yurt dışında essay sorunu acil bakın lütfen :(

referans verdi mi peki,karşılaştırma yapan bir hocaysa çok kolay anlar tezi geçirdiğini..

tez değil tez başka birşey lütfen bilenler yorum atsın tezz değill.. essayii .
Bilenler yaziyor zaten biz arkadasin gibi asirmiyoruz. Bi ver yabani var ve bütün essayi on özetler orda toplanıyor. Orda aratiliyor genelde uluslararasi tezlerde.

kendi sokmuş zaten turuntine orjinal çıkmış yazısı kendi cümleleride var sanırım ondan orjınal çıktı arayada işte kızın tezinden örnekler serpiştirmiş keşke onları yazmasaydım diyor artık ne olur bilemeyiz zaten olacaga çare yok.

Ay kıçı kırık bir essayse baştan yazsaymış ben de tez sandım..
aynen kıçı kırık essayi hoca bile takmıyor ya ekşide merak ettim okudum copyla yapısıtr veriyoruz hocaya diyorlar kendide yazmış zaten de örnekleri alıntı yapmış kaynak belirtmemiş ona taktı anlarmı diye

Bahsettigin sey makale tarzi bir sey mi yoksa cidden bildigimiz essay mi ? Bildigimiz essayse 3 saatte kasip kendini rahat rahat yazardi. 40 dk da yaziyoruz biz. Yoksa arastirma iceren bir sey mi ?

Hayır türkiyede yazanlar kopyala yapıştır yapmıyor, hatta bir dönemde 5 tane isteyen hocalar için essay yazarken anaları ağlıyor.. evet arada kopyala yapan beleşciler de var, onlarda ortaya çıkınca zaten cezalarını çekiyor...

Ya türkiyede olsa zaten anlamazlar da yurtdışında hocalar daha pinpirikli oluyor..

Bilenler yaziyor zaten biz arkadasin gibi asirmiyoruz. Bi ver yabani var ve bütün essayi on özetler orda toplanıyor. Orda aratiliyor genelde uluslararasi tezlerde.
valla ben de bilmiyorum ama siz tez diyorsunuz tez değil.
Bahsettigin sey makale tarzi bir sey mi yoksa cidden bildigimiz essay mi ? Bildigimiz essayse 3 saatte kasip kendini rahat rahat yazardi. 40 dk da yaziyoruz biz. Yoksa arastirma iceren bir sey mi ?
50 yerden araştırıp yazmıştım silindi diyordu araştırmalı bir şey hoca bol örnekli yaz demiş oda kızın tezinden örnekleri almış. onu anlarmı diye taktı kafayı..

Bırakın essayi biz 10 sayfalık saçma sapan bir makale yazarken bile araştırılmayan tek bir cümlemiz kalmıyor. Veri tabanından herşey kontrol ediliyor isterse üzerinden 40 yıl geçmiş olsun, tabi hocasına görede değişir bu durum ancak araya kendi cümlelerini serpiştirene kadar keşke kaynağınıda belirtseydi arkadaşınız.

Valla madem bu kadar takıyodu yapmayacaktı o zaman,umarım yakalanır..

alıntı yapılıp yapılmadığını gösteren programlar var.direkt çıkarıyor alıntı olan yerleri.çok talihsiz olmuş...hiç vermeseydi veya süre isteseydi daha iyidi bence://

alıntı yapılıp yapılmadığını gösteren programlar var.direkt çıkarıyor alıntı olan yerleri.çok talihsiz olmuş...hiç vermeseydi veya süre isteseydi daha iyidi bence://
turnite programını diyorsunuz alınıtı yapıldıgını gösteren program buymuş ona yüklemiş ama o orjinal demiş yani sıkıntı yokmuş 1000 kelimelik bır essayi kurs essayi mastıra geçmek için yazıyordu

bilmiyorum ya,hocasına kalmış..
yanlız turnite programını biliyormusunuz oda makaleler alıntımı değilmi gösteren bir program onada orjınal cıkmış hocasıda ona yukleyin öyle getirin demiş sıkıntı olmasın demiş turnite de % 4 cıkmış iyi yani sizce bu durmda anlarmı?

başka program kullanmıyorsa anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…