- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Hassasiyetim dislanmisligin acisini ceken cok fazla insan tanimamdan ötürü.
Narsist tanisi kolayca konulabilen bir tani degil. Konulursa zaten bosanma cekismeliye bile girmezdi . Elde net tanı var çünkü. Burada cogu kadin kocalari kotu davraninca direkt narsist diyor direkt. Her gun mutlaka bir kadina denk geliyorum burada . Bu mantıklı mi sizce ?
Muhtemelen yuzde 99 unun esi kötü biri ya da onu sevmiyor. Cunku gercek narsist yuzdeligi toplumlarda cok düşük. Ben narsist insanlar kimseye zarar vermez demedim ( konu oraya kaydı aslinda , daha cok ruh hastaliklarini kast etmiştim zarar verme konusunda , narszm hastalik degildir)
Ben sadece tehsih konulmadan direkt kendilerine kotuluk yapanlari bu sekilde damgalamanin toplumsal bir sonucunu anlatmak istedim.
Sizi gayet iyi anladım ama siz yazdıklarımızı okumuyorsunuz sanırım. Burada bir tanı var. Nasıl %99 değildir diye ortaya bir şey yazabiliyorsunuz? Yani bu kızın eski konularına bile bakmaya lüzum görmeden etiketleyip, insanların yaşadığı şeyleri küçümsemeye çalışmak bu. Tamam diyelim niyetiniz bu değil ama farkında mısınız, konuyu bıraktık sizin hassasiyetinizi çözmeye çalışıyoruz.
Evet kötü insanlar var, hasta insanlar da var.
Narsisizm günümüz toplumunda 1/8 oranında görülüyor, bu görülme oranı nasıl düşük olabiliyor? Kıza destek için açılmış bir sayfada her şeyi bırakıp doktor tanılı bir duruma sizin müdaheleniz söz konusu.
Bir de buraya konu açan insanlar zaten ciddi sıkıntı yaşayan insanlardan oluşuyor. Herkes narsist değil tabi ki!!
Sizin hayatınızdaki veya tecrübelerinizdeki hassasiyetinizi göz önüne alarak eğer insanların izole olmaması için mesaj yazmak istiyorsanız daha yeni bipolar ve şizofreni konularında BDV’de tanılı eşinden boşanmaya çalışan insanlar var, oraya uğramanızı öneririm. Konu sahiplerini de yönlendirmeye çalıştık.