Yumuşacık Olacak Bir Poğaça Tarifi Arıyorum

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Hanımlar bana yardım eder misiniz..

Şöyle yumuşacık olacak bi poğaça yapmak istiyorum, hani iç malzemesi içine değil de hamuruna katılıyor ya umarım anlatabilmişimdir:))

Elinde böyle bir tarif bulunan var mı???

merhaba ben poğaça yaparken süt yoğurt biraz su maya tuz yumurta akı koyarım daha sonra unu ilave ederim ve kaşıkla sıyırırım elime. biraz cıvık olur ama çok yumuşak olur istersen böyle dene..

merhaba ben poğaça yaparken süt yoğurt biraz su maya tuz yumurta akı koyarım daha sonra unu ilave ederim ve kaşıkla sıyırırım elime. biraz cıvık olur ama çok yumuşak olur istersen böyle dene..

Teşekkür ederim, ben mayalı yapmadım hiç, daha doğrusu yeni evliyim bir kez dereotlu bi poğaça yaptım ama ben hani pastane poğaçaları olur ya, öyle yapmak istiyorum

hamur işleri topiğinde mayalı poaça tarifleri bulabilirsin,özellikle yumuşaklık için hamurun hafif yumuşak olmasını sağla yani unu çok olmasın,ama ele de yapışmasın.

Canım hamur işleri bölümünde bir arkadaş eşimin nöbet poğaçaları adı altında bir tarif vermiş. Tam istediğin gibi bir tarif. Aynı pastanedekiler gibi oluyor, dene derim.

Evet tatlım 'eşimin nöbet poğaçaları' adlı tarif çok güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…