Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

rus takvimini hiç duymamıştım. bakayım merak ettim. bir test edeyim bakalım ne çıkacak

kızım için baktım bu da doğru çıktı.

bu arada görümcelerin söylediklerini hiiiiiç umursamayacaksın ben görümcemi iyice tanıdıktan sonra baktım hep çok bilmişlik yapıyor ve başkasının evinde dahi kendi dediğinin olmasını istiyor ben de o ne derse --sana mı soracağız burnunu herşeye sokma diyorum ya da gülüyorum söylediklerine bozuluyor. ama daha hırslı saldırmaya çalışıyor :)

sende tutuyorsa uygulayabilirisn bunlarıı
genelde rus takvimi tutuyor cünkü

ikisinde de tuttu. ama ben bu yıl hamile kalırsam kızım olacak mış :) seneyi beklesem yaşım 34 olur. off keşke geç evlenmeseydim. :)
ama ben yapabilirsem yumurtlama gününde tek ilişki var ya onunla çin takvimini baz alıp hamile kalmayı düşünüyorum. rus takvimine bakarsam kan yenilenmesi için yaşım kaç olur kim bilir.

kızlar yumurtlama günü değilde yumurta çatladıktan sonra dersek daha ii anlaşılacak galiba.mesela sizin hesabınız yumurtlama gününüz bugun olabilir ama yum ertesi gün çatlar.dolayısıyla arada bayağı bi zaman fakı olmuş olur.bunuda ayıt etmek çok önemli.yum çatladığını çok ii hissetmek önemli.yada iğne olup çatladığını hisstmeyi bekleme:)

bende klomen ve çatlatma iğnesiyle denememin 2.ayı.geçen ay olmadı.bakalım bu ay sonuç ne olacak.bir kızım var ve inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun istiyorum.geçen ay ilişki 35.saatte oldu. olmadı.bu ay 37.saatte oldu diyetide uyguladım.artık rabbim ne isterse o olur.

hayır olmadı bu ayda hamile kalamadım.ilaçsız yumurtlama takibi yaptıracam. doktor kontrolünde.3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalamadım.

kızlar benim etrafımda da yumurtası çatladıktan sonra tek ilişkiye girip kızı olanda baya var.Ben de yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla tam yumurtlama gününde olcak,bi gün önce yada sonra değil.Hatta kız çocuk isteyenlerin kullandığı bir yöntem var.O+12 yani ovulasyondan 12 saat sonra ilişki.eee 12 saate de yumurta çatlar zaten..

ben yumurta çatladığı zaman ilişki olsun diye düşünüyordum . senin bahsettiğin yöntemde tam yumurtlama günü demişsin , yani sayıp 14. gün mü olmalı ilişki?

gullyhas merhaba . önceki yazdıklarını okudum . sanırım erkek bebeğe kavuştun ? neler yaptın anlatırmısın erkek bebek için ? yumurtlama gününü nasıl tesbit ettin ? ne yedin ne içtin ? vajen ph ını artırmak için ne yaptın ? ayrıntılı yazarsan sevinirim ? bu arada manisalısın sanırım . bende manisalıyım , şimdiden teşekkürler

Merhaba ben yine üye oldum bir kızım var bir de ALLAH izin verirse erkek bebek istiyorum..Yumurtlama günü aklıma yatmıştı...Yine kafam karıştı..Gerçi kızıma hamile kaldığımda adet tarihim 2 Temmuzdu 13 ve 14 temmuzda ilişkiyle hamile kaldım..o zaman tabii yumurtlama hesabı bilmiyordum...yumurtlama günü bayağı mantıklı gelmişti ama yine kafam karıştı.

SANA KATILIYORUM EGEM . BENıM DE BıR KIZIM VAR . BENDE YUMURTLAMA GÜNÜ DENıYCEM . AMA benimde karıştı kafam . keşke deneseydim dememek için herşeyi araştırmaya çalışıyorum .

yumurtlama gününü bulmak aslında sadece zamanlama için önemli değil.kadınlar yumurtladıkları gün vajen ph leri alkalin olurbu da y spermleri için iyi bi ortam, x ler için öldürücü...
yani yumurta çatladığında yada hemen öncesi vajina tekrar asidik oluyor.bu yüzden yumurtlama günü olmalı.benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

ayrıca siz yumurta çatlasında y ler önce varsın diyorsunuz ama shetles 2003 yılında öldü teorisinin üstüne bişey ekleyemedi,yada çıkaramadı......ve y ler x lerden hızlı falan değil yeni araştırmalar x ve y nin hızlarınında, ömürlerininde aynı olduğunu gösteriyor.
farklı oldukları noktalar sevdikleri ph ve ilerleme şekilleri....

Merhaba, aranıza yeni katıldım, :) bende bugün hamileliğimin 7. haftasını doldurdum, benim sormak istediğim birşey var, yardımcı olursanız çok sevinirim, benim son adetim 28 marttı, bir öncekide 27 şubattı. Nisanın 30 unda kan testi yaptırmıştım, kan değerinde 2-3 haftalık hamile olduğum yazıyordu. 14 mayısta doktora gittiğimde doktor 6 hafta 3 günlük hamile olduğumu söyledi, yani 4.5 haftalık hamile olcağımı zannederken, 6 hafta 3 günlük dedi, bu nasıl oluyor, yumurtlama günündemi hamile kaldım onu merak ediyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

ben yumurta çatladığı zaman ilişki olsun diye düşünüyordum . senin bahsettiğin yöntemde tam yumurtlama günü demişsin , yani sayıp 14. gün mü olmalı ilişki?

evet öyle olması gerek ben kendiminkini hesapladımda 14günü olmuş şimdi bir oglum olacak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…