Merhaba arkadaşlar...
Daha önce size nişanlıyken aldatılmış olduğumu anlatmıştım okuyanlar bilir...
Şimdi hayatımda yeni biri var ama bu kişi yıllarca tanıdğım ailesine çevresine kadar herseyini bildiğim biri(akrabalığımız var)..normal olarak görüştüğüm birisiydi,aramızda çok iyidi..benim hayatıma biri girdikten sonra muhabbetlerimiz bitmişti..eskisi gibi değildi..onunda hayatına başka biri girmişti sonra duyduk ki kız bunu aldatmış,ayrılmışlardı..Aylar sonra bende nişanlımdan ihanet yüzünden ayrılınca biz tekrar eskisi gibi muhabbetlerimize geri döndük. Çok derdimi sıkıntılarımı dinledi. İkimizde kader ortağı olduğumuz için iyi anlıyorduk birbirimizi. Aylarca böyle devam etti.Belki onun sayesinde içimdeki fırtınalar çabuk dindi. Sonra annemden duydum ki zamanında eski nişanlımın ailesi beni istemeseydi onlar istemeye geliceklermiş. Bunu ona hiç sormadım.Ama herşey geçtiğimiz kurban bayramında gerçekleşti.Tatil için didime gittim,akrabalarımızın yarısı orda yaşıyor,O ve aileside orda.çok güzel bir tatil yaptım.Geliceğim son gün içinde bana karşı olan duygularını açtı.Ben sözlenmeden önce içinde bana karşı bişeyler varmış ama okuyorum,aklımı karıştırmak istemediği için bişey diyememiş,hayatıma biri girincede sesini çıkaramamış..sonra üstüne ikimizde aynı olayları yaşayınca ve benimde yanlız olduğumu görünce bu sefer de kaçırmak istemediğini söyledi. Şimdi onunla beraberim o didimde ben istanbulda..annem bu ilişkiyi onaylıyor.Çünkü ailesi iyi insanlar..Onun hayata bakış açısı da güzel,eski nişanlımda aradığım birçok şey onda var.Yaşadığım acıları bildiği içinde ona göre davranıyor,bana açılmadan önceden de öyleydi. İşte yaşadığım tek sorun ayrı şehirlerde yaşıyoruz ilerde evlendiğimiz zaman büyük ihtimal ben didime yerleşicem orda aileme ait evimde var ama burdaki işimi çok seviyorum bu zamandada iş bulmak kolay değil..o da lise menzunu olduğu için elinde düzenli bir işi yok ve didim gibi bir yerde iş imkanı turizm ve inşaat üzerine..sadece canımı sıkan tek şey işsizlik..ama o geleceğe çok ümitli bakıyor.Benim ailemin evi var ama orda kalmak istemiyor, kendi evimizi alırız diyor,(orda evler hem güzel hemde çok uygun) ,seni mutlu edebilmek için gece gündüz çalışır her işi yaparım,ailemi kimseye muhtaç etmem diyor. Hayata karşı azimli ve güçlü biri..İnsan bazen kalbiyle aklı arasında gidip geliyor!!!!