Yine yaptım az önce yine çıktı valla bakalım hayırlısı ya bu kadar erken hiç yapmak istemiyordum ne olduysa bir yaptım kimyasala da çevirebilir belli mi olur yarın yaparim yine zaten yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan veriliyor en kötü çarşamba kan veririmYaa yarın tekrarla bakalım koyulasiyor mu
Yaa çok iyi onzaman sen biraz bekle kuzum gününü geçmesini sonra hüsrana uğramış bu süreçte de koyulasmayi takip et ben hep erken öğrendim ve kimyasalla sonuçlandı ikisi de bu sefer bakalım ne oluyor hangi marka test yaptınYine yaptım az önce yine çıktı valla bakalım hayırlısı ya bu kadar erken hiç yapmak istemiyordum ne olduysa bir yaptım kimyasala da çevirebilir belli mi olur yarın yaparim yine zaten yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan veriliyor en kötü çarşamba kan veririm
İşte bende ondan pişman oldum canım erken yaptım kimyasalsa sonra yaptığımda görmeyecektim belki daha rahat olacaktı benim için. Vardır bunda da bir hayır nasip diyorum ne yapayım. Takip yaparım artık herhalde testte laboquick hep bunu kullandım yoksa negatif kuruma çıkarmaz şimdi zaten ilk 3 dk içinde çıktı bideYaa çok iyi onzaman sen biraz bekle kuzum gününü geçmesini sonra hüsrana uğramış bu süreçte de koyulasmayi takip et ben hep erken öğrendim ve kimyasalla sonuçlandı ikisi de bu sefer bakalım ne oluyor hangi marka test yaptın
O test gayet iyi inşallah canım stres yapma dikkat et kendine zaten seninle olacaksa olur hiç dert etmeİşte bende ondan pişman oldum canım erken yaptım kimyasalsa sonra yaptığımda görmeyecektim belki daha rahat olacaktı benim için. Vardır bunda da bir hayır nasip diyorum ne yapayım. Takip yaparım artık herhalde testte laboquick hep bunu kullandım yoksa negatif kuruma çıkarmaz şimdi zaten ilk 3 dk içinde çıktı bide
Ay bana at attt hemenYine yaptım az önce yine çıktı valla bakalım hayırlısı ya bu kadar erken hiç yapmak istemiyordum ne olduysa bir yaptım kimyasala da çevirebilir belli mi olur yarın yaparim yine zaten yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan veriliyor en kötü çarşamba kan veririm
Bence hatalı vermez o geçen ay ben hamile değildim 1 tane silik bile vermedi gününde de adet oldumİşte bende ondan pişman oldum canım erken yaptım kimyasalsa sonra yaptığımda görmeyecektim belki daha rahat olacaktı benim için. Vardır bunda da bir hayır nasip diyorum ne yapayım. Takip yaparım artık herhalde testte laboquick hep bunu kullandım yoksa negatif kuruma çıkarmaz şimdi zaten ilk 3 dk içinde çıktı bide
Doğru diyorsun canım ah hepimiz güzel haberler alalım bu ay inşallahO test gayet iyi inşallah canım stres yapma dikkat et kendine zaten seninle olacaksa olur hiç dert etme
Kız attım ya sene özelden ben göremedim dedin hattaAy bana at attt hemen
Aynen ondan umutlandım hiç vermiyorBence hatalı vermez o geçen ay ben hamile değildim 1 tane silik bile vermedi gününde de adet oldum
He ben başka bi tane daha yaptın sandım 2. KezKız attım ya sene özelden ben göremedim dedin hatta
Merhaba benim sat 19 Nisan 2-3 Mayıs ovulasyon. Benim ovulasyondan sonra 6 mayısta göğüs ağrıları sol kasık ağrıları başladı bugünde artarak devam ediyor normalde regl öncesi ağrısı olmaz bir iki gün önceden alt karın ve hafif göğüs ağrısı başlar bu ay çok erken başladı sizde de bu tarz belirtiler oldu mu acebayumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Çizgiyi gördüm bende :)) ilk 5 dk de çıktıysa vardır daha sonra çıkanlar hep hüsran oluyor başıma geldiği için çok iyi biliyorumBende dayanamayıp yaptım çok az birşey görüyorum gibi ama kuruma cizgisidir belki
Yaa pek umudum yok bu ay tekte de tutturmuş olamam diye düşünüyordum ama bunu görmek bile mutlu etti negatif görmekten yoruluyor insanÇizgiyi gördüm bende :)) ilk 5 dk de çıktıysa vardır daha sonra çıkanlar hep hüsran oluyor başıma geldiği için çok iyi biliyorum
Orası belli olmaz 1 sene önce benimde nasıl olsa olmaz diyip tek seferde tutmuştu sonra kimyasal oldu tabi de rabbim nasip ederse herşey olur yeterki sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.bende yoruldum artık negatifleri görmekten onun için çok iyi anlıyorum siziYaa pek umudum yok bu ay tekte de tutturmuş olamam diye düşünüyordum ama bunu görmek bile mutlu etti negatif görmekten yoruluyor insan
İnşallah tez zamanda güzel haberler almanız dileklerimleOrası belli olmaz 1 sene önce benimde nasıl olsa olmaz diyip tek seferde tutmuştu sonra kimyasal oldu tabi de rabbim nasip ederse herşey olur yeterki sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.bende yoruldum artık negatifleri görmekten onun için çok iyi anlıyorum sizi
15 dakikada baktığımda böyleydi satıcı da 10 dk demişti belki sonradan çıktı bu sekildeNe kadar süre sonra çıktı canım gözüküyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?