Toplanalım benim de 3 Mayıs yumurtlama bakalım oluyor muyumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
1 ve 2 Mayıs yumurtlama 3 Mayıs çatışma benimde ovülasyon testi yaptım bu ay durumlarınız nediryumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Evet bence de dayanayim zaten doğru düzgün belirtim de yok kasik ağrısı sivilce vs dışında regl öncesi ile aynı belirtiler gibi10 gün geçmiş varsa bile çıkmayabilir dayanırsanız yapmayın
Var gibi duruyooooo
Yaa var gibi duruyor
Regl belirtisiyle aynı zaten belirtiler daha var sabredinBende de asla belirti yok, reglim düzeni bozuldu geçen ay Ella hap kullandım diye bu ay ilk defa denemek istedim, daha 6 gün var adetime ama dayanamadım test yaptım 8 mayıstaki negatif bugün yine yaptım çok silik bir şey var sanki umutlanmak istemiyorum ama bakar mısınız
Var gibi duruyor bencede kirmizi gibi kaç gün değerlendirdiniz
Bence var sizinBende kaşık bel ağrısı var regl olacağım gibi
Sen ne durumdasın canım var mı bir gelisme ya da bir belirti1 ve 2 Mayıs yumurtlama 3 Mayıs çatışma benimde ovülasyon testi yaptım bu ay durumlarınız nedir
Ne kadar süre sonra çıktı canım gözüküyor birazBende dayanamayıp yaptım çok az birşey görüyorum gibi ama kuruma cizgisidir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?