Yuppi!

Ahdım vardı kızlar, boşanma davası açılınca konu açacaktım yuppi diye.
Açıldı. Çekişmeli olacak.

Dört gözle beklediğim gün geldi ama içim sıkılıyor, neden bilmiyorum. Çok huzursuzum.
Bir narsistten ayrılıyorum ama neden böyle kızlar?
Narsist bağımlılığından dolayı o... Sonra geçecek

Çok şükür atlantisim.
Okul işini ne yaptın? 🙏
Şimdi böyle hissetmen her ne kadar narsist de olsa ne olsa çok doğal. Süreç bitince onlarda geçecek inşallah tamamen.
Hallettim kuzum.
Süreç uzun olacak gibi, sadece bu yüzden tedirginim sanırım.

Yuppınıze hahahahahayyytt la karsılık vereyım 🤣 cok sevındım sızın adınıza.

Simdı huzursuzsunuz ama, Bosanınca oh be yasamakkkkkk diye bagıracaksınız ınsallah
İnşallah. Çok hızlı geçsin istiyorum. Yanına kalmasın istiyorum, Aşırı karışığım.
İnşallah bir gün de oh be derim.

İnşallah. Çok hızlı geçsin istiyorum. Yanına kalmasın istiyorum, Aşırı karışığım.
İnşallah bir gün de oh be derim.
Cekısmelı ya, cok hızlı gecmeyebılır ama yılmayın. Er gec bitiyor bunu bilip bekleyin
Sonrası 'oh be'... 😌

Konunu biliyorum canım. Senin adına sevindim. Yolun bahtın açık olsun.

Umarım hayalini kurduğun gibi; işten geldikten sonra sutyenini çıkarıp firlattiktan sonra halay çekebileceğin neşeli günlerin olur 😍
Ayy güldüm valla ya. İnşallah.
Ah nasıl bekliyorum o günü bilsen.

Ahdım vardı kızlar, boşanma davası açılınca konu açacaktım yuppi diye.
Açıldı. Çekişmeli olacak.

Dört gözle beklediğim gün geldi ama içim sıkılıyor, neden bilmiyorum. Çok huzursuzum.
Bir narsistten ayrılıyorum ama neden böyle kızlar?
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

Bayılıyorum insanlara zerre psikoloji bilgisi olmadan boyle tanilar koyanlara.

Bir yandan haklisin, ote yandan bir ruh hastası ile aynı evde yaşıyorsun, adamın psikiyatriste gitmesi hayal, ister istemez elindeki verilerle bir araştırma yapar ve yakın bir şey söylersin.
He velev ki yanlış teşhis koydu, kime ne zararı var?
Adam ruh hastası.
Ister narsist de, ister başka bir şey.

Bir yandan haklisin, ote yandan bir ruh hastası ile aynı evde yaşıyorsun, adamın psikiyatriste gitmesi hayal, ister istemez elindeki verilerle bir araştırma yapar ve yakın bir şey söylersin.
He velev ki yanlış teşhis koydu, kime ne zararı var?
Adam ruh hastası.
Ister narsist de, ister başka bir şey.
Belki de adam normal biridir ama esini sevmiyordur . Ya da adam kotu kalpli biridir.
Kotu kalpli kotu ahlakli insanlara 'ruh hastasi ' damgasi yapistirmak gercekten zihninde ruhunda hastalik olan insanlara karsi ne kadar adil sizce?
Gercekten psikiyatrik tedavi goren insanlar toplumda ne kadar dışlanıyor biliyor musunuz ?
Birinin ruhunda bir sorun olmasi onun kötü seyler yapacagina kötü biri olacagina gösterge degil ,olamaz da . Insanlar toplumdaki bu yaftalar yuzunden aci cekiyor, intihar ediyor , mahvoluyor . Ama kimsenim umrunda mi ?
Kocam beni dovuyor 3 5 youtube videosu izleyeyim de hemen teshis koyayim. Bu narsizim akimi da yeni cikti . Her onune gelen sozde psikolog bununla ilgili video hazırlıyor cunku en kolay lokma olan caresiz kadinlari bu sekilde cekip videolarini izletiyorlar . Sonra her gun buralarda kocam narsist kocam sizofren kocam bilmem ne .

Belki de adam normal biridir ama esini sevmiyordur . Ya da adam kotu kalpli biridir.
Kotu kalpli kotu ahlakli insanlara 'ruh hastasi ' damgasi yapistirmak gercekten zihninde ruhunda hastalik olan insanlara karsi ne kadar adil sizce?
Gercekten psikiyatrik tedavi goren insanlar toplumda ne kadar dışlanıyor biliyor musunuz ?
Birinin ruhunda bir sorun olmasi onun kötü seyler yapacagina kötü biri olacagina gösterge degil ,olamaz da . Insanlar toplumdaki bu yaftalar yuzunden aci cekiyor, intihar ediyor , mahvoluyor . Ama kimsenim umrunda mi ?
Kocam beni dovuyor 3 5 youtube videosu izleyeyim de hemen teshis koyayim. Bu narsizim akimi da yeni cikti . Her onune gelen sozde psikolog bununla ilgili video hazırlıyor cunku en kolay lokma olan caresiz kadinlari bu sekilde cekip videolarini izletiyorlar . Sonra her gun buralarda kocam narsist kocam sizofren kocam bilmem ne .

Konu sahibinin önceki konusunda madde madde kocasının nasıl biri olduğu yazılı.
Teşhisini bilmiyorum ama akıl ve ruh sağlığı bozuk bir adam olduğunu anlamak için tıp fakültesine gitmeye gerek yok.

Bu duyarı da anlamıyorum gerçekten, zihninde, ruhunda hastalık olan kişilerce yapılan kötülük de kötülük nihayetinde öyle değil mi?
Kötülük gören, bunun acısını yasayan kişiye sorun madem bunu..empati yaparken tek taraftan bakmamaya çalışın derim.

Kadın burada narsist dedi diye adam narsist olmadı.
Adamın öyle yada böyle anormal davranışları var. Etiketinin bana göre bir onemi yok.
Hiç bir narsistin de intihar edeceğini sanmıyorum :) onların kendileri değil, yakınları kurban.

Back
X