Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Merdan bey'in instagram hesabında gördüm. bi hastasının 35 günde yumurtası büyümüş iğneyle ve aşılamayla hamile kalmış.. O yüzden sizin gayet iyi
Hadi ya inşallah iyidir.bugun 7. Gonal f i yaptım pazartesi kontrolüm var. Bakalım daha kaç gün devam edecek. Cok fazla yumurtam var ama işte en büyüğü 11. İnşallah ohss olmam

Sanırım rezervi düşük olanlar için faydalı bizlere uygun değil. Benim zaten hormonlar cok yüksek cıkıyor zararıda olabilir çarem kalmazsa kesin denerim.
Aynen yine de tedavi olmadığımız zamanlarda boş geçirmekte de kullanabilirsin.ben öyle yapmıştım. Benimle az çok aynı sorunları olan bı arkadaşım da kullandı onda da pko var ileri derecede. Adet gecikmeleri oluyor. Oda faydasını gormedi.oda çok kullandı ümitlendi ama olmadı.

Canım çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım. Ay inşallah Allah bize de sevinçten gözyaşı dökmeyi nasip eder

Teoman hoca tüp bebekte çok başarılı evet çok yoğun ama hekimliği mükemmeldir kaç kişi tanıdıysam onda ilk seferde tüp bebek yaptırıp hamile kaldı zaten hesabından da takip edebilirsiniz. Merak etmeyin ince eleyip sıkı dokuyan biri olduğu için garanticidir işini sağlama alır tüp bebekte daha özverilidir.

Asilamada negatif sonuc alan arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun insallah daha oncede yazmistim pko hastasiyim iki asilama iki tup bebek negatif hikayem var umudumu hic kaybetmedim vardir bir hayir dedim allah dogru zamanda vericek insallah bu mucizeyi bende yasicam insallah dedim tedaviye bir sure ara verdik tamamen cocuk uzerine biseyler okumayi arastirmayi biraktim doktora da gitmedim sadece hep daha once duydugum ama erteledigim seyleri yaptim psikolojik olarak kafam rahat ama en onemliside esimin bir sure cocuk ile ilgili hicbisey dusunmedigini bildigim icin cok rahattim..hacamat yaptirdim suluk de yaptirdim yapan kadinin verdigi bir kur vardi kansizlik icin onu ictim avakado bal ceviz yedim daha once cocuk sahibi olan biri soylemis hergun yumurta cig kuruyemis yedim bol bol dua ettim allahtan hayirlisini istedim hic isyan etmedim suan cok sukur 5 haftalik hamileyim allah isteyen dua eden herkesin kucagini bos birakmasin ama tedavilerinizde acele etmeyin arada zaman taniyin kendinize esinize anlatin ben esim cok istiyor benim yuzumden cocuk sahibi olamiyor diye cok acele ettim kendimi cok yiprattim yapmayin bunu kendinize

Buarada aon tup bebek tedavimi aralik ayinda oldum 31 aralikta sonucu ogrendim 27 subat kandil gunu adet gecikmesi ile kan verip ogrendim yani cok kisa 2 aylik bir surecte.allah cok buyuk ol der ve olur

Canim aşılama için belegler toplamıştım tüp Bebek iicnde neler gerekiyor acaba aklında mi
Heyete girdim. Sonra tıp fakültesinde ilaç raporu çıkarttım bunun için istenen seyler vukuatlı nufüs kayıt örneği, ikinizde çalışıyorsanız sgk hizmet dökümü,rubella testleri,eşinin sperm testi, fotograf, kan grubu kartı aklıma gelenler bunlar. Rapor için tıpa gönderirlerse yine konuşalım ama onun için de anlatacağım seyler olacak

Tamam canim çok sağol.tipa gönderilerse yine yazarım sana Ben Afyon'da yasıyorum da toplanacak şeyleri önceden yapıyım git gel yapmak çok zor oluyor. Hemşireye aşılama gunu sormuştum söylemedi bakalım ümitsiz olma aşılama için diye :)

Eve gidince tam listeyi yazayım canım sana hazırladığın bazı evrakları tıp istemiyor yazmayan evraklardan da istedikleri oluyor o sebepten konuşalım dedim

Asilamada negatif sonuc alan arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun insallah daha oncede yazmistim pko hastasiyim iki asilama iki tup bebek negatif hikayem var umudumu hic kaybetmedi
Eve gidince tam listeyi yazayım canım sana hazırladığın bazı evrakları tıp istemiyor yazmayan evraklardan da istedikleri oluyor o sebepten konuşalım dedim
Canım zamanın olursa evrakları banada gönderir misin? Evrak işlerini hiç sevmiyorum kafama takıyorum. Uğraştırıcı gibi görünüyor

Canım zamanın olursa evrakları banada gönderir misin? Evrak işlerini hiç sevmiyorum kafama takıyorum. Uğraştırıcı gibi görünüyor

Tabi göndereyim. Mobilden girdiğimizde fotograf yükleyemiyor muyuz yaa yapamadom ben gönderecektim şimdi

amin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.
Canım merhaba bende öyleyim sürekli biseyler okuyorum stresliyim yarın konturulum var bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…