- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
7.52 ile çarpılıyor galiba, sterlin yani 96binden fazlaNerede kalacaksın?
Gidersin.
Kalacak yer bulursun.
Iş bulursun.
Çalışırsın.
Sonra kira belki de kira paylaşımı.
Çünkü ne kadar akraba da olsa 2 yıl misafir etmez.
Gelirin belki net 2000 $. Tip hariç.
Giderin: yol, kira, yiyecek,içecek, telefon cart curt 1000 belki 1200.
Kalan: 800$
800 $ x 24 ay = 19200 $
19200 $ x 5 Tl = 96000 ₺
Bu sadece optimist bir hesap. Gider fazla da olabilir. Pahalı bir ülke.
Gelip buraya alışırsan bir daha dönmezsin hem imkanın varsa geliyorsan niye döneceksin geleceğini kurMeehabalar.ben yurtdisinda 2 yil calissam para biriktirsem biriktirebilir miyim?ne is derseniz garsonluk olur baska bisi olur bilmiyorum.ornegin ingiltere.2 yil gidip calisip donebilir miyim var mi bunu yapan.
Yani olabilir bilgim yok. 5'den hesaplamışım en düşük ihtimal :)7.52 ile çarpılıyor galiba, sterlin yani 96binden fazla
Peki isvicre olabilir mi?orada daha cok kazanabilir miyim
Nasıl gitmişler çok merak ettim?Sifir ingilizceyle gidip londrada kalan para biriktiren arkadaslarim var.
Ne ara bu kadar rahat çıkabiliyorduk yurtdışınaSifir ingilizceyle gidip londrada kalan para biriktiren arkadaslarim var.
Ya devlet memuru.ucretsiz izin aldi cikti biri.yani zor mu kiNe ara bu kadar rahat çıkabiliyorduk yurtdışına
Çıkabiliyorsan dönmesende olur:)
Turist olarak gidenin çalışma izni nasıl olur? Ben kendi mesleğimle gitmek için uğraşıyorum ona bile bi ton prosedür var..Aupair olarak gifen var turist olarak giden var
Turist olarak gidenin çalışma izni nasıl olur? Ben kendi mesleğimle gitmek için uğraşıyorum ona bile bi ton prosedür var..
Ben de öyle bildiğim içim arkadaşın turist olarak giden var demesine şaşırmıştım.Turist olarak gittigin yerde zaten max 3 ay kalabilirsin. 3 aydada para biriktirmek imkansiz gibi.
Avrupanin eskisi kadar tadi yok. Global bir ekonomik kriz var.
Birde bazi ulkelerde saglik sigortasini felan kendin odemen lazim.
Ben her ay 130 euro saglik sigortasina para veriyorum ve bu her turlu yardimi karsilamiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?