Yüreğimde zihnimde dolmayan boşluk

bu kadar stresle tabiki çocuğun olmaz...
bayanin soylemek istedigini ben yumusak bir sekilde anlatayim
stres gercekten bu durumu inanilmaz etkiliyor
biliyorum bunu cok duymussundur ama ne zaman amaan oldu oldu olmadi napayim diyosun ozaman isler yoluna giriyor
stres yapmayin ben tedavi surecindeyken sizin gibiydim geceleri uyuyamiyordum sabah ezaninda kalkip kalkip dua ediyordum
yatiyodum cocuk kalkiyodum cocuk
surekli bir tedavi asamasi denenen ilaclar stres uzuntu
bir sabah tekrar uyandim asilamaya gidecegim o hafta ilaclara baslamistim bu son olursa olur olmazsa bir daha dr a gitmeyecegim hayati rutin akisina birakacagim tutmazsa elimde kalan son parayla bir tatile gidecegim dedim ilaclari igneleri bile oylesine aman buda tutmayacak nasil olsa vurayim bakalim modunda yaptim
asilama yapildi herkes yatiyor yerinde kimse kimildamiyor cise bile gitmiyolar yani 1 2 saat
3 4 dk dr lar konusurken yattim isleme sıkışık girdigim icin kalktim lavaboya girdim bir recete almam lazimdi 3 saat orda bekledim dr diger islemleri bitirsin diye
eve geldim temizlik yaptim
o aşılamam tuttu biliyomusun
kafa rahatligi inan cok onemli
ben her ay adet gunu psikolojik midem bulanip kusuyordum kesin hamileyim diyordum hamile kalinca midem hic bulanmadi mesela ama iste bilinc alti beyini okadar oraya odakliyoruz ki cok guzel oynuyor bizimle

3 kaybım var .. hiçbirini kucağıma alamadım . bunun acısıyla yaşamaya çalışıyorum . allah isteyen herkese nasip etsin . benim de zaman zaman ağlama krizlerim oluyor . ama bir şekilde de hayat devam ediyor

biliyorum bunu cok duymussundur ama ne zaman amaan oldu oldu olmadi napayim diyosun ozaman isler yoluna giriyor
stres yapmayin ben tedavi surecindeyken sizin gibiydim geceleri uyuyamiyordum sabah ezaninda kalkip kalkip dua ediyordum
bir sabah tekrar uyandim asilamaya gidecegim o hafta ilaclara baslamistim bu son olursa olur olmazsa bir daha dr a gitmeyecegim hayati rutin akisina birakacagim tutmazsa elimde kalan son parayla bir tatile gidecegim dedim ilaclari igneleri bile oylesine aman buda tutmayacak nasil olsa vurayim bakalim modunda yaptim
asilama yapildi herkes yatiyor yerinde kimse kimildamiyor cise bile gitmiyolar yani 1 2 saat
3 4 dk dr lar konusurken yattim isleme sıkışık girdigim icin kalktim lavaboya girdim bir recete almam lazimdi 3 saat orda bekledim dr diger islemleri bitirsin diye
ben her ay adet gunu psikolojik midem bulanip kusuyordum kesin hamileyim diyordum hamile kalinca midem hic bulanmadi mesela ama iste bilinc alti beyini okadar oraya odakliyoruz ki cok guzel oynuyor bizimle
tşk ederim:)

3 kaybım var .. hiçbirini kucağıma alamadım . bunun acısıyla yaşamaya çalışıyorum . allah isteyen herkese nasip etsin . benim de zaman zaman ağlama krizlerim oluyor . ama bir şekilde de hayat devam ediyor

başın sağolsun canım. allahım sana sağlıklı sıhatli kucağına alabileceğin nur topu gibi bir evlat bahşetsin inşallah :KK200:
allah yüreğine ferahlık serpsin inşallah güzelim

evet böyle bir kere daha duydum dr hastasına tatile git demiş. kadında dr deli mi ne demiş çıkmış gitmiş. tabi tatilede gitmiş zihninden silerek hamile kalmış. ne güzel allah herkese böyle mutlu son versin canım. ama benim normal yolla hamile kalmam mümkün değil ama inşallah tedavi sırasında benim gönlümde senin kadar rahat olur ve bebiş gelir :)

minik kalp0753 minik kalp0753 yazdıklarını okurken biran ben biyere not almışımda tekrar açıp okuyorum gibi hissetim bir çoğunu..
birçok yazdığında kendimi buldum ve sonuna geldiğimde gözlerimin dolduğunu farketttim.. seni çok iyi anlıyorum.. tüm yorumları tek tek okudum.. yazılabilecekler yazılmış zaten.. ama bir yorumda da 24 yaşında olduğunu okudum.. daha çok küçüksün kıyamam :KK68: bunu küçük görmek anlamında söylemiorum söylemek istediğim hormonların yumurtaların felan daha taze önünde yaşayabileceğin koca bir zaman var ( ki umarım buna gerek kalmadan en kısa sürede Rabbim gönlüne göre verir) ama içini ferahlat.. beterin beteri var diye düşün... ben 31 yaşındaym.. 14 aylık evliyim.. eşim şehir dışında çalıştığı için ayda 1 gece sadece yanımda olabiliyordu.. 3 ay yanımda olacağını öğrendiğim zaman işte bu ya dedm çocuk olmak için harika bir fırsat..bütün tahlillerim yapıldı herşey iyiydi.. yumurta takibine başladım ve eşimi bekliyordum..ama eşimin sperm sorunu olduğunu öğrendik.. dünya başıma yıkılmıştı.. ilk öğrendiğim zaman burda herkese dert yandım... yandım Allah okumadığım yorum kalmadı.. 3 aylık tedaviye başladık.. bu süreçte yapılan kürler felan aşırı yordu beni..ama yorulmamış gibi yapıp güçlü durmak zorundaydım eşim için.. buda eşimin burda olduğu süre idi.. yani çocuk hayallerim başlamadan bitiyordu..ama bu süreç içinde ovulasyon testi aldm yaptım denedim pes etmedim.. tuttumu dersen? yoo hayır hamile kalamadım ve eşim gidiyor.. :) doktor bana eşinin değerleri düzelirse aşılama yaparsın uzakta olduğu için yada tüp bebek.. sonuçta kendi kendine hamile kalamzsın dedi doğal olarak..ve eşimin tedavisi daha bitmedi snuçları almadık... nasıl bir sonuç alacağımızı bile bilmiyoruz.. yaşımızda geçiyor.. ama yılmak yok... Rabbim neylerse güzel eyler.. her nasip vaktine esirdir..
inşallah en kıza zamanda yavrunu kucağına alırsın :dua:

sağolun çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için :)

allah bebişini sağ sağlim, sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin :KK200: :emir_bebek:
Rica ederim canım ne demek.amin insaALLAH 🥰🤲 Rabbim sana ve tüm isteyenlerede vakti zamanında sağlıkla sihhatle nasip eylesin tatlı bebisler insaALLAH 🤲🤲🤲🤲

minik kalp0753 minik kalp0753 yazdıklarını okurken biran ben biyere not almışımda tekrar açıp okuyorum gibi hissetim bir çoğunu..
birçok yazdığında kendimi buldum ve sonuna geldiğimde gözlerimin dolduğunu farketttim.. seni çok iyi anlıyorum.. tüm yorumları tek tek okudum.. yazılabilecekler yazılmış zaten.. ama bir yorumda da 24 yaşında olduğunu okudum.. daha çok küçüksün kıyamam :KK68: bunu küçük görmek anlamında söylemiorum söylemek istediğim hormonların yumurtaların felan daha taze önünde yaşayabileceğin koca bir zaman var ( ki umarım buna gerek kalmadan en kısa sürede Rabbim gönlüne göre verir) ama içini ferahlat.. beterin beteri var diye düşün... ben 31 yaşındaym.. 14 aylık evliyim.. eşim şehir dışında çalıştığı için ayda 1 gece sadece yanımda olabiliyordu.. 3 ay yanımda olacağını öğrendiğim zaman işte bu ya dedm çocuk olmak için harika bir fırsat..bütün tahlillerim yapıldı herşey iyiydi.. yumurta takibine başladım ve eşimi bekliyordum..ama eşimin sperm sorunu olduğunu öğrendik.. dünya başıma yıkılmıştı.. ilk öğrendiğim zaman burda herkese dert yandım... yandım Allah okumadığım yorum kalmadı.. 3 aylık tedaviye başladık.. bu süreçte yapılan kürler felan aşırı yordu beni..ama yorulmamış gibi yapıp güçlü durmak zorundaydım eşim için.. buda eşimin burda olduğu süre idi.. yani çocuk hayallerim başlamadan bitiyordu..ama bu süreç içinde ovulasyon testi aldm yaptım denedim pes etmedim.. tuttumu dersen? yoo hayır hamile kalamadım ve eşim gidiyor.. :) doktor bana eşinin değerleri düzelirse aşılama yaparsın uzakta olduğu için yada tüp bebek.. sonuçta kendi kendine hamile kalamzsın dedi doğal olarak..ve eşimin tedavisi daha bitmedi snuçları almadık... nasıl bir sonuç alacağımızı bile bilmiyoruz.. yaşımızda geçiyor.. ama yılmak yok... Rabbim neylerse güzel eyler.. her nasip vaktine esirdir..
inşallah en kıza zamanda yavrunu kucağına alırsın :dua:

kendimi anlatırken senin ruhuna dokunmak ve hislerine tercüman olmak ne hoş :) aynen herkes yaşımdan dolayı avantajlı olduğumu söylüyor ama ben şuan bunu göremiyorum. inşallah tedaviye başlayınca aradaki farkı daha net kavrarım. hayat gerçekten bizi yoruyor her çiftte farklı bir sorun :( ama allaha şükür ki tedavi çoğaldı ve devlet yardım ediyor. peki canım sen eşinin çalıştığı yere gitsen tüp bebeği orda yapsan olmuyor mu mesefeler çok mu imkansızlaştırıyor

kendimi anlatırken senin ruhuna dokunmak ve hislerine tercüman olmak ne hoş :) aynen herkes yaşımdan dolayı avantajlı olduğumu söylüyor ama ben şuan bunu göremiyorum. inşallah tedaviye başlayınca aradaki farkı daha net kavrarım. hayat gerçekten bizi yoruyor her çiftte farklı bir sorun :KK43: ama allaha şükür ki tedavi çoğaldı ve devlet yardım ediyor. peki canım sen eşinin çalıştığı yere gitsen tüp bebeği orda yapsan olmuyor mu mesefeler çok mu imkansızlaştırıyor
ben inanarak birçok şeyin başarıldığına inanıyorum.. herşeyin başı inanmak.. Allah kimseye dermansız dert vermesin.. bak derdine derman var ki tedaviye başlamışsın.. inan.. iyi olacağına ve kazanacağına inan.. o zaman çok daha fazla hızlı şekilde etkisini göreceksin.. gönlünü ferah tut.. gerçekten avantajlısın..
soruna gelince, gidemem tatlım.. bende çalışıyorum eşimde.. maddi yönden hayat bizi malesef bununla sınıyor.. zaten onun tedavisi de önemli.. tüp bebek yada aşılamada erkek spermin aktifliği önemli.. yani tüp bebek için bile erken.. önce tedaviye sonuç vermesi gerekiyor.. tedavi 3 ay ile 2 yıl arası uzayabilir.. ekimin sonunda ilk 3 ayın sonucu alacaz.. Rabbim hayırlısını versin.. inşallah olacak :dua:

ben inanarak birçok şeyin başarıldığına inanıyorum.. herşeyin başı inanmak.. Allah kimseye dermansız dert vermesin.. bak derdine derman var ki tedaviye başlamışsın.. inan.. iyi olacağına ve kazanacağına inan.. o zaman çok daha fazla hızlı şekilde etkisini göreceksin.. gönlünü ferah tut.. gerçekten avantajlısın..
soruna gelince, gidemem tatlım.. bende çalışıyorum eşimde.. maddi yönden hayat bizi malesef bununla sınıyor.. zaten onun tedavisi de önemli.. tüp bebek yada aşılamada erkek spermin aktifliği önemli.. yani tüp bebek için bile erken.. önce tedaviye sonuç vermesi gerekiyor.. tedavi 3 ay ile 2 yıl arası uzayabilir.. ekimin sonunda ilk 3 ayın sonucu alacaz.. Rabbim hayırlısını versin.. inşallah olacak :dua:
doktor ne tür bir tedavi uyguluyor özel olmaz ise yanıtlar mısınız ?

doktor ne tür bir tedavi uyguluyor özel olmaz ise yanıtlar mısınız ?
malesef sadece ilaç veriyor... spermler için vitamin önemliymiş.. ilaç verdi 3 ay kullanın (özellkile aynı saatlerde kullanın) diye uyardı.. bu süreçte ben eşime kürler felan uyguluyorum.. yemesine içmesine dikkat ediyor.. malesef elimizden gelen sadece bu :(

malesef sadece ilaç veriyor... spermler için vitamin önemliymiş.. ilaç verdi 3 ay kullanın (özellkile aynı saatlerde kullanın) diye uyardı.. bu süreçte ben eşime kürler felan uyguluyorum.. yemesine içmesine dikkat ediyor.. malesef elimizden gelen sadece bu :KK43:
benim de eşimde varikosel var ve sperm sayısı ileri hareketlilik vs gibi sıkıntıları var . ayrıca kaybettiğim bebekler için gen taraması yapılıyor eşime ve bana sonuçlar çıkmadı henüz. bakalım inşallah temiz gellir . eşim için emodex die bir ilaç verdi onu kullandı . ayrıca keçi boynuzu soğuk pres diye aktarda satılan bi ürün aldık bu ürünün çok faydasını gördük 3 gebeliğim de sperm sayısının hareketliliğin artma sebebiydi

:) bende 23 yaşımda evlendim 24üm şuan tahlileri yaptırdık kuzum hormonlar felan normal. tüplerimde sıkıntı var iltihaplanma ve sıvı bırkmesi var envai çeşit çay kür denedim nafile. ameliyatla tüplerimi aldıracağım. 16sı ameliyat günüm. ve tüp bebekten başka bir umudumda yok inşallah senin gibi bende kucağımı doldururum. ve isteyen herkesssss :dua::dua::dua:
:KK200:
Süpersin bak ameliyat gününü bile almışsın:rapci: işte bunların hepsi mutluluğa giden yolda birer adım ☺️ Sabırla birer birer o yolları geçeceksin şimdi. Bak bizim de kucagımıza almamız 3 sene sürdü. o kadar ufak ki sizdeki sıkıntı. İnşallah hemencecik olacak tüp bebekle. eşimin spermlerinin yüzde 96 sı bozuk. Hem de dnasını taşıyan kısım bozuk. Ayrıca kalanlar da hareketsiz. Doktor bile bikac deneme gerekebilir demişti. Erkek kısırlığı zor demişti.9 ay ilac tedavisi gördü sonuc alamadı. Ona rağmen ilk denememizde oldu.

benim de eşimde varikosel var ve sperm sayısı ileri hareketlilik vs gibi sıkıntıları var . ayrıca kaybettiğim bebekler için gen taraması yapılıyor eşime ve bana sonuçlar çıkmadı henüz. bakalım inşallah temiz gellir . eşim için emodex die bir ilaç verdi onu kullandı . ayrıca keçi boynuzu soğuk pres diye aktarda satılan bi ürün aldık bu ürünün çok faydasını gördük 3 gebeliğim de sperm sayısının hareketliliğin artma sebebiydi
inşallah temiz güzel sonuçlar alırsınız cnm.. en azından sen gebelik yaşıyorsun.. ben 1 kere bile yaşamadım onu.. meğerse sorun eşimden kaynaklıymış.. bizde varikosel yok işte bizde wm evolotion diye bir ilaç kullanıyoruz.. ben keçiboynuzunun kendisini alıp kür yapyıorum.. fındık fıstık.. bizde ileri hareket %1 çıkmıştı malesef :( bakalım ne kadar ilerliyecek bilmiyorum.. rabbim hızlıca bizede sizede nasip etsin..
minik kalp0753 minik kalp0753 bak tatlım görüyormusun bizde bi nevi senin gibiyiz.. ama inan olacak :dua:

anladım canım zaten artık bu devirde herşeyin ilacı bi yandan da maddiyat olur gerçekten çalışırken dr gitmek bile çok zor oluyor. iş verenler sürekli çalışsın hastalanmasın modunda hayat şartları işte. eşinden dolayı tüp bebek için rapor çıkacak derecedeyse bu sizin için avantaj olabilir canım

Süpersin bak ameliyat gününü bile almışsın:rapci: işte bunların hepsi mutluluğa giden yolda birer adım ☺ Sabırla birer birer o yolları geçeceksin şimdi. Bak bizim de kucagımıza almamız 3 sene sürdü. o kadar ufak ki sizdeki sıkıntı. İnşallah hemencecik olacak tüp bebekle. eşimin spermlerinin yüzde 96 sı bozuk. Hem de dnasını taşıyan kısım bozuk. Ayrıca kalanlar da hareketsiz. Doktor bile bikac deneme gerekebilir demişti. Erkek kısırlığı zor demişti.9 ay ilac tedavisi gördü sonuc alamadı. Ona rağmen ilk denememizde oldu.

ya ne kdar güzel çok mutlu oldum bu kadar olumsuzluğa rağmen olumlu ve allah bağışlasın bir bebişle sonlanmış maşallah canım inşallah böyle uzun bekleyişler hep mutlulukla biter :KK200: :KK200:

inşallah temiz güzel sonuçlar alırsınız cnm.. en azından sen gebelik yaşıyorsun.. ben 1 kere bile yaşamadım onu.. meğerse sorun eşimden kaynaklıymış.. bizde varikosel yok işte bizde wm evolotion diye bir ilaç kullanıyoruz.. ben keçiboynuzunun kendisini alıp kür yapyıorum.. fındık fıstık.. bizde ileri hareket %1 çıkmıştı malesef :KK43: bakalım ne kadar ilerliyecek bilmiyorum.. rabbim hızlıca bizede sizede nasip etsin..
minik kalp0753 minik kalp0753 bak tatlım görüyormusun bizde bi nevi senin gibiyiz.. ama inan olacak :dua:

aşağıda bir arkadaşında benzer bir durum varmış ilk denemede tüp bebeği tutmuş inşallah allah nasip ederde o günlere gelirsek bizimde tutsun :KK200::KK200::KK200::dua::dua::dua:

aşağıda bir arkadaşında benzer bir durum varmış ilk denemede tüp bebeği tutmuş inşallah allah nasip ederde o günlere gelirsek bizimde tutsun :KK200::KK200::KK200::dua::dua::dua:
amin inşallah.. ama ona gerek kalmadan yorulmadan sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum.. hiç bozma moralini.. rabbim gönlüne göre versin

Back
X