meysacım inşallah gönlündeki olur
erkek istiyosun galiba bende
umarım hayırlı bir oğluşun olur
canım
bizide bilgilendirirsen sevinirim
yumurtlama günümü denedin yoksa tesadüfmü oldu
1 tane kızım var canım buda farklı olursa iyi olur tabi
allahım yine kız nasib ettiyse benim için bu hayırlı derim herşey allahtan
ben 28 günde bi adet oluyorum valla yumurtlama günü falan bilmiyodum bi akşam karar verdik adetimin 12. günüydü diğer günler hep korunduk tek denemeyle hamile kaldım işte bakalım sonuç ne olacak
benim solda 2 tane vardı sağda 1 tane canım ama sağdaki kendiliğinden önceden çatlamıştı yani soldakilerden kalmışımdır diye düşünüyorum.Bebişid eilk defa solda hissettim hala solda hissediyorum:)
1 tane kızım var canım buda farklı olursa iyi olur tabi
allahım yine kız nasib ettiyse benim için bu hayırlı derim herşey allahtan
ben 28 günde bi adet oluyorum valla yumurtlama günü falan bilmiyodum bi akşam karar verdik adetimin 12. günüydü diğer günler hep korunduk tek denemeyle hamile kaldım işte bakalım sonuç ne olacak
kızlar mrb bende soldan yumurtladım ve de hep bebeğimi solda hissettim uzunca bir süre. kızımız olucak inş. bende sağ yumurtasıyla yumurtlayıp hamile kalanlarda erkek soldan yumurtlayıp hamile kalanlarında kız çocuğu olduğunu gördüm hep ama ne denli doğrudur bilemiyorum
amaaan bizimki yumurtlama günü oldudua sanki tuttumu karabiber canım.olsaydı öyle benim ikinciside oglan olurdu.yani olabilir bence oglan.
kizlar cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin allah hepimizinde gönlünden gecenleri verir insallah hatiscigim sen kiz istiyosun galiba sanada benin kizim gibi tatlimi tatli bir kiz verir insallah saglikli sihhatli tombilibucum senle banada saglikli sihhatli birer erkek
ben yumurtlama gününde birlik te oldum doktor yüzde doksan kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?