Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

arkadaşlar yumurtlama günü öncesi ilişkiye girildiğinde kız sonrası erkek diye söyleniyor ama bunun tıppi olarak desteleyen bilgili biri var mı aramızda ben yumurtlama günümden hem 2 hem 4 gün önce beraber oldum aynı zamanda yumurtlama günümde de beraber oldum şuan 5 haftalık hamileyim eşimde bende gönlümüz kız istiyor tabii önce sağlık önemli ama ne biliyim merak ediyor içten içe insan

arkadaşlar bu yumurtlama günü öncesi ve sonrası hakkında bize tıbbi bilgi verecek biri varmı aramızda...ben yumurtlama günümün hem 2 hem 4 gün öncesi beraber oldum aynı zamanda yumurtlama günümde de beraber oldum 5 haftalık hamişim benim gibi olan varmı aranız da paylaşalım eşimde bende kız istioruz içten içe :)

Benim yumurtalarım olgunlaştıktan sonra dr.um çatlatma iğnesi yapmıştı ve erkek bebek istiyorsan hemen bu gece birlikte ol eşinle demişti...
Faydası olur mu bu bilginin sana bilmiyorum ama paylaşmak istedim..
Bir de dr.um garanti olmadığını söylemişti..Ama istatistikler böyleymiş..
Ben de yumurtlamanın ilk günleri erkek son günleri kız olur diye duymuştum..
Allah gönlüne göre versin ..

Son düzenleme:
dr söylemiş kesin değil falan dese bile doktor söylemiş ya inanırım.
benim zaten aklıma yatıyor bu yöntem

ben adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde adet olan biriyim sonuç kız ama yumurtlama gününü takip et

ben adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde adet olan biriyim sonuç kız ama yumurtlama gününü takip et

meysacım 3 yada 4 sayfa geriden benn sanaa yazmışımm canımm belkii kızın olur diyee
çünküü 12nci gün tek ilişkiyle hamile kaldımm demişsinn canımm
cinsiyetinii öğrenmişsin canım
sağlıcakla gelsinn bebişimiz

meysacim öncelikle bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah kiz mi istiyodun yoksa uyguladinda tutmadimi bide erkek bebek icin yumurtlama günlerinde sik iliski cok mantikli geliyo erkek bebek icin hizlilar ya o bakimdan biri girmesede biri girmis oluyo yinede saglikli olsunda yavrucuklarimiz allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaba kızlar
bugün ilk doktor kontrolüme gittim
bebişim 3 gün önden gidiyomuş
7+5 günlüğüz:)
sağ kasığımda duruyomuşşşş
kalp atışlarıda biraz zayıf ama korkulacak bişey yok dedi doktorum

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
erkekkkk

tombilicim sagda olunca bebek erkek mi oluyor acaba???
insallah hayırlısı ile saglıkla kucagına alırsın cnm

esteryacım bilmiyorumki
ben sadece söylüyorum
çalışmalarım:) ve isteğim erkek bebek yönünde
ama sağda kızıda olan var oğluda:)
öğrenince zaten yazarım buraya

inşallah oğlun olur. böyle sağlıklı ömürlü efe efe bir oğlun olur. sağlıkla büyür hayırlı evlat olur ailesinde de annesine de :))

Dilerim dua kapım açıktır Allah nasip eder benim duam dileğim vesile olur :))

ben bir hamile kalayım kalbi atsında kız da oglanda olsa razıyım kızlar ama bu ay sagdan yumurtladım bakalım 11 gun sonra guzel haber gelecekmi bana dua edin ne olur hayırlı bir evladım olusn

güzel yürekli arkadaşım sağollll
dilerim ALLAH sanada en yakışıklısından hayırlısından bir oğluş verir
ben kızıma doğuma giderken tanıdıklarım için dua etmiştim oğlu olsun diye
valla bu sefer burdaki arkadaşlarımın adını yazıp dua edicem
bu arada dua ettiklerim tuttu:)))))
seninde duaların kabul olur canımmmmmmm
temiz kalpli olman iyi niyetli olman yeterrrrrrr

kaydirigubbakcemile5

esteryacım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun sendeeee
vakti gelince o gelir konar karnınaaaaa
inannnnn
ALLAHIM büyük senide güldürsün inşallah

esteryacım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun sendeeee
vakti gelince o gelir konar karnınaaaaa
inannnnn
ALLAHIM büyük senide güldürsün inşallah

helenxcim
üçüncü bebeği düşünüyomusun bilmiyorum ama
inşallah ummadığın anda bir oğlun olur:)))))))
sana ALLAHIMDAN hediye
prenseslerinin yanınaaa
inşallah
bizler her yöntemi denedik
olmadıysaaaa var bi sebebi demekten başka yapacak bişey yok:)))
bir kızım vardıııı
iki kızım olurrrrrrr
oda güzellll büyütüp gurur duyacağım iki yavrum olur
ALLAH yavrularımızı korusunnnnnn

merhaba canim bencede erkekkkk diyorum öyle hissediyorum insallah saglikli sihhatli kucagina alirsin ama bütün belirtiler bunu gösteriyo canimm oglusun olucak insallah banada dua etmeyi unutma birimizinkinden birimizinki tutar insallah rabbim hepimizinde gönlünden geceni verir insallahhhhhhh öpüyorum seni cinsiyeti ne zaman ögreniyosun yaz mutlaka haber bekliyorum her gün bakiyorum buraya yazdinizmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…