Saol canim virusten korkuyorum artık ondan da stresliyimAllah kolaylık versin umarım güzel seyler duyarsınız. Ben eskisinden daha rahatım artık
Yunus Emre baya önlem almış sürekli kapı kollarını kapıyı açmak için kullandığımız tuşu siliyorlar ve içerisi kalabalık oldugunda uyarıp dışarıya alıyorlar tedaviler ertelendiği için artık kalabalık da değil hastane. Stres yapmayın önleminizi tabi ki alın ama stres size zarar verir.Saol canim virusten korkuyorum artık ondan da stresliyim
Evt kalabalık değil birde yeni tedavi almıyorlarYunus Emre baya önlem almış sürekli kapı kollarını kapıyı açmak için kullandığımız tuşu siliyorlar ve içerisi kalabalık oldugunda uyarıp dışarıya alıyorlar tedaviler ertelendiği için artık kalabalık da değil hastane. Stres yapmayın önleminizi tabi ki alın ama stres size zarar verir.
Evet evet transferlerde ertelendi zaten bir daha ne zaman giderim bilmemEvt kalabalık değil birde yeni tedavi almıyorlar
Benim 17 mm olmuş yumurtalar bugün catlatma ignesini aldırdı doktor yarın vurulabilir diye sizce olur mu yarın biter mi artık bide sizde mi cetrotide yi akşamları mi vurdunuzEvet evet transferlerde ertelendi zaten bir daha ne zaman giderim bilmem
Hayır ben sabah 10 da vurdum çatlama iğnemi gece 10 da vurdum 2 gün sonra yumurtalarım toplandı sizinde bugün yarın olurBenim 17 mm olmuş yumurtalar bugün catlatma ignesini aldırdı doktor yarın vurulabilir diye sizce olur mu yarın biter mi artık bide sizde mi cetrotide yi akşamları mi vurdunuz
Cetrotideyi peki yumurtlama olmasın diye vuruluyor ya ondan kullanmadiniz miHayır ben sabah 10 da vurdum çatlama iğnemi gece 10 da vurdum 2 gün sonra yumurtalarım toplandı sizinde bugün yarın olur
Evet o yüzden kullanılıyor ben 4 gün kullandımCetrotideyi peki yumurtlama olmasın diye vuruluyor ya ondan kullanmadiniz mi
Akşam miydi kuzum oEvet o yüzden kullanılıyor ben 4 gün kullandım
hayır canım sabah 10 :)Akşam miydi kuzum o
Umarım virüs işi cok uzamaz. Beklemek çok zorSelam kızlar ben de yaklaşık 6 aydır Teoman beyin hastasıyım amh düşüklüğü sebebiyle iki aşılama yaptırdık, tam tüp bebek için evrak toplayacaktık ki virüs salgını çıktı. Dün hastaneyi aradım bilgi almak için, zaten tüm yeni tedavilerin vs. iptal olduğunu biliyordum, bir sonraki adetimde tekrar aramamı söylediler.
Onun haricinde ilk etapta ben de yadırgamıştım kalabalığı ama şimdi alıştım. Teoman bey hasta çoksa ve işleri yoğunsa hiç konuşmuyor gerekli bilgiyi hemşirelere söylüyor. Ancak hem ilk gittiğimizde, hem sonraki süreçlerde ne sorduysam cevapladı ve içimi rahatlattı. Bu arada ben yine de garanti olsun diye Hikmet Hassa'ya da görünmüştüm tedavi başlamadan önce. O da önerdi Teoman beyi ve hastaneyi. Embriyoloğun çok iyi olduğunu söyledi. Üslubu konusunda bir şey diyemeyeceğim ama özellerde öyle yaparız böyle tutar denmesindense daha gerçekçi konuştuğunu söyleyebilirim.
Tedavim nasıl sonuçlanır ileride bilemiyorum tabi. Ama şimdilik memnunum.
Amh kaç acaba sizin ben de o sorundan dolayı tedavi görüyorum.Selam kızlar ben de yaklaşık 6 aydır Teoman beyin hastasıyım amh düşüklüğü sebebiyle iki aşılama yaptırdık, tam tüp bebek için evrak toplayacaktık ki virüs salgını çıktı. Dün hastaneyi aradım bilgi almak için, zaten tüm yeni tedavilerin vs. iptal olduğunu biliyordum, bir sonraki adetimde tekrar aramamı söylediler.
Onun haricinde ilk etapta ben de yadırgamıştım kalabalığı ama şimdi alıştım. Teoman bey hasta çoksa ve işleri yoğunsa hiç konuşmuyor gerekli bilgiyi hemşirelere söylüyor. Ancak hem ilk gittiğimizde, hem sonraki süreçlerde ne sorduysam cevapladı ve içimi rahatlattı. Bu arada ben yine de garanti olsun diye Hikmet Hassa'ya da görünmüştüm tedavi başlamadan önce. O da önerdi Teoman beyi ve hastaneyi. Embriyoloğun çok iyi olduğunu söyledi. Üslubu konusunda bir şey diyemeyeceğim ama özellerde öyle yaparız böyle tutar denmesindense daha gerçekçi konuştuğunu söyleyebilirim.
Tedavim nasıl sonuçlanır ileride bilemiyorum tabi. Ama şimdilik memnunum.
Aynen beklemek benim de canımı çok sıkıyor, zaten her ay bir şey olacak da ertelenecek diye korka korka gidiyordum. Şimdi süresiz ertelenmiş oldu. Umarım en yakın zamanda düzelir. Bence de çok şanssızız ya ama şu anki durumu görünce üzülmek bencillik gibi geliyor. Bir yandan da zamanın aleyhimize işlediğini bilmek huzursuz ediyor. Sonumuz hayrola.Umarım virüs işi cok uzamaz. Beklemek çok zorzaman aleyhimize geçiyor. Ne şanssız insanlarmışız. Benimde ikinci aşılama için bir ay ara verilmişti bu ayki adette başlayacaktım 15-20 güne düzelse keşke ama virüs öyle bi yayılıyorki daha yeni başlıyor herşey... Çocuk için uğraşırken, evden cıkamaz hale geldik resmen. Beterin beteri varmış
1.19 çıkmıştı 2019 Ekimde, ama folikül 5 tane filan görünüyor. Hiç sol yumurtalığımdan yumurtlamadım bir de bu sürede. Sağda 3 görünüyor. Sizin kaç değeriniz? Yani doktora son gittiğimde vitamin sordum.önce vermek istemedi kanıtlanmış faydası yok diye ama ben talep edince prowomen verdi. Ben geçen sene bi ay promotil women kullandığımı söyleyince benzer içerikli dedi. Ben foliküllerim az olduğu için korkuyorum diyince belki havuz yöntemi kullanırız dedi o da kaç ay sürer belli değil. Ama amh değerimin aşırı düşük olmadığını sebepsiz infertilite diyebileceğimizi tüp bebek raporunun da buna göre çıkacağını söyledi. Fsh da biraz yüksek14.5 tu. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu ay incir kürü ve aslanpençesi+civan perçemi+hayıt tohumu çayına başladım. Şu c life kürünü de merak ediyorum bi denesem mi diye. Ama kist yapıyormuş diye duymuştum şimdi doktora da gidemicez yaparsa naparım diye düşündüm.Amh kaç acaba sizin ben de o sorundan dolayı tedavi görüyorum.
Canım zaten transferler ertelendi. Bana göre amh ın iyiymiş ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim. Yumurtalarım toplandı inşallah gelişimleri ilerlediyse salı günü dondurulacak artık ne zamansa transfer olacagım. Bende de toplamda 7 yumurta göründü 2si için zaten bunlar gelişmedi demişti. 5 i toplandı ve döllendi çok şükür. Yarın da arayacaklar bakalım 5. Güne kaç tanesi ulaştı bilgi verecekler. Ben de hiç takviye kullanmadım ama çok var kullanan1.19 çıkmıştı 2019 Ekimde, ama folikül 5 tane filan görünüyor. Hiç sol yumurtalığımdan yumurtlamadım bir de bu sürede. Sağda 3 görünüyor. Sizin kaç değeriniz? Yani doktora son gittiğimde vitamin sordum.önce vermek istemedi kanıtlanmış faydası yok diye ama ben talep edince prowomen verdi. Ben geçen sene bi ay promotil women kullandığımı söyleyince benzer içerikli dedi. Ben foliküllerim az olduğu için korkuyorum diyince belki havuz yöntemi kullanırız dedi o da kaç ay sürer belli değil. Ama amh değerimin aşırı düşük olmadığını sebepsiz infertilite diyebileceğimizi tüp bebek raporunun da buna göre çıkacağını söyledi. Fsh da biraz yüksek14.5 tu. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu ay incir kürü ve aslanpençesi+civan perçemi+hayıt tohumu çayına başladım. Şu c life kürünü de merak ediyorum bi denesem mi diye. Ama kist yapıyormuş diye duymuştum şimdi doktora da gidemicez yaparsa naparım diye düşündüm.
Canım zaten transferler ertelendi. Bana göre amh ın iyiymiş ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim. Yumurtalarım toplandı inşallah gelişimleri ilerlediyse salı günü dondurulacak artık ne zamansa transfer olacagım. Bende de toplamda 7 yumurta göründü 2si için zaten bunlar gelişmedi demişti. 5 i toplandı ve döllendi çok şükür. Yarın da arayacaklar bakalım 5. Güne kaç tanesi ulaştı bilgi verecekler. Ben de hiç takviye kullanmadım ama çok var kullanan
Yanlışmı bakıyolar anlamıyorum amh 1.19 için fsh yüksek ve yumurtada ultrasonda daha fazla görünmesi gerekmez mi? Orantılı değil sonuçlar. Bu arada amh düşük falan değil sizin. Sanırım yaşa göre düşük diyorlar anlamadım. Benimde yaş 35 amh 1.31... 9 folikül sayıldı diğer ay 7 sayıldı. fsh de 7. Her ay değişiyor bazı aylar cok bazı aylar az.Benimle aynı gün aşılama olan bi bayanın ultrasonda 12 folikül görünüyordu fsh 9 du. Amh si 0,90 dı. Nasıl amh si benden düşük olur, fsh si de benden yüksek olur anlamadım.Amh ye güvenmemeye başladım artık.1.19 çıkmıştı 2019 Ekimde, ama folikül 5 tane filan görünüyor. Hiç sol yumurtalığımdan yumurtlamadım bir de bu sürede. Sağda 3 görünüyor. Sizin kaç değeriniz? Yani doktora son gittiğimde vitamin sordum.önce vermek istemedi kanıtlanmış faydası yok diye ama ben talep edince prowomen verdi. Ben geçen sene bi ay promotil women kullandığımı söyleyince benzer içerikli dedi. Ben foliküllerim az olduğu için korkuyorum diyince belki havuz yöntemi kullanırız dedi o da kaç ay sürer belli değil. Ama amh değerimin aşırı düşük olmadığını sebepsiz infertilite diyebileceğimizi tüp bebek raporunun da buna göre çıkacağını söyledi. Fsh da biraz yüksek14.5 tu. Şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu ay incir kürü ve aslanpençesi+civan perçemi+hayıt tohumu çayına başladım. Şu c life kürünü de merak ediyorum bi denesem mi diye. Ama kist yapıyormuş diye duymuştum şimdi doktora da gidemicez yaparsa naparım diye düşündüm.
Hayırlı olsun canım. Olumlu sonuç alacagına inanıyorum benCanım zaten transferler ertelendi. Bana göre amh ın iyiymiş ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim. Yumurtalarım toplandı inşallah gelişimleri ilerlediyse salı günü dondurulacak artık ne zamansa transfer olacagım. Bende de toplamda 7 yumurta göründü 2si için zaten bunlar gelişmedi demişti. 5 i toplandı ve döllendi çok şükür. Yarın da arayacaklar bakalım 5. Güne kaç tanesi ulaştı bilgi verecekler. Ben de hiç takviye kullanmadım ama çok var kullanan
Canım beniiiimmmmmmmmm ❤❤❤ birlikte güzel sonuçlar alacagız buraya hamileyim yazacagız.Hayırlı olsun canım. Olumlu sonuç alacagına inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?