Ben göremedim ama inşallah hamişizdir hayırlısıylaErken test yaptim var gibi geldi resimde belli olmuyor görünüyor mu 6 gun kaldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim ama inşallah hamişizdir hayırlısıylaErken test yaptim var gibi geldi resimde belli olmuyor görünüyor mu 6 gun kaldi
Ins diyelim bir yere daha yazdim orda gördük dediler kafam karisik benim 5 6 gun kaldi ayni gibiyizBen göremedim ama inşallah hamişizdir hayırlısıylabenim daha 5 gün var çok stres oldum ya
Ben görüyorum birazBunda bellimi
Bende sizde gördüm aslinda bunu da cektim daha bellimi eve gidince bir daha yapacgimBen görüyorum biraz
Hafif bir karartı görünüyor benceBende sizde gördüm aslinda bunu da cektim daha bellimi eve gidince bir daha yapacgim
Yok gerçekten görünmüyor üzgünümBunda bellimi
Sanki çok hafif var ama bence net olunca hamilelik diyebiliriz çünkü ben geçen ay adet olacağım gün test yapmış geçen yaptığımla aynı olmuş bu yüzden moralim bozuldu açıkçası kan test ve adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı olacakBende sizde gördüm aslinda bunu da cektim daha bellimi eve gidince bir daha yapacgim
Sanki çok hafif var ama bence net olunca hamilelik diyebiliriz çünkü ben geçen ay adet olacağım gün test yapmış geçen yaptığımla aynı olmuş bu yüzden moralim bozuldu açıkçası kan test ve adet gecikmesini beklemek en sağlıklısı olacak
Bazılarında gördüm bazılarında göremedim ama bu normal dün bende 6 kala yaptım silik çıktı burada bazıları gördü bazıları göremedi çünkü hem silik hem kalite düşüyor ondan. Sen görüyorsan sorun yok ki dedigim gibi bende gördüm bazılarında inşallah güzel haberler alırsın bir kaç güne kan ver istersenErken test yaptim var gibi geldi resimde belli olmuyor görünüyor mu 6 gun kaldi
Yalnız ben hafif silik gördümGaliba ben de elenecegim kızlar sabahki 5 dk içindeki sonucum daha 5 gün var adetimi bekliyorum
Yaaa inşallah bu bekleme olayı çok stresli birseymis ilac bile içemiyorum ihtimal var diyeYalnız ben hafif silik gördüm
Hiç sorma başım çatlıyor ama bir ağrı kesici alamıyorum şu an. Ne zaman kan vereceksinYaaa inşallah bu bekleme olayı çok stresli birseymis ilac bile içemiyorum ihtimal var diye
Kadın olmak çok zorHiç sorma başım çatlıyor ama bir ağrı kesici alamıyorum şu an. Ne zaman kan vereceksin
Hemde ne zorKadın olmak çok zorbeklenen adet günüm cumartesi görünüyor iki gün daha sabah test yapayım diyorum belki negatife döner pozitif yönünde belirginleşme olursa Perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum, siz?
İnşallah çok güzel olumlu sonuçlanır dua edeceğim sizeHemde ne zorbende aslinda beklenen regl tarihinde vermek isterdim ama yaşadığım yer küçük olduğu için haftada sadece salı ve çarşamba günleri kan verebiliyoruz herhalde yarın gider veririm
İnşallah bende size dua edeceğimİnşallah çok güzel olumlu sonuçlanır dua edeceğim size![]()
İnşallah hepimizin istediği gibi olurİnşallah çok güzel olumlu sonuçlanır dua edeceğim size![]()
Erken testte yaptığım silik pozitif ama strip test negatifti acaba daha günü var diye mi?O konuda bende cok tecrübeliyim cikiyo ama kanda yok falan nasip artik bakalim