Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey diyeceğim ama ben görüyor gibiyim hayır yani bende mi zorla görüyorum seninkini bilemedim hayır heveslendirmek istemem amaBence ben de negatifim testte hiçbir belirginlik yok flaşla falan zorla görüyorum olsa daha belli olurdu herhalde artık vazgeçtim adetimi bekleyeceğim
Sag kasiktan yürürken ağrı vuruyor bugün regl olacağım herhaldeBişey diyeceğim ama ben görüyor gibiyim hayır yani bende mi zorla görüyorum seninkini bilemedim hayır heveslendirmek istemem ama
Sag kasiktan yürürken ağrı vuruyor bugün regl olacağım herhalde
Benimde ağrım var kasıkta mesela bak sana ilk testimi atacağımSag kasiktan yürürken ağrı vuruyor bugün regl olacağım herhalde
Bende görüyorum orada cizgi
Sizde var benceBenimde ağrım var kasıkta mesela bak sana ilk testimi atacağım
Bana belli olmuyor yok diyende oldu tuhaf olan bende sende görüyorum sanki hayali çizgi mi uydurdum bende yaniSizde var bence
Yok sende var bence ben de gördüm. Bende görüyorum gibi kendimde ama bugün 1 saat sonra baktım o gördüğüm de gitmiş gibiydi anlamadım artık bıraktımBana belli olmuyor yok diyende oldu tuhaf olan bende sende görüyorum sanki hayali çizgi mi uydurdum bende yani
Evet çok hafif gölgeli duruyor görebiliyorumBunda bellimi
Bekle bir iki gün sonra kan ver bence niyeyse bana var gibi geldi yaYok sende var bence ben de gördüm. Bende görüyorum gibi kendimde ama bugün 1 saat sonra baktım o gördüğüm de gitmiş gibiydi anlamadım artık bıraktım![]()
Hafif bende görüyorumEki Görüntüle 3590776 Eki Görüntüle 3590777 Eki Görüntüle 3590778 Kızlar 3-4 mayıs yumurtalama tarhimin üstteki 2 gün önce adetime 5 gün varken predictor early ile yaptım.
Alttakiler pyro clinic bu sabah yaptım.adetime 3 gün var .
Bursya atınca kalite düşüyor pembelik var testte.yalancı pozitif olabilir mi acaba hep yalancı pozitif oluyo bende.Predictor geçen ay yalancı pozitif gösterdi bendeHafif bende görüyorum
Bu ara duymaya başladım predictor yalancı diye olabilir valla.Bursya atınca kalite düşüyor pembelik var testte.yalancı pozitif olabilir mi acaba hep yalancı pozitif oluyo bende.Predictor geçen ay yalancı pozitif gösterdi bende
En güvendiğim testti o bile ylancı çıktı artıkBu ara duymaya başladım predictor yalancı diye olabilir valla.
Ben altta kapağı açık olan var ya onda gördüm çizgi yani ihtimal var tabi beklemek istiyorsanız bekleyin ama kanda verebilirsiniz
Reglim gelmezse vereceğim canım kısmetBekle bir iki gün sonra kan ver bence niyeyse bana var gibi geldi ya
Bence de sizde varEki Görüntüle 3590776 Eki Görüntüle 3590777 Eki Görüntüle 3590778 Kızlar 3-4 mayıs yumurtalama tarhimin üstteki 2 gün önce adetime 5 gün varken predictor early ile yaptım.
Alttakiler pyro clinic bu sabah yaptım.adetime 3 gün var .
Valla hiç güvenemedim testlere ben şuan ya daha önceden hep silik çıkıyordu kan 0.5 amaaBence de sizde var
Aaa çok ilginç farklı farklı testlerle deniyorsun değil miValla hiç güvenemedim testlere ben şuan ya daha önceden hep silik çıkıyordu kan 0.5 amaa![]()