Ben ilk hamileliğimde regl günü öğrenmiştim bu böyle oldu yani ki var mı belli bile değil yani neye göre oluyor bilmiyorum ama makine değiliz sonuçta yaHadi inşallah ya bende erken gebelik testi yaptım şimdi days doktor negatif çıktı cumartesi günü son günüm olsa çıkardı herhalde
İnşallah istedigin gibi sonuçlanirBen ilk hamileliğimde regl günü öğrenmiştim bu böyle oldu yani ki var mı belli bile değil yani neye göre oluyor bilmiyorum ama makine değiliz sonuçta ya
Amin canım inşallah hepimizinİnşallah istedigin gibi sonuçlanir
İnşallah vardır canım ya vallahi bilemiyorum sen diyesi insan karışıyorBen ilk hamileliğimde regl günü öğrenmiştim bu böyle oldu yani ki var mı belli bile değil yani neye göre oluyor bilmiyorum ama makine değiliz sonuçta ya
Benim şuan çok şiddetli kaşık ağrım ve bel ağrı. Var muhtemelen regl olacağımAaa çok ilginç farklı farklı testlerle deniyorsun değil mi
Atın bakalımKizlar benimde testlerime bakabilir misiniz
Aslinda attım ama sorun olustu deyip yuklemedi. Rica etsem actigim konudan bakabilir misiniz ? Kapalı tüpler diye basliyor yeni actimAtın bakalım
Aynısı bende de varBenim şuan çok şiddetli kaşık ağrım ve bel ağrı. Var muhtemelen regl olacağım
Canım çıktı sonucum hamileyim değerim 45İnşallah vardır canım ya vallahi bilemiyorum sen diyesi insan karışıyor
Aaa yaaa cok.mutlu haber bu ins ya testlerin cok.silikti dimi bneim gibu kac gun var reglimeCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Yaa gercekten mi çok şükür ya Allah im sağlıkla devamını getirsin inşallah ya vallahi çok sevindimCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Ayyyy tebrik ederim çok sevindimmCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Hayirli olsun saglikli bir gebelik gecirisin insallah bacimCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45
Ben regl oldum inşallah bir daha ki ay görüşmek üzereAynısı bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?