- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi minik kalp0753
bayanin soylemek istedigini ben yumusak bir sekilde anlatayimbu kadar stresle tabiki çocuğun olmaz...
stres gercekten bu durumu inanilmaz etkiliyor
biliyorum bunu cok duymussundur ama ne zaman amaan oldu oldu olmadi napayim diyosun ozaman isler yoluna giriyor
stres yapmayin ben tedavi surecindeyken sizin gibiydim geceleri uyuyamiyordum sabah ezaninda kalkip kalkip dua ediyordum
yatiyodum cocuk kalkiyodum cocuk
surekli bir tedavi asamasi denenen ilaclar stres uzuntu
bir sabah tekrar uyandim asilamaya gidecegim o hafta ilaclara baslamistim bu son olursa olur olmazsa bir daha dr a gitmeyecegim hayati rutin akisina birakacagim tutmazsa elimde kalan son parayla bir tatile gidecegim dedim ilaclari igneleri bile oylesine aman buda tutmayacak nasil olsa vurayim bakalim modunda yaptim
asilama yapildi herkes yatiyor yerinde kimse kimildamiyor cise bile gitmiyolar yani 1 2 saat
3 4 dk dr lar konusurken yattim isleme sıkışık girdigim icin kalktim lavaboya girdim bir recete almam lazimdi 3 saat orda bekledim dr diger islemleri bitirsin diye
eve geldim temizlik yaptim
o aşılamam tuttu biliyomusun
kafa rahatligi inan cok onemli
ben her ay adet gunu psikolojik midem bulanip kusuyordum kesin hamileyim diyordum hamile kalinca midem hic bulanmadi mesela ama iste bilinc alti beyini okadar oraya odakliyoruz ki cok guzel oynuyor bizimle