Yumurtlama tarihi 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalom

Her kadında olmuyormuş benim bugün oldu baya bir araştırdım test yapmalı mıyım bugün bilemedim sabırsızlanıyorum

Benimde yerleşme kanamam geldi ne zaman test yapmalıyım bilemedim

yerleşme kanaması gelmiş miydi sizde de ?
Bence bir kaç gün bekle kuzum aynı gün çıkmayabilir ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim hiç birinde yerleşme kanaması yaşamadım bilemiyorum o yüzden mesela bende bu yukurtlama döneminde kanama yaşadım ilk defa

duymadım hiç öyle yumurtlama dönemi kanaması olan acaba neyden kaynaklı sizin kanamanız regl gibi miydi ?

duymadım hiç öyle yumurtlama dönemi kanaması olan acaba neyden kaynaklı sizin kanamanız regl gibi miydi ?
Yok hayır regl gibi değil lekelenme şeklinde oldu ve çok geç yumurtladim ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da tam adet gününde lekelenme olarak yumurtlama testim pozitif çıktı

yumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
ben klomen kullandım 29 nisanda 16ve17mm yumurta görüldü doktor başka takip vermedi ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi geçti 2 mayıs olmuştur diye tahmin ediyorum sabah awox test yaptım negatif daha 9 gün geçti erken mi yaptım testi 12dpo yu beklicem belki 11 de de yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…