- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
Kesinlikleeeeeeee katiliyorummmmmmmBende 10 yıllık evliliğimi sizin gibi ağlayarak bitirmiştim hayat hep böyle devam edecek sanıyordum ama yanılmışım şu anda 4 yıllık evliyim çok ama çok mutluyum giden 10 yılıma acıyorum eski eşimin ismini bile unuttum o yılları hiç yaşamamış gibiyim olmuyorsa zorlamanın anlamı yok daha hayırlı bir hayat sizi bekliyordur
Bazen ilişkiler sevgiden önce bitiyor malesef ondan...bende bu durumdaydimEşinizi hala seviyorsanız, içinizde bitirmediyseniz bu duyguları yaşamanız normal. Ne için boşanıyorsunuz, siz mi istediniz boşanmayı bilmiyorum ama, bir insan benim için bittiyse bitmiştir mesela. Bitmediyse yarım kaldıysa bu duygular olabiliyor.
Normalde haklısınız ama ağır hakaret ve onur kırıcı sözler mevcut. Şimdiye kadar dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Ama artık öyle inceldi ki koptu kopacakdayak tarzi cekilmeyecek bir cilen yoksa, once isini gucunu bul, kendi ayaklarinin ustunde dur oyle bosan.
Evt var benSanırım artık yolun sonuna geldik. Gidecek yerim yok, para yok şu yok bu yok derken artık son nokta boşanacağız. Çok çok üzgünüm. Eşimin yaptığı iki üç güzel şey varsa, bir iki güzel huyu varsa sürekli onları düşünüyorum. WhatsApp ta resmini görüp o artık hiçbişeyim olmayacak deyip ağlıyorum. Eşyalara bakıp ağlıyorum vs.. Her boşanan böyle mi oluyor. Böyle olup da sonradan iyi ki geri adım atmamışım iyi ki boşanmışım diyen var mı. Çok zor bir durumdayım gerçekten
Merak etmeyin vakti geldiğinde herşey rayına girecek. Yakın bir arkadaşım 3 ay önce boşandı ve ilk haftalarda sanki hayatı bitmiş gibiydi ama şuanda gayet mutlu ve kesinlikle verdiğim en doğru karar diyor. Nice boşanan ve gerçek mutluluğu yakalayan kadınlar var, biraz zaman ve sabırla siz de onlardan olacaksınız hiç şüpheniz olmasın.Tam benim durumum . Yaklaşık iki yaşında evladım var. İşim yok. Anne babam ayrı. Gidecek yerim yok Evladıma vadedeceğim bir düzen yok Dua edin nolur
Cnm uzaklaşabildiğince uzaklaş.ailesine çok düşkün adamdan kaçacaksın. Ben yandım sen yanmaAmin Allah razı olsun. Eşim beni aile olarak benimseyemedi. Aşırı aileci olması, sinirlenince olmayacak sözler sarfetmesi gibi sebeplerle.. Kısaca beni sevmiyor
Haklısınız. Çok teşekkür ederimBu dediğiniz durum psikolojik olarak çok mümkün bir şey. Ayrılırken ve hatta ayrıldıktan sonra da beyniniz onunla ilgili güzel şeyleri size hatırlatmaya devam edecektir. Evliliğinizde mutlu değilseniz, bu ruh haline girdikçe “neden bu noktayız, neden boşanıyoruz?” diye kendinize sorup kötü noktaları aklınıza getirmeye çalışın. Çünkü emin olun şuan düşündüğünüz kadar iyi biri olsa bu noktada olmazdınız.
Allah daim etsin huzurunuzuEvt var ben
Bir hafta önce boşanma gerçekleşti veee şuan iyiki diyorum
İnşaallah Çok teşekkür ederimMerak etmeyin vakti geldiğinde herşey rayına girecek. Yakın bir arkadaşım 3 ay önce boşandı ve ilk haftalarda sanki hayatı bitmiş gibiydi ama şuanda gayet mutlu ve kesinlikle verdiğim en doğru karar diyor. Nice boşanan ve gerçek mutluluğu yakalayan kadınlar var, biraz zaman ve sabırla siz de onlardan olacaksınız hiç şüpheniz olmasın.
Allah size de yardım etsinCnm uzaklaşabildiğince uzaklaş.ailesine çok düşkün adamdan kaçacaksın. Ben yandım sen yanma
Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Çocuk olunca sürekli irtibat olacak bizde. Sizin var mı evladınızBen varım. Bosanmanın en acısı zaten bu yabancılaşma degil mı? Tamamen yabancı hemde. Ben bugun ıs cıkısı bir arkadasım beklerken hemen onunde bir arac durdu, ıcınden uc erkek cıktı bir tanesiyle gozgoze geldık, hala dusunuyorum eski esim miydi o inan anlayamadım cok anlık gelıstı. Eşyalara gelınce zamanla hepsi unutuluyor. 2010 senesinde bosandık bız dile kolay, ama olsun hayat gene devam ediyor. Benim hayatım ıstedıgım sekilde yol aldı yasananlar da acı bir tecrübe hepsi bu
Amin inşaallah. Küçük çaplıda olsa şiddet var. Kışkırtıyorum ya haklı! Beden incinmese de yürek inciniyor. İstenmediğini bile bile kalamıyorsunYani ne desek her evin evliliğin dinamiği farklı. Aldatma ve şiddet yoksa, maddi açıdan biraz birikim yspana ya da bir iş bulana kadr idare et derim ben. Amacını belli etme, iş bul rayına oturt, tekrar değerlendir. İşin gücün varsa, ailen arkandaysa d hızlsndırabilirdin düreci. Hakkında hayırlısı olsun
ayy canim arkadaşım benim , başlığını görünce ne kadar üzüldüm bilemezsin.Sanırım artık yolun sonuna geldik. Gidecek yerim yok, para yok şu yok bu yok derken artık son nokta boşanacağız. Çok çok üzgünüm. Eşimin yaptığı iki üç güzel şey varsa, bir iki güzel huyu varsa sürekli onları düşünüyorum. WhatsApp ta resmini görüp o artık hiçbişeyim olmayacak deyip ağlıyorum. Eşyalara bakıp ağlıyorum vs.. Her boşanan böyle mi oluyor. Böyle olup da sonradan iyi ki geri adım atmamışım iyi ki boşanmışım diyen var mı. Çok zor bir durumdayım gerçekten
Allah razı olsun canım benim. Çok teşekkür ederim. İnşaallah ben de hayırlısıyla atlatırım Dualarınızı bekliyorumayy canim arkadaşım benim , başlığını görünce ne kadar üzüldüm bilemezsin.
Kendi derdime düşüp seni unuttum(
Üzülme lütfen biliyorsun ben de geçtim o yoldan her aşamaya biliyorsun çok çok zor ama yolun sonu aydınlık emin ol .
Ben hep yanindayim senin , kadınlar herkesin bildiğinden daha fazla guclu.
İnşaallah dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederimBende böyle düşünür ve ağlarım muhtemelen. Bi parça eşyayla, bi fotoğrafla. E bi hayat paylaştınız, hangi birini yok edeceksiniz ki? Zamanla aşılacak bunlar. Ayrılma sebebiniz önemli. Olabildiğince ilk aşamalarda öfkenizi sıcak tutun. Ayrıldıktan sonra öfkede geçecek, hiçbir şey hissetmeyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?