Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

meysacım inşallah gönlündeki olur
erkek istiyosun galiba bende
umarım hayırlı bir oğluşun olur
canım
bizide bilgilendirirsen sevinirim
yumurtlama günümü denedin yoksa tesadüfmü oldu

1 tane kızım var canım buda farklı olursa iyi olur tabi
allahım yine kız nasib ettiyse benim için bu hayırlı derim herşey allahtan
ben 28 günde bi adet oluyorum valla yumurtlama günü falan bilmiyodum bi akşam karar verdik adetimin 12. günüydü diğer günler hep korunduk tek denemeyle hamile kaldım işte bakalım sonuç ne olacak

kızlar mrb bende soldan yumurtladım ve de hep bebeğimi solda hissettim uzunca bir süre. kızımız olucak inş. bende sağ yumurtasıyla yumurtlayıp hamile kalanlarda erkek soldan yumurtlayıp hamile kalanlarında kız çocuğu olduğunu gördüm hep ama ne denli doğrudur bilemiyorum

canımm senınn yumurtlamadann öncee olmuşşş genelliklee kızl olur derlerr bakalımmm tutacakmıı
inşallah gönlündekii olurr

amaaan bizimki yumurtlama günü oldudua sanki tuttumu karabiber canım.olsaydı öyle benim ikinciside oglan olurdu.yani olabilir bence oglan.

valla ben sana o zamanda dedim
senin çatlayan yumurtandanda hamile kalma olasılığın çok yüksek
ama sağdaki yumurtanla hamile kalmış sonra bebişin solada yerleşmiş olabilir zamanla sende farkedersin olturasondaki kesesinin durduğu yerden
ama benim içimde nedense senin sağdaki yumurtanla hamiş kaldığın ve oğluşun olucak gibime geliyooooooooooo:)

bencede erkek olabilir seninde
çünki illa 14. gün yumurtlıyosun diye bişey yok
sata göre uyumluysa bebişin bence yumurtlama günü hamile kalmışsındır

canım genelde öyle derler ama
benim kuzenim yumurta takibi yaptırdı ve sağdan yumurtladı kızları oldu:)ikiz

bence sağ sol pek kesin değil
tabi senin solda ve kız olması olasılıkları arttırıyo
aslında bende kızmda hep solda hissetmiştim ama
tek yumurtalığı olup oğluda kızıda olan çokkkkkkk:)

amaaan bizimki yumurtlama günü oldudua sanki tuttumu karabiber canım.olsaydı öyle benim ikinciside oglan olurdu.yani olabilir bence oglan.

sanada katılıyorum canım her yumurtlama gününde hamile kalanın oğlu olsaydı ortalık erkek kaynardı:)
ama yine diyorum geneliiiiiiinde erkek oluyooooooo tam çatladığı an önemli gibi ve sonrası

çok sağol canım amin insan değişik olsun istiyor tabi sanada Allah oğlan verir inşallah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı bir evla onlar herşeyimiz canımız ciğerimiz anne olmayan anlayamaz harika bir duygu

ben yumurtlama gününde birlik te oldum doktor yüzde doksan kız dedi

canım tam yumurtlama gününmüydü eminsin deme benim tanıdığım birçok arkadaşım var yumurlama takibiyle hamile kaldılar hepsinin erkek senin yanlışın olmasın adetin düzenlimiydi?

canım bu iş tam anlamıyla gerçek olsaydı zaten tıptada kız erkek olayını çözdük derlerdi.en azandan .....
bende yumurtlama takibi yaptırdım doktora..ve kızım olacak..herkeste aynı olmuyo..tutturana ne hoş,ne mutluluk....istediklerini elde etmiş oluyorlar.....benimde adetim hep düzenli olur...

Merhaba kizlar.
Benim 3 yasinda bi kizim var ve ikinciyi düsünüyoruz iki gün önce doktora kontrole gittim ve soldan yumurtlayacagimi söyledi.Bu ay olsun istiyoruz, tabiki gönlümüzden gecen erkek ama bakalim eger tutarsa ne olacak.Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Valla kızlar buna henüz bir kesinlik kazandıramadı kimse.Ben hep düşünüyorum ne olabilir diye
1-Yum günü
2-Çin takvimi , veya diğer takvimlerde nedense aylar hep baz alınır yani snein yum günü olup olmamasından ziyade
3-Baby choice de bahsediyorlar ya kutuplaşma günleri, belli ay ve günlerde sadece Y ler veya X ler buda bana mantıklı geliyor
4-PH olayı yani asitikmi alkalimiyiz.

Bence bunların hepsi bir arada olduğunda daha garanti olur. Yani sağ yada sol yum diye ben düşünmüyorum cinsiyeti belirleyenin.

gerekli dualar ve Allah inancı ilk şart. Rabbim kısmet edecek önce

hakkımda erkek evladı hayırlı kıl diye dua edeceğim kaderime kısmetime bir erkek evlat yaz diye dua edeceğim.Duamın kabul olacagına inanacağım şüphesiz

senden hayırlısıyla bir erkek evlad istiyorum diyeceğim..
bir de herkesten dua isteyeceğim.
yaşlılardan hastalardan ve anne baba duası en kabul olunanlar.

1)kesinlikle asit baz dengesi ilk sırada. kız için asidik ortam erkek için alkali ortam. Bi karbonatlı su ile duş

2)teravetten gün alma

3) yumurtlama gününe denk getirmek. yum günü ve bir günü öncesi erkek öncesi sonrası hep kız diye düşünüyorum. ama hadiste de adetten sonra ilk 3 gün içinde diyor bu konuyu netleştiremedim henüz

4)sağa yatma olayına da biraz inanıyorum

5)kan yenilenme olayını da hesaplamak önemli..

6)babychoice daha bilimsel
çin rus ve başka milletlerin takvimi en az bilimsel

kizlar bu ayhamile degilmisimmafoldumben tutmadi tam yumurtlama günüydü üstelik heyecanla bekliyodum bidahaki aya kaldi

arkadaslar bide birsey söylemek istiyorum cin takvimi rus takvimi vs.bana cok sacma geliyo kizima baktigim zaman hicde uymuyo ve daha diger bildiklerime ama kadinininda cinsiyet belirlemede bir nebzede olsada faktörü oldugunu hepimizde biliyoruz artik yumurtlama olayi gibi yani kadinininda y yada x kromozomunu almaya hazir olmasi gerekiyo bazilari adet sonrasi diyo adete yakin diyo ama bu foruma üye olmayipta yumurtlama gününü buna benzer seyleri tam olarak takip etmeyen kisilerinde deyimiyle adetten 10 sorasi ve 10 gün öncesi diye cok konusuluyo buda aslinda bizim bildigimiz yumurtlama dönemine denk geliyo her kadinda adet döngüsü ayni degil cünkü herkes kendine göre hesapliyo bide bence diet olayi dus olayi isin ugrasi noktasi bütün erkek bebek doguranlarin bu dusu yaptigini sanmiyorum olucagi varsa oluyo arkadasiminda dedigi gibi bütün kalbimizle rabbime siginip ondan istemek allah dilerse zaten verir sadece uygulamak aklimizdan soru isaretini kaldirmak o kadar yukardaki arkadasiminda dedigi gibi böyle birsey olsaydi herkes bebeginin cinsiyetini önceden belirlerdi opuyorumnanaktan

kizlar merhaba, ben dun doktora gittim yani adetimin 8. gunu ve 13 mm yumurtam buyumus sag yumurtalıkta. Dr 8. gune gore erken gelismis oldugunu soyledi sımdı yumurta takibi yapacak ve iliski verecek. daha once 2 tane dusugum oldu insallah Allah bu sefer yuzumuzu guldurur

Bu arada Allah evlat isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

lavandel canım üzülme inşallah bidahaki aya tutturursun
bu arada sen karbonatlı duş yaptınmı
çünki ben ilk 2 ay yaptım ve hamile kalamadım
dediğin gibi düşündüm her oğlan doğuran karbonatlı duş almıyoki
ve yapmadığım ay hamile kaldım
strete yapma
ALLAHA sığın bol bol dua et
verecekse zaten mevlam verecek
umarım gönlündeki olucak yeterki içten iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…