- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.704
- 133
- 37
Bende de aynı, zaman aleyhimize işliyor ve belirsizlik çok kötü. Biliyorum o hissi hemen acaba diyip bissürü test yapardım ben de. Geçen ay korunduk bi de sanki olacak gibiDurumlar hiç iç açıcı değil ben de. Bugün biraz gecikmeli adet oldum. İnsan bir gün geçtikçe ümit ediyor. Karantina süreci daha da zorlaştırıyor. Belirsizlik çok can sıkıcı. Sizler nasilsiniz
Yumurtalarım donduruldu transfer olmayı bekliyorum. Bakalım ne zamana nasip olacak. Yumurta toplama zamanımda corona patladı transfer olamadan kaldım. Böylesi daha iyi oldu sanki
Aboooowwww iyi cesaret etmiş. Bu dönemde o riski alamazdım ben bana sorsalardı. Hamile arkadaşlarında görüyoruz baya sıkıntı içindeler. Ben de kendim için buna şükür diyorum zaten içimden keşke dondurulsa diyordum yoksa taze transfer olacaktım Allah gönlüme göre verdi.Bende de aynı, zaman aleyhimize işliyor ve belirsizlik çok kötü. Biliyorum o hissi hemen acaba diyip bissürü test yapardım ben de. Geçen ay korunduk bi de sanki olacak gibihiç olmayacak gibi geliyor artık.
Bence de böylesi daha iyi olmuş, şu zamanda hamilelik de ayrı bir dert olurdu. Nisan ayında transfer olacaklarda okumuştum sanırım bir kadın ısrar etmiş transfer ertelenmesin diye doktoruna. transferden 6 gün sonra hem eşi hem kendi korona olduğunu öğrenmiş. Riske değmez gibi sanki.
Ben de trasfer evresinde olabilseydim en azından yumurtalar garantide olurdu diyorumnapalım kısmet.
Aboooowwww iyi cesaret etmiş. Bu dönemde o riski alamazdım ben bana sorsalardı. Hamile arkadaşlarında görüyoruz baya sıkıntı içindeler. Ben de kendim için buna şükür diyorum zaten içimden keşke dondurulsa diyordum yoksa taze transfer olacaktım Allah gönlüme göre verdi.senin içinde hayırlısı buymuş demek ki canım inşallah çok daha sağlıklı günlerde hamileliğimizi yaşıcaz
İyiyim canım.Tedaviyi bile unutmaya başladım alıştım rahata sanırım:) Git gel yapmak yoruyordu. Evde spor yapmaya çalışıyorum kilo alıcam bu gidişle yoksaKızlar ne yapıyorsunuz? Nasıl gidiyor karantina süreçleri?
Aa o bende de oldu. ilk aşılama iğnesi vurulduğumda adetin 3. Günüydü birden kesildi adetim. Bi bayana sormuştum onunda öyle olmuş ilaçlardan demekki... Birde ilaçlar maalesef şişkinlik yapıyor ondandır. Aşılamadan sonraki adetlerim aynı 5 gün sürdü ama miktar çoktu özellikle ikinci gün saat başı ped değiştim nerdeyse... Bu dönemde dedim belki doğal yolla içimizden biri hamile kalır ama yokBenimde aşılama ilaçlarına başladığım da kesildi. Tutmadığı ay gelen adetim ve bu ay adetim hep kısa sürdü ve vucuduma oranla göbeğim çok şişti. Kilo desem hiç bu şekilde sadecce göbekten kilo almadim
Benim de denemediğim şey kalmadı yaAa o bende de oldu. ilk aşılama iğnesi vurulduğumda adetin 3. Günüydü birden kesildi adetim. Bi bayana sormuştum onunda öyle olmuş ilaçlardan demekki... Birde ilaçlar maalesef şişkinlik yapıyor ondandır. Aşılamadan sonraki adetlerim aynı 5 gün sürdü ama miktar çoktu özellikle ikinci gün saat başı ped değiştim nerdeyse... Bu dönemde dedim belki doğal yolla içimizden biri hamile kalır ama yokSıkıntımız neyse bi türlü doğal yolla olmasına izin vermiyor ben artık tüp bebek dışında ümidimi kestim bu arada bu ayda avokadoya başladım. Denemediğim şey kalmadı
AynenBenim de denemediğim şey kalmadı yaher ay unut ede ede kafayı yiyeceğim en sonunda
Ay ben de evde spor yapmaya çalışıyorum ama sonra poğaçalar kekler derken yalan oluyorİyiyim canım.Tedaviyi bile unutmaya başladım alıştım rahata sanırım:) Git gel yapmak yoruyordu. Evde spor yapmaya çalışıyorum kilo alıcam bu gidişle yoksaSizlere soracaktım aşılamadan sonraki adetlerimin yoğunluğu çok arttı miktar olarak sizde de oldu mu böyle bir şey?
Bugün aradım hastaneyi bayramdan sonra arayın o zaman netleşecek dedi canimBenim bilgim yok ben de tüp bebeğe basliycaktim canim
İnşallah geç olmadan Haziran'da başlarBaslamasi lazım ya. İnsanlar zamanla yarışıyor adeta.
Benim bilgim yok ben de tüp bebeğe basliycaktim canim
Biz daha yeni başlayacağız ya rapor filan çıkacak daha o da bir ay daha atar, osmangaziye gönderiyorlarmış onay için değil mi? Orasının da açılması lazım öyleyse.İnşallah geç olmadan Haziran'da başlar
Benim de bir bilgim yok tüp bebeğe başlayacaktım. Haziran'da açılırsa gidecek misin?
Biz daha yeni başlayacağız ya rapor filan çıkacak daha o da bir ay daha atar, osmangaziye gönderiyorlarmış onay için değil mi? Orasının da açılması lazım öyleyse.
Ay ben çok kararsızım hem bi an önce açılsın istiyorum hem de beklesek mi diyorum bilemedimbirbirimizi haberdar edelim buradan.
Ya Osmangazi ya da şehir Hastanesi'ne gönderiyorlar. Ben osmangaziye gittim arkadaşım şehir Hastanesi'ne.Benim de bir bilgim yok tüp bebeğe başlayacaktım. Haziran'da açılırsa gidecek misin?
Biz daha yeni başlayacağız ya rapor filan çıkacak daha o da bir ay daha atar, osmangaziye gönderiyorlarmış onay için değil mi? Orasının da açılması lazım öyleyse.
Ay ben çok kararsızım hem bi an önce açılsın istiyorum hem de beklesek mi diyorum bilemedimbirbirimizi haberdar edelim buradan.
Benim haberim yok canım. Zaten henüz raporum bile yok. Aşılama olumsuz olunca sıra tüp bebeğe geldi araya virüs girdiHastaları aramaya başlamışlar. Beni henüz arayan yok. sizden haber var mı ? Öncelikle donmus embriyolari olanları transfer edeceklermis.
Haziran da artık başlıyoruz canım hepimiz tedavilerimize. Hayırlısı olsunBenim haberim yok canım. Zaten henüz raporum bile yok. Aşılama olumsuz olunca sıra tüp bebeğe geldi araya virüs girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?