hadi ya şuan perişan zaten anlıycaklar diyo inşallah anlamazlar ama alıntı oldugu nasıl anlaşılır ki acabaAlinti oldugu belli olmazsaa arastirmazlar. Amma arastirirlarsa cok kolaylikla bulurlar.
kendi cumleleri de var var ama çogunu da alıntı yapmış , nasıl böyle bir hata yaptı kendide inanamıyo tez istanbul üniversitesindeymiş araştırılarsa kesın bulular mı ya ? tornitin yüklemiş hani %4 demiş buna ragmen şüphelenirlerse bulurlarmı ya benıde strese soktu çok üzgünKucuk bir bolumse alinti yaptigi yer, referanslarda belirtmesi gerek. Bazi universitelerin tarayicilari var . Kullanilirsa yanabilir de yanmayabilir de. Butun essay i kopyaladiysa birakin kursu yansin.
kendi cumleleri de var var ama çogunu da alıntı yapmış , nasıl böyle bir hata yaptı kendide inanamıyo tez istanbul üniversitesindeymiş araştırılarsa kesın bulular mı ya ? tornitin yüklemiş hani %4 demiş buna ragmen şüphelenirlerse bulurlarmı ya benıde strese soktu çok üzgün
google denemiş çıkmıyormuş o tez , ordan bulamazlarkimin kapasitesinin ne oldugu bellidir sonucta.
makalenin icinden bir cumleyi google a yapistirsalar yeter sanirim bulmalari icin.
kesin zaten akademik hırsız damgası yiyicek kendide farkında inşallah farketmezler türkiyeden bir tez birde çok eski zamanının tezi koca kitap 500 sayfalık onların içinden alıntı yapmış cumlerin bazılarını. bende diyorum hani koca kitap bulmazlar belki diyeCok ciddi bakiliyor. Hirsizlik olarak algiliyorlar. "plagiarism" diye geciyor. Kendi cumleleri de olsa kaynak belirtmek zorundaydi. Farkedilirse durumu kotu.
kesin zaten akademik hırsız damgası yiyicek kendide farkında inşallah farketmezler türkiyeden bir tez birde çok eski zamanının tezi koca kitap 500 sayfalık onların içinden alıntı yapmış cumlerin bazılarını. bende diyorum hani koca kitap bulmazlar belki diye
küçük bir alanı silmek istemiş yanlışlıklar hepsini seçmiş farketmemiş değişiklikleri kaydet diyınce de gitmiş yazı.. sistemi geri yüklemiş okadar ugraşmış ama nafile valla intar ederim diyo okadar kötü ki durumu anlarlarsa mecbur katlanıcak inşallah anlamazlarİlk yazdigini nasil silmis, pcdeyse geri almasi var, geri yuklemesi var.
Zaman sorunu var diye alinti yapmak yerine keske yazdigina tekrar ulasma yoluna gitseymis.
Oyle bir sansi yoksa da alinti yapmak yerine tekrar yazabildigi kadar yazsa daha iyi olurmus.
Kursunun yanmasi tasiz bir durum olur ama ortada bir sorumluluk varsa ve bunun yerine getirilmesinde sorun yasaniyorsa sonuclarina katlanmak gerekir.
tembellik değil de vakit olmayınca böyle bir duruma başvurmuş birde torentim mi ne bilmiyorumda ona sokunca %4 çıkmış çalıntı oldugu yani oda referanslarArkadasin cok tembelmis bence bu sekilde yapacagina hic okumasin.
tembellik değil de vakit olmayınca böyle bir duruma başvurmuş birde torentim mi ne bilmiyorumda ona sokunca %4 çıkmış çalıntı oldugu yani oda referanslar
google denemiş çıkmıyormuş o tez , ordan bulamazlar
arkadaşlar bir arkadaşım yurt dışında okuyor , ve essay yazmak zorundaydı , ilk yazdıgını yanlışlıkla silmiş , vakit olmadıgı içinde ingilizce bir tezden direk alıntı yapmış , yurt dışında araştırırlarsa eğer türkiyede bu ingilizce kaynağa ulaşabilirler mi ? yani çalıntı oldugu ortaya çıkarmı? çok üzgün şuan ağlıyor vermiş yazıyı , sizce anlarlarmı ya ? bilgisi olan varmı ?anlarlarsa kursu yanacak ..
aynen aynen 3 sayfalık bir şey yazııyı bende gördüm tabi ingilizce anlamadım ama kzın yazdıgı tezden alıntı yapmış ki bu tez 500 sayfalık nasıl bulucaklar istanbul unuversitesinin taa kaç sene ki yazısını ya işte iş ögretmenınde bitiyor inşallah anlamaz okadar emek verdi okudu ya şu iki satırlık yazı için gitmesin emekleri .Essay önemsiz ve sadece 1-2 sayfalik birseyse belki fazla üstünde durulmaz, plagiarism tarayicisindan gecirmezler, ögretmen okur ve süphelenmezse öyle gecer biter.
Fakat bunu sakin üniversitenin sonlarinda asil tezinde falan yapmasin, sonuclari maalesef güzel olmayabilir.
ödev hiçbir yerde yayınlanmıycak 2 buçuk sayfa birşeyYazdığı makale bir dergide yayımlanacak mı, yoksa ödev gibi bir şey mi?
ödev hiçbir yerde yayınlanmıycak 2 buçuk sayfa birşey
Arkadasin cok tembelmis bence bu sekilde yapacagina hic okumasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?