Yüreğime çöken boşanma acısı

Kesinlikleeeeeeee katiliyorummmmmmm

Bazen ilişkiler sevgiden önce bitiyor malesef ondan...bende bu durumdaydim

dayak tarzi cekilmeyecek bir cilen yoksa, once isini gucunu bul, kendi ayaklarinin ustunde dur oyle bosan.
Normalde haklısınız ama ağır hakaret ve onur kırıcı sözler mevcut. Şimdiye kadar dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Ama artık öyle inceldi ki koptu kopacak

Bu dediğiniz durum psikolojik olarak çok mümkün bir şey. Ayrılırken ve hatta ayrıldıktan sonra da beyniniz onunla ilgili güzel şeyleri size hatırlatmaya devam edecektir. Evliliğinizde mutlu değilseniz, bu ruh haline girdikçe “neden bu noktayız, neden boşanıyoruz?” diye kendinize sorup kötü noktaları aklınıza getirmeye çalışın. Çünkü emin olun şuan düşündüğünüz kadar iyi biri olsa bu noktada olmazdınız.

Ben varım. Bosanmanın en acısı zaten bu yabancılaşma degil mı? Tamamen yabancı hemde. Ben bugun ıs cıkısı bir arkadasım beklerken hemen onunde bir arac durdu, ıcınden uc erkek cıktı bir tanesiyle gozgoze geldık, hala dusunuyorum eski esim miydi o inan anlayamadım cok anlık gelıstı. Eşyalara gelınce zamanla hepsi unutuluyor. 2010 senesinde bosandık bız dile kolay, ama olsun hayat gene devam ediyor. Benim hayatım ıstedıgım sekilde yol aldı yasananlar da acı bir tecrübe hepsi bu

Evt var ben
Bir hafta önce boşanma gerçekleşti veee şuan iyiki diyorum

Tam benim durumum . Yaklaşık iki yaşında evladım var. İşim yok. Anne babam ayrı. Gidecek yerim yok Evladıma vadedeceğim bir düzen yok Dua edin nolur
Merak etmeyin vakti geldiğinde herşey rayına girecek. Yakın bir arkadaşım 3 ay önce boşandı ve ilk haftalarda sanki hayatı bitmiş gibiydi ama şuanda gayet mutlu ve kesinlikle verdiğim en doğru karar diyor. Nice boşanan ve gerçek mutluluğu yakalayan kadınlar var, biraz zaman ve sabırla siz de onlardan olacaksınız hiç şüpheniz olmasın.

Haklısınız. Çok teşekkür ederim

İnşaallah Çok teşekkür ederim

Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Çocuk olunca sürekli irtibat olacak bizde. Sizin var mı evladınız

Yani ne desek her evin evliliğin dinamiği farklı. Aldatma ve şiddet yoksa, maddi açıdan biraz birikim yspana ya da bir iş bulana kadr idare et derim ben. Amacını belli etme, iş bul rayına oturt, tekrar değerlendir. İşin gücün varsa, ailen arkandaysa d hızlsndırabilirdin düreci. Hakkında hayırlısı olsun

Amin inşaallah. Küçük çaplıda olsa şiddet var. Kışkırtıyorum ya haklı! Beden incinmese de yürek inciniyor. İstenmediğini bile bile kalamıyorsun

ayy canim arkadaşım benim , başlığını görünce ne kadar üzüldüm bilemezsin.
Kendi derdime düşüp seni unuttum (
Üzülme lütfen biliyorsun ben de geçtim o yoldan her aşamaya biliyorsun çok çok zor ama yolun sonu aydınlık emin ol .
Ben hep yanindayim senin , kadınlar herkesin bildiğinden daha fazla guclu.

Allah razı olsun canım benim. Çok teşekkür ederim. İnşaallah ben de hayırlısıyla atlatırım Dualarınızı bekliyorum

Bende böyle düşünür ve ağlarım muhtemelen. Bi parça eşyayla, bi fotoğrafla. E bi hayat paylaştınız, hangi birini yok edeceksiniz ki? Zamanla aşılacak bunlar. Ayrılma sebebiniz önemli. Olabildiğince ilk aşamalarda öfkenizi sıcak tutun. Ayrıldıktan sonra öfkede geçecek, hiçbir şey hissetmeyeceksiniz.

İnşaallah dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…