Ben ovulasyon yaptım ilk defa ikisi de kopkoyu oldu o gün birliktelik olmadi ertesi günkü ilişkiyle kaldımYaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğinizovulasyon takibi falan yapmış mıydınız nasıl bir yol izlemeliyiz benimde reglim bitecek inşallah bu ay olur
İnşallah canım ikimiz deDemiştim sana çok benzerdi testler çünkü çok sevindim sağlıklı hamilelik süreci geçirip yavrunu sağlıkla kucağına al, alalım inşallah
Ya bana umut oluyorsunuz bnmde bir cikiyor bir cikmiyor ya umutlandimİnşallah canım ikimiz de
Bence umutlanmalisin seninki gibiydi benimkiler de ben inanamıyorum halaYa bana umut oluyorsunuz bnmde bir cikiyor bir cikmiyor ya umutlandim
Bence de 16sinda yapmak çok iyi olur çok stresli olunuyor yoksaBenimde 19 Mayıs yapay zekata sordum 16 mayısta da idrarda negatif çıkabilir en mantıklısı 19 ü beklemek diyor ama ben yinede 16 yapcam
Yaaa ins diyelim bugun sabah cikti sonra yaptığımda cikmadi karmasik yarin yada yarindam sonra yapacgim artikBence umutlanmalisin seninki gibiydi benimkiler de ben inanamıyorum hala
Evet o zamana bekleyeceğimBence de 16sinda yapmak çok iyi olur çok stresli olunuyor yoksa
Bende merak ediyorum seni 16 sında yapalım diyicemde senin bat 17 sen yarında yapabilirsinYaaa ins diyelim bugun sabah cikti sonra yaptığımda cikmadi karmasik yarin yada yarindam sonra yapacgim artik
Hiç belli olmaz gerçekten inşallah çıkar senin deYaaa ins diyelim bugun sabah cikti sonra yaptığımda cikmadi karmasik yarin yada yarindam sonra yapacgim artik
Az once yaptim boyle cikti var miHiç belli olmaz gerçekten inşallah çıkar senin de
Ben son.kez yapayim ayni cikacak mi diye bakauim dedim boyle ciktiBende merak ediyorum seni 16 sında yapalım diyicemde senin bat 17 sen yarında yapabilirsin
Ben var görüyorumAz once yaptim boyle cikti var mi
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahhKızlar pozitif inanamıyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Canım daha net atarmısın göremiyorum karanlıkAz once yaptim boyle cikti var mi
Geldim geldimyumurtlaması 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalım
Çok teşekkür ederim canım inşallahYaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?