lavandel canım üzülme inşallah bidahaki aya tutturursun
bu arada sen karbonatlı duş yaptınmı
çünki ben ilk 2 ay yaptım ve hamile kalamadım
dediğin gibi düşündüm her oğlan doğuran karbonatlı duş almıyoki
ve yapmadığım ay hamile kaldım
strete yapma
ALLAHA sığın bol bol dua et
verecekse zaten mevlam verecek
umarım gönlündeki olucak yeterki içten iste.
esterya umarım bu sefer meleğin sana tutunur
canım sık ilişki dene derim
bazen tek ilişki işe yaramıyo
tabi erkek kız diye düşüncen varmı bilmiyorum
ama öyle bi düşüncen yoksa sık sık dene derim
inşallah bu sefer olucakkkkkkkkk:)
gerekli dualar ve Allah inancı ilk şart. Rabbim kısmet edecek önce
hakkımda erkek evladı hayırlı kıl diye dua edeceğim kaderime kısmetime bir erkek evlat yaz diye dua edeceğim.Duamın kabul olacagına inanacağım şüphesiz
senden hayırlısıyla bir erkek evlad istiyorum diyeceğim..
bir de herkesten dua isteyeceğim.
yaşlılardan hastalardan ve anne baba duası en kabul olunanlar.
1)kesinlikle asit baz dengesi ilk sırada. kız için asidik ortam erkek için alkali ortam. Bi karbonatlı su ile duş
2)teravetten gün alma
3) yumurtlama gününe denk getirmek. yum günü ve bir günü öncesi erkek öncesi sonrası hep kız diye düşünüyorum. ama hadiste de adetten sonra ilk 3 gün içinde diyor bu konuyu netleştiremedim henüz
4)sağa yatma olayına da biraz inanıyorum
5)kan yenilenme olayını da hesaplamak önemli..
6)babychoice daha bilimsel
çin rus ve başka milletlerin takvimi en az bilimsel
Slm kızlar valla ben hamile olduğumu öğrenmeden daha, canım işkembe, köfte, et , çiğköfte aşerdi acılı acılı şeyler nedense. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve et yiyorum sadece başka bişey yiyemiyorum. Sebze hiçççççççç istemiyorum zaten yemezdim eskidende doğru dürüst ama şimdi hiççç.
tatlılara çok düşkün oldum, ekşi şeyler aklıma gelince bile irkiliyorum hayatta yiyemem şu an...
kızımda hamileyken 4 ay limon tuz ekşi yedim.Tatlı hiç yemedim.İştahımda pek yoktu, ama şimdi maşallahhh
sizlerde nasıl çok farklımı 2 hamileliğiniz?
kafama en çok yatandan en az yatan tekniğe göre sıraladım bildiklerimi..
bana bi dr hanım söyledi bi karbonatlı duşu
kalanları hep bu sitede öğrendim
baby choice rus ve çin takvimlerine göre daha bilimsel ama neticede ona da inanmam. Helen vardı bu sitede o denedi mesela tutmadı dediğin gibi çok var etrafımda tutmayan
çin takvimi falan tümden yalan dolan ama baby choice tam para tuzagı
ben dr söyledi andan itibaren inandım duş olayına
yum günü hamile kalmakta kafama ilk baştan beri yatıyor
AMA önce bir sağ salim kızımı ilk bebeğimi alayım kucagıma ikinci bebek için 3 yılım var. baKALIM arada bu 3 yılda daha neler öğrenicem
Rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla ömürlü evlatlar. Erkek isteyenlere erkek kız isteyenleere kız farketmez diyenlere evlat nasip etsin hayırlı sağlıklı....
her dua edişimde aklıma geliyor burdaki herkes. okuduğum zaman yazılarınızı aynen kendimi sizlerin yerinde hissediyorum sıkıntınıza darlanıyor kalbim benim sıkıntım gibi
müjdelerinizi okuyunca sebepsiz yere mutlu oluyorum.
Dedim ya dua edelim birbirimiz için birimizin dua kapısı açıktır o an ve vesile oluruz güzel hayırlı haberlere...
kızlar ben ilaçla falan degil dogal gelisimle yumurtlama takibi yaptırıyorum. 11. gunde 17.3 mm cıktı yumurtam , bugun 12. gun yarın tekrar bakacak dr.. cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?