Yüreğime çöken boşanma acısı

Allah yardımcın olsun güzel günler tabikide sizleri bekliyor sabtedin ulaşın

Çok haklısınız. Tamamen aynı düşüncedeyim. Çok güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

Ben de boşanıyorum hiç benim başıma gelmeyecek gibiydi bir kızla mesajlasmalarini yakaladım bitiriyorum melankoli yapmıyorum sadece çocuğum için çok ama çok uzuluyorum

Ben de boşanıyorum hiç benim başıma gelmeyecek gibiydi bir kızla mesajlasmalarini yakaladım bitiriyorum melankoli yapmıyorum sadece çocuğum için çok ama çok uzuluyorum
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun

Eşinizi hala seviyorsanız, içinizde bitirmediyseniz bu duyguları yaşamanız normal. Ne için boşanıyorsunuz, siz mi istediniz boşanmayı bilmiyorum ama, bir insan benim için bittiyse bitmiştir mesela. Bitmediyse yarım kaldıysa bu duygular olabiliyor.

Canım hiç destek olanında mi olmadı.Nerde kaldın,ne yiyip,içtin.Helal olsun sana,tebrik ederim masAllah.Ayaklarinin üstünde Durmuş'un.

Canım hiç destek olanında mi olmadı.Nerde kaldın,ne yiyip,içtin.Helal olsun sana,tebrik ederim masAllah.Ayaklarinin üstünde Durmuş'un.
İyi bir mesleğim vardı şükür sadece bebeğime bakacak biri olmadığı için bi kreşte işe başlayarak ayağa kalkabildim yavrumuda işe götürme fırsatım oldu .3 ay içinde kendimi toparladım.sonra mesleğimi yapmaya başladım.Allaha hamd olsunki güzel başarılı bir evlat yetiştiriyorum .Ayrıldığım içinde çok mutluyum 7 sene boşa çekmişim yoksa evladımı bu kadar güzel yetiştiremeyecektim rabbim herşeyin sabrınıda veriyor yolunuda açıyor.Herkes öyle güzel mutluluklar hakediyorki bir bizde birer anne babanın çocuğuyuz bizleri mutsuz etmeye kimsenin hakkı yok.yaşanan her acı kısa sürede geçiyor kendin için ve evladın için yaşayacaksın bu hayatta.

Boşanmayı ben istedim ama o da aksini istemiyor zaten. Benim ağırıma giden sevilmemek sanırım

Boşanmayı ben istedim ama o da aksini istemiyor zaten. Benim ağırıma giden sevilmemek sanırım

Sevilmek sadece evlilik için yetmez bazen...
Önemli olan bir erkeğin bizi sevmesi değil, kendimizi sevmemiz. Biz kendimizi sevdikçe başkaları da sevecektir. Klişe diyeceksiniz, evet klişe ve %100 doğru. Bir çok kitap var alın okuyun, çok iyi gelecek. Ben bunu hayatımda da denedim, ne zaman kendimi çok sevsem beğensem özgüvenim yüksek olsa erkekler etrafımda pervane oldu. Aksi olduğunda ise terkedildim, kandırıldım, acı çektim.

Haklısınız. Mutluluk bizde saklı aslında

Bir zamanlar cok uzuldugum konuya suan dusununce bir saniye uzulmezdim diyorum bunu bilmek sizi rahatlatir su an uzuldugunuz duruma uzulmediginiz zamanlar gelicek.

Elinizden geleni yaptiysaniz iciniz rahat olsun.

Esinden bosanip cocuklariyla duzen kuran cok insan var.
Kucuk de olsa bir yerden baslamayi istedikten sonra gerisi insallah gelir.
Burada cocuk sahibi olamayan veya cocugu sagliksiz olan nice dert sahibi var.
Sizin ki esinizden yana olmus.
Allah yardimciniz olsun.

Canım benm aramıza hoşgeldin ...Ben de daha önceki konularımda aynen böyle bir konu açtım..O ara ara vuruyo ...Son nnoktaya gelmişsen ağır şeyler yaşamış olmalısın....Ben bunu evden kovduktan sonra üzüldüm ağladım zırladım geçti...şimdi dava mi da açtım misssss hiç üzülmüyorum çünkü cokkkkkk emek vermiştim...beceremedi gerzek...şuan sadece beni terbiye etmek adına sürdürdüğü sessizliği ve bu süreçte boş kalmamak adına kızlarla konuşması dışında beni geren üzen bisey yok.yeterki hayırlısı ile s....tirip gitmesi...üzülmeye değen.insan üzmezdi ...vicdanen rahatsan üzülme ye iç keyfine bak yasasın güzel günler.....sürüneceklerdi günleri iple cekelim gel beraber ...

Canım benm sana da üzüldüm...keşke dayanağın olsa bugün git derim...o hisleri cookkkk hissettim....şimdi çok rahatım ..kızla görsem üzülmem o derece..geciyo bunlar mutsuzsan kıyma ömrüne...bir kadın isterse herşeyi.yapar

Tam benim durumum . Yaklaşık iki yaşında evladım var. İşim yok. Anne babam ayrı. Gidecek yerim yok Evladıma vadedeceğim bir düzen yok Dua edin nolur
Güçlü ol ...Sen güçlüsün ...cekmeyin şu erkek musvettelerini birikim yapın gizliden düzen kurun çıkın çıkın gidin bu sülükler omrmüze yapışıp kullanmaktan başka bisey yapmazlar cekmeyin bırakın surunsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…