Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Bende de aynı, zaman aleyhimize işliyor ve belirsizlik çok kötü. Biliyorum o hissi hemen acaba diyip bissürü test yapardım ben de. Geçen ay korunduk bi de sanki olacak gibi hiç olmayacak gibi geliyor artık.

Yumurtalarım donduruldu transfer olmayı bekliyorum. Bakalım ne zamana nasip olacak. Yumurta toplama zamanımda corona patladı transfer olamadan kaldım. Böylesi daha iyi oldu sanki

Bence de böylesi daha iyi olmuş, şu zamanda hamilelik de ayrı bir dert olurdu. Nisan ayında transfer olacaklarda okumuştum sanırım bir kadın ısrar etmiş transfer ertelenmesin diye doktoruna. transferden 6 gün sonra hem eşi hem kendi korona olduğunu öğrenmiş. Riske değmez gibi sanki.
Ben de trasfer evresinde olabilseydim en azından yumurtalar garantide olurdu diyorum napalım kısmet.

Aboooowwww iyi cesaret etmiş. Bu dönemde o riski alamazdım ben bana sorsalardı. Hamile arkadaşlarında görüyoruz baya sıkıntı içindeler. Ben de kendim için buna şükür diyorum zaten içimden keşke dondurulsa diyordum yoksa taze transfer olacaktım Allah gönlüme göre verdi. senin içinde hayırlısı buymuş demek ki canım inşallah çok daha sağlıklı günlerde hamileliğimizi yaşıcaz

Yani bence de iyi cesaret etmiş. Evet benim de bir arkadaşım son haftalarında. Nst'ye girmeye başlıcakmış haftaya baya endişeliler. Aynen hayırlısı buymuş demekten başka bi çaremiz yok. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım. Sabrın sonu selamet

Kızlar ne yapıyorsunuz? Nasıl gidiyor karantina süreçleri?
İyiyim canım.Tedaviyi bile unutmaya başladım alıştım rahata sanırım:) Git gel yapmak yoruyordu. Evde spor yapmaya çalışıyorum kilo alıcam bu gidişle yoksa Sizlere soracaktım aşılamadan sonraki adetlerimin yoğunluğu çok arttı miktar olarak sizde de oldu mu böyle bir şey?

Benimde aşılama ilaçlarına başladığım da kesildi. Tutmadığı ay gelen adetim ve bu ay adetim hep kısa sürdü ve vucuduma oranla göbeğim çok şişti. Kilo desem hiç bu şekilde sadecce göbekten kilo almadim

Aa o bende de oldu. ilk aşılama iğnesi vurulduğumda adetin 3. Günüydü birden kesildi adetim. Bi bayana sormuştum onunda öyle olmuş ilaçlardan demekki... Birde ilaçlar maalesef şişkinlik yapıyor ondandır. Aşılamadan sonraki adetlerim aynı 5 gün sürdü ama miktar çoktu özellikle ikinci gün saat başı ped değiştim nerdeyse... Bu dönemde dedim belki doğal yolla içimizden biri hamile kalır ama yok Sıkıntımız neyse bi türlü doğal yolla olmasına izin vermiyor ben artık tüp bebek dışında ümidimi kestim bu arada bu ayda avokadoya başladım. Denemediğim şey kalmadı

Benim de denemediğim şey kalmadı ya her ay unut ede ede kafayı yiyeceğim en sonunda

Ay ben de evde spor yapmaya çalışıyorum ama sonra poğaçalar kekler derken yalan oluyor benim de ilk aşılamadan sonra artmıştı adetim, yoğun olmuştu. Ben de prowomen'a başladım. Teoman beye sormuştum, hiçbir takviyenin kanıtlanmış bir faydası yok demişti. Ben yine de kullanmak istiyorum diyince bunu önerdi. 3 ay filan düzenli kullanırım bu süreçte. Avokadoyu öyle sade yiyince ben de sevmedim ama sarımsaklı zeytinyağlıydı sanırım bi tarifi vardı öyle güzel oluyomuş. Ben hiç denemedim tabi bi bak netten nasıl yapılıyomuş istersen. Bugün hamile bir arkadaşım daha doğum yaptı, darısı ne zaman bize Allam
Benim de tüp bebek dışında umudum kalmadı. Tüp bebeğe de ne zaman geçebiliriz o da meçhul. Bakalım ne gösterecek zaman.

Arkadaşlarımmmmmmm Teoman Bey yeniden ne zaman tedaviye başlayacak bilgisi olan var mı ? 1 haziran gibi bir söylenti var

Benim bilgim yok ben de tüp bebeğe basliycaktim canim

Benim de bir bilgim yok tüp bebeğe başlayacaktım. Haziran'da açılırsa gidecek misin?
İnşallah geç olmadan Haziran'da başlar
Biz daha yeni başlayacağız ya rapor filan çıkacak daha o da bir ay daha atar, osmangaziye gönderiyorlarmış onay için değil mi? Orasının da açılması lazım öyleyse.

Ay ben çok kararsızım hem bi an önce açılsın istiyorum hem de beklesek mi diyorum bilemedim birbirimizi haberdar edelim buradan.

Evet canım Osmangazi veriyor dediler raporu. Haberleselim inşallah yine

Ya Osmangazi ya da şehir Hastanesi'ne gönderiyorlar. Ben osmangaziye gittim arkadaşım şehir Hastanesi'ne.

Hastaları aramaya başlamışlar. Beni henüz arayan yok. sizden haber var mı ? Öncelikle donmus embriyolari olanları transfer edeceklermis.

Hastaları aramaya başlamışlar. Beni henüz arayan yok. sizden haber var mı ? Öncelikle donmus embriyolari olanları transfer edeceklermis.
Benim haberim yok canım. Zaten henüz raporum bile yok. Aşılama olumsuz olunca sıra tüp bebeğe geldi araya virüs girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…