Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Evet insanlar can derdinde çocuk ikinci planda kaldı şuan... İnş atlatalım bu belayı gerisi hallolur inş

Çok tesekkür ederim inşallah hepimiz bu süreci atlattıktan sonra güzel haberler alacagız. Sen de sakın üzülme tedavin sonrasında daha sağlıklı devam edecek

Anladığım kadarıyla amh değeri daha ne kadar süre yumurtlayacağınızı gösteriyor yani rezervi bununla belirleyebiliyorlar. Fsh ise değişken ancak yükselmesi yumurtalıklarda bir sorun olduğunu gösteriyormuş ve 15in üzerinde olursa genelde tüp bebek tedavisi uygulanmıyormuş. Ancak burada o kadar çok fsh yüksekliğiyle hamile kalanı okudum ki bence güvenilir bir değer değil. Foliküle gelince ona ben de anlam veremiyorum. Daha önce çocuk düşünmeye başladığımızda ahmet cantuğa gidiyordum acıbademde kaç kez ultrasonla baktı bir kez bile folikülün az demedi. Tam tersi bekletti bir buçuk sene hiçbir değere bakmadan. Adetlerim düzenli ama son zamanlarda gün olarak kısalmaya başladı.bir ağrı kesici de içsem kesiliyor. Artık delirmek üzereydim madem sorun yok neden olmuyor diye. Bu arada yaşım 31 evet yaşıma göre az diyor doktor.

Son düzenleme:
Çok tesekkür ederim inşallah hepimiz bu süreci atlattıktan sonra güzel haberler alacagız. Sen de sakın üzülme tedavin sonrasında daha sağlıklı devam edecek

Ben de çok teşekkür ederim moral oldun bana. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruz çocuklarımıza.

Kızlar benim de amh 2.4 fsh:5 sol da 3-4 af sağda 6 af saydı adetin ilk günü. Gonal f ile buyuyolar ve 12 13 mm olup kayboluyolar. İk kez aşılama oldum ikisinde de bı tane yumurta anca 18 mm oldu. Bende de androjen hormonlari sıkıntılı heralde ondan dengesiz. Sizlerde dheaso4 ve 17alfa testleri yapıldi mi sonuçları yüksek olan var mi

O testleri ilk defa duydum bana yapılmadı o zaman. Aslında amh ında çok çok iyi ama neden gelişemiyorlar ki

O testleri ilk defa duydum bana yapılmadı o zaman. Aslında amh ında çok çok iyi ama neden gelişemiyorlar ki
27 yaşındayım hatırladığım yaşlara gidinceye kadar hep tüylü kıllı biriydim. Hatta 14 yaşlarımda tüm vücut epilasyona girdim Diane kullandım vs. Sonra yirmili yaşlarda tekrar başladı. Evlendim biraz baskilandi sanki. Son 2 yıldır yine şiddetlendi. Hep normal kıllanma anne baba da kıllı genetik vs dendi. Teoman hoca farketti bazı androjenler sende yüksek diye. Endokrine gönderdi. Kortizon başladılar. Bu arada aşılama oldum negatif oldu. Benimkisi de büyük bir belirsizlik hormonlar düştü mü tüp bebek ise yarar mı hep mi kortizon icecegim.onumuzdeki adetle tüp bebek olacaktı o da belirsiz artik

Amh cok iyi canım. En kötü şey rezervin bitmesi ona care yok ne yazık ki... İllaki ilaçlarla falan çare bulunur sana. Bu testleri yaptırmadım ama zaten benim eşten kaynaklı olmuyor. Bayanlardaki bazı sıkıntıların tedavisi oluyorda erkekte direk tüp bebek aslında. Kendimle ilgili ne kadar sağlıklı beslensemde olmuyor, rahim filmi çekmenin faydası oluyor dendi oda olmadı. aşılamada olmadı. Hava değişimi iyi gelir diyen oluyordu stres yapma olur, soğan kürüyle olur diyenler oluyodu denedim oda olmadı.. Mutlu olsamda, stresli olsamda, amuda dahi kalksamda olmuyor olmuyor:)) Aşılamanın tutmayacağından da emindim. Kanallar açık yumurtluyorum olsa zaten doğal yolla olurdu

Öyle mi yapsam olur böyle mi yapsam olur diye neler yaptım yapmışız ya şu süreçlerde kendiliğinden olsa da hepimiz rahat ersek

Yaşa göre demiş demek ki. Doktorun söyledikleri önemli. Evet fsh cok değişken amh daha güvenilir. Biz tabi başkalarıyla karşılaştırıp, genel yorum yapıp kafaya takıyoruz belkide... Hiç dert etme 0.03 le bile hamile kalanlar var ki onları görünce "oo diyorum bizim zamanımız var".

Evet amh değerin gayet iyiymiş. Bana da bakılmadı onlar bende de tam tersi tüy yok denecek kadar az. Dhea hormonunu sordum doktora büyüme hormonu sanırım, ek olarak kullansam olur mu diye daha önce denedik kayda değer bir faydasını görmedik dedi. Bence de senin için tedavi ve tüp bebekle çözülür diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bence de en büyük sıkıntımız kafaya takmak. Ama elimizde değil ki. Sürekli hamile haberi alıyorum ve hep kaza kurşunu oluyordoğru söylüyorsun zamanımız var, geç olsa da sağlıklı olsun inşallah

Aminn Bende hamile kalanlara şaşırıyorum artık. Acaba nasıl oluyorda hamile kalıyorlar diye imkansız bişey bana göre.. Afrikada o açlıkta bile hamile kalıyorlar. Sokaktaki kediler bile üçer beşer doğuruyor. Kimin tavuğuna kış dedikte böyle sınanıyoruz. Kafamda cevapsız bir sürü soru :) Korunmayı bıraktığım ay hiç istemiyordum bebek falan " inş hamile değilimdir" diyordum. Neyime güveniyorsam özgüvene bak:)) Birde şimdiki halime bak! Nerden nereye... Neyse isyan etmiyim yine dediğiniz gibi geç olsun ama sağlıklı olsun inşallah hepimizin.

Tam duygularıma tercüman oldun vallahiben de hemen yapınca olacak sanıyordum hatta doğum iznini nasıl ayarlasam filan diye hangi ayda yapsak olur diyodum.şimdi ister yaz bebeği olsun ister kış, ister erkek olsun ister kız hepsi kabulüm bence arada isyan da edebilmeliyiz insanız sonuçta.

Durumlar hiç iç açıcı değil ben de. Bugün biraz gecikmeli adet oldum. İnsan bir gün geçtikçe ümit ediyor. Karantina süreci daha da zorlaştırıyor. Belirsizlik çok can sıkıcı. Sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…