sonra catlar demisti ve nitekim bende de 44 saat sonra catladi; iki kez oyle oldu. ama garanti olsun die oyle diyorlar sanirim. bencede siz 40 saat sonra deneyin.
bu arada Insallah saglikli bir kizim olur bir gun hamile kalmayi becerebilirsem; birisi de kizim olsun diyenler topigi niye acmiyor:)
 
ya arkadaşlar çoğu kişi erkek bebek düşünüyor gibi ,anlaşılan sesomu ve benden başka kız isteyen yok gibi ..yinede dualarımız birbirimiz için.Yüce rabbim hepimizin dualarını ve dileklerini kabul eder inşallah.
 
selam kızlar benim sorum şu ben ovulasyon testiyle hamile kaldım testte çift çizgi çıktıktan 1 ve 1.5 gün sonra yumurta çatlar diyodu ayın 6 sına çzigi çıktı 6 ve 7 sinde ilişkiye girdik tuttu ama yumurta ne zaman çatladı tam bilemiyorum çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye farketmez ama insan yine de merak ediyor
 
arkadaşlar denemekte fayda var diyorum daha önce yazıldımı bilmiyorum ama erkek bebek isteyenler denesin.

eğer yumurtlama gününüzü tam merak ediyorsanız.
son 3 ay adet tarihinizin ilk gününü not alın. son adet tarihinizin 11. ve 14. günleri arasında dr a gidin tam yumurtlama gününüzü öğrenmek için. ama tahmini yumurtlama gününüzden önceki 1hafta eşinizle korunmalı ya da korunmasız ilişkiye girmeyin. yumurtlama gününüzde o gece tek ve derin ilişki olsun. yani erkeğin sperlerini kadın rahminin en derinine bırakması gerekiyor.
ama bunun yanında erkek içinde bir diyet listesi var onuda buraya ekleyeyim. yumurtlama gününde ilişkiye girmeden önce erkek 72 gün diyet yapıyor.

hatta bir de bunları yaparken hamile kalacağınız ayı çin takvimine göre yapın yani hamile kalmak için yumurtlama günü için karar verdiğiniz ayı çin takviminin yaşınıza göre hangi ayın erkek bebeği gösterdiğinide hesap edin ve o ay yumurtlama gününde ilişkiye girin.
 
bu aadreste erkeğin 72 günlük diyet listesi ve yapması gerekenler yazıyor. eğer modlar silerse diye birde şöyle kopyalayayım.

erkek bebek için erkeğin yapması gerekenler

-----Yemeklerinizde tuzun oranını arttırın ve sodyum (pirinç, yeşil fasulye, yulaf, kayısı) ve potasyum (tereyağı, buğday) ağırlıklı besinler tercih edin.

-----Seyrek ovülasyondan 10 gün önce kesinlikle ilişkiye girmeyin

----Ovülasyonun olduğu gün ya da ovülasyondan 1-2 gün sonra. Daha hızlı olan erkek sperm hücreleri (Y) yumurtaya daha önce varacaklardır.

----Boşalmanın sayısı az olmalıdır. böylece spermde bulunan Y hücreleri daha çok olacaktır

----Penisin daha derine girmesi Y hücrelerinin canlılığını arttıracaktır

----Kadında yoğun orgazm. Döl yatağındaki kasılmalar Y hücrelerinin yumurtaya daha hızlı ulaşmalarını sağlar
 
ben henüz sigarayı bırakamadığım için bu yöntemleri denemedim. Allah bağışlarsa 1 kızım var bir de erkek bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmasa da sorun değil.

kız olursa kızıma iyi bir arkadaş gelir aynı odada kalırlar, 2. bir oda hazırlamak için uğraşmayız :9
erkek olursa da görümcemin dili boğazına gider. susup oturmakla yetinir ya da bu seferde başka şekilde eşimle aramızı bozmak için uğraşmaya başlar.

görümcem ilk bebeği Allah uzun versin kız sonra ben hamile kaldım bilmeden çevremize söyledik. görümcem ----aaaa kızmı olacaaaak erkek doğuramıyormusun diye dalga geçti. hiiiç bozulmadım plansız da olsa ben kız çocuklarını çok severim. çok şirin oluyorlar pembe pembe giydiriyorum saçlarını süslüyorum odası da pembe pembe evime renk katıyor.

herneyse görümcem 2. bebeğinin de erkek olması yine hamile kalıyor ama etrafta bir gezişi var sormayın bende içimden (Allah senin kalbine göre versin ama hayırlı bir evladın olsun)) dedim yalan söylemeyeyim inşallah kızın olur falan demedim.
hamileliği süresince arada sırada arardı konuşurduk ama doğum yapana kadar her konuşmasında cinsiyetini öğrenmek için dr a gitmedim erkek istiyorum erkek olacak diyordu sonra k.pederim telefonda bizim kızın 2. çocuğuda kız olacakmış aman geline söyleme baba diye tembih etmiş. 2. çocuğuda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dünyaya geldi hayırlı olsuna gittiğimizde yüzüme bakamadı ama ben bebişini hemen kucağıma aldım sevdim hediyesini taktım ama görümcemin çocuğu olduğu için değil masum yeni doğmuş bir bebek olduğu için kokladım ellerinden öptüm bebişi.

ama benim tüm iyi niyetli davranışlarıma rağmen 1 yıldır bana ve eşime --2 çocuk çok güzel bir duygu ama size tavsiye etmem bakımı çok zor siz bakamazsınız -şimdi 2.sinide kız falan doğurursa ne yapacaksın abicim 3 tane ka...ğın içinde hayat mı geçer dermiş eşime.
bir de görümcem guyaaa çok modern düşünen çalışan bir bayan eşimi gaza getirmeye çalışırken kendisine hiç bakmıyor ben safda görümceme her gidişimde ona hiç hediye falan almam ama kızlarına ne beğeniyorsam alırım oyuncak olsun elbise olsun kızıma ne alıyorsam onlarada almaya çalışırım.

şimdi yaşım 33 ve kızım 3 yaşına geldi sayılır 5-6 ay kadar sonra sigarayı da bırakıp dr kontrolünde hamile kalmak istiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 2. çocuğumda erkek olursa çeşit olur :)) kız olursa da hiiç önemli değil.
eşim kızımız dünyaya geldiğinde bir kızımız oldu 2. side erkek olur 1 kızımız 1 oğlumuz olur demişti ama kız kardeşinin konuşmalarından sonra --kız da olsa erkek de olsa çocuklarım başımın tacı olur demeye başladı ama ara sıra ağzından da kaçırıyor 2.side erkek olursa ne güzel olur değil mi diye sonra yutuyor.

Allahım herkesin gönlüne göre istediğini hayırlısı ile versin.
 
nisandakar öncelikle verdigin bilgiler için teşekkürler canım.cok faydalı oldu

görümcende cok fesatmış.sen şimdi 2.yi erkek dogurursun diye korkuyor:))
sen hiç niyetini bozmaa.
Allah herkesin kalbine göre veriyor cidden.

bazı arkadaşlar agustos eylül ekim aylarının erkek bebek için uygun oldugunu sölüyorlar.
bende yaz sonu düşünüyorum inşallah.
 
sorma görümcem acaip birşeydir. ailelerinin çok bilmişi laelaelaelaelae. ben onun her dediğine gülerim bazen çooook komik durumlara düşüyor, beni iğnelediği zamanlarda ben de gülerek dalgamı geçiyorum onunla.

Neyse Allah herkese gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı neyse onu versin. Ama bak sana da şunu söyliyeyim çin takviminin bir de bildiğimizden farklı olanı var ama bir türlü bulamadım bir bakacağım şimdi bulursam o çin takvimin adını yazayım o daha çok tutuyor.
 
benimde iki görümcem var ikisiylede görüşmüyom cok rahatım valla:)))

o dedigin takvim rus takvimi olabilirmi
 

çin kameri takvimi. bu benim kızımda doğru çıktı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…