• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama tarihi 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalom

Bunda bellimi

Eklentiler

• 1000152372.webp
    1000152372.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000152369.webp
    1000152369.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
Galiba ben de elenecegim kızlar sabahki 5 dk içindeki sonucum daha 5 gün var adetimi bekliyorum

Eklentiler

• 1000096359.webp
    1000096359.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
Bende sizde gördüm aslinda bunu da cektim daha bellimi eve gidince bir daha yapacgim
Sanki çok hafif var ama bence net olunca hamilelik diyebiliriz çünkü ben geçen ay adet olacağım gün test yapmış geçen yaptığımla aynı olmuş bu yüzden moralim bozuldu açıkçası kan test ve adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı olacak

Sanki çok hafif var ama bence net olunca hamilelik diyebiliriz çünkü ben geçen ay adet olacağım gün test yapmış geçen yaptığımla aynı olmuş bu yüzden moralim bozuldu açıkçası kan test ve adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı olacak

O konuda bende cok tecrübeliyim cikiyo ama kanda yok falan nasip artik bakalim

Erken test yaptim var gibi geldi resimde belli olmuyor görünüyor mu 6 gun kaldi
Bazılarında gördüm bazılarında göremedim ama bu normal dün bende 6 kala yaptım silik çıktı burada bazıları gördü bazıları göremedi çünkü hem silik hem kalite düşüyor ondan. Sen görüyorsan sorun yok ki dedigim gibi bende gördüm bazılarında inşallah güzel haberler alırsın bir kaç güne kan ver istersen

Hiç sorma başım çatlıyor ama bir ağrı kesici alamıyorum şu an. Ne zaman kan vereceksin
Kadın olmak çok zor 😅 beklenen adet günüm cumartesi görünüyor iki gün daha sabah test yapayım diyorum belki negatife döner pozitif yönünde belirginleşme olursa Perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum, siz?

Kadın olmak çok zor 😅 beklenen adet günüm cumartesi görünüyor iki gün daha sabah test yapayım diyorum belki negatife döner pozitif yönünde belirginleşme olursa Perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum, siz?
Hemde ne zor 😂 bende aslinda beklenen regl tarihinde vermek isterdim ama yaşadığım yer küçük olduğu için haftada sadece salı ve çarşamba günleri kan verebiliyoruz herhalde yarın gider veririm

Back
X