Hadi ya inşallah iyidir.bugun 7. Gonal f i yaptım pazartesi kontrolüm var. Bakalım daha kaç gün devam edecek. Cok fazla yumurtam var ama işte en büyüğü 11. İnşallah ohss olmamMerdan bey'in instagram hesabında gördüm. bi hastasının 35 günde yumurtası büyümüş iğneyle ve aşılamayla hamile kalmış.. O yüzden sizin gayet iyi
Aynen yine de tedavi olmadığımız zamanlarda boş geçirmekte de kullanabilirsin.ben öyle yapmıştım. Benimle az çok aynı sorunları olan bı arkadaşım da kullandı onda da pko var ileri derecede. Adet gecikmeleri oluyor. Oda faydasını gormedi.oda çok kullandı ümitlendi ama olmadı.Sanırım rezervi düşük olanlar için faydalı bizlere uygun değil. Benim zaten hormonlar cok yüksek cıkıyor zararıda olabilir çarem kalmazsa kesin denerim.
Hayırlısı olsun hakkinizdaMerhaba kızlar benim de asilamam negatif bundan sonraki süreç tüp bebek bakalım
Canım çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım. Ay inşallah Allah bize de sevinçten gözyaşı dökmeyi nasip ederRahat ol canımm bugün muayenede bi bayanla konuştum 39 yaşında amh 0,03 fsh 75 menepoz bile demişler. Özelde tüp bebek tutmamış ordaki hemşire c life diye bişey önermiş 3 ay kullanılıyormuş oda kullanmış fsh sı 7 ye düşmüş prolaktin falan hep yükselmiş.Ultrasonda 3 yumurtası cıkmış kullandığı sırada hatta merdan beydi galiba oda cok şaşırmış adını istemiş karışımın içinde ne oldugunu falan sormuş. Zararıda yokmuş sağlık bakanlığı onaylıymış Rezervi az olanlar için mükemmel denemeye değer bence ki senin hiçte düşük değil yaşında küçük zaten.Bende amh düşeceği zamanlar kullanıcam.Sağolsun bu bilgiyi verdi. Bi araştırayım şunu bende
Hayırlısı olsun canım. Kısmet ne yapalım. Gerçekten tutan cok cok az.Tüp bebekte çok uğraşmadan ilk seferde sonuç alırsın inşMerhaba kızlar benim de asilamam negatif bundan sonraki süreç tüp bebek bakalım
İnşallah canım hep birlikteHayırlısı olsun canım. Kısmet ne yapalım. Gerçekten tutan cok cok az.Tüp bebekte çok uğraşmadan ilk seferde sonuç alırsın inş
Canim aşılama için belegler toplamıştım tüp Bebek iicnde neler gerekiyor acaba aklında miCanım çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım. Ay inşallah Allah bize de sevinçten gözyaşı dökmeyi nasip eder
Heyete girdim. Sonra tıp fakültesinde ilaç raporu çıkarttım bunun için istenen seyler vukuatlı nufüs kayıt örneği, ikinizde çalışıyorsanız sgk hizmet dökümü,rubella testleri,eşinin sperm testi, fotograf, kan grubu kartı aklıma gelenler bunlar. Rapor için tıpa gönderirlerse yine konuşalım ama onun için de anlatacağım seyler olacakCanim aşılama için belegler toplamıştım tüp Bebek iicnde neler gerekiyor acaba aklında mi
Tamam canim çok sağol.tipa gönderilerse yine yazarım sanaHeyete girdim. Sonra tıp fakültesinde ilaç raporu çıkarttım bunun için istenen seyler vukuatlı nufüs kayıt örneği, ikinizde çalışıyorsanız sgk hizmet dökümü,rubella testleri,eşinin sperm testi, fotograf, kan grubu kartı aklıma gelenler bunlar. Rapor için tıpa gönderirlerse yine konuşalım ama onun için de anlatacağım seyler olacak
Eve gidince tam listeyi yazayım canım sanaTamam canim çok sağol.tipa gönderilerse yine yazarım sanaBen Afyon'da yasıyorum da toplanacak şeyleri önceden yapıyım git gel yapmak çok zor oluyor. Hemşireye aşılama gunu sormuştum söylemedi bakalım ümitsiz olma aşılama için diye :)
Tamam canim bekliyorumEve gidince tam listeyi yazayım canım sanahazırladığın bazı evrakları tıp istemiyor yazmayan evraklardan da istedikleri oluyor o sebepten konuşalım dedim
Asilamada negatif sonuc alan arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun insallah daha oncede yazmistim pko hastasiyim iki asilama iki tup bebek negatif hikayem var umudumu hic kaybetmedi
Canım zamanın olursa evrakları banada gönderir misin? Evrak işlerini hiç sevmiyorum kafama takıyorum. Uğraştırıcı gibi görünüyorEve gidince tam listeyi yazayım canım sanahazırladığın bazı evrakları tıp istemiyor yazmayan evraklardan da istedikleri oluyor o sebepten konuşalım dedim
Canım zamanın olursa evrakları banada gönderir misin? Evrak işlerini hiç sevmiyorum kafama takıyorum. Uğraştırıcı gibi görünüyorEve gidince tam listeyi yazayım canım sanahazırladığın bazı evrakları tıp istemiyor yazmayan evraklardan da istedikleri oluyor o sebepten konuşalım dedim
Tabi göndereyim. Mobilden girdiğimizde fotograf yükleyemiyor muyuz yaa yapamadom ben gönderecektim şimdiCanım zamanın olursa evrakları banada gönderir misin? Evrak işlerini hiç sevmiyorum kafama takıyorum. Uğraştırıcı gibi görünüyor
Canım merhaba bende öyleyim sürekli biseyler okuyorum stresliyim yarın konturulum var bidahaamin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.
Allah kolaylık versin umarım güzel seyler duyarsınız. Ben eskisinden daha rahatım artıkCanım merhaba bende öyleyim sürekli biseyler okuyorum stresliyim yarın konturulum var bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?