- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
referans verdi mi peki,karşılaştırma yapan bir hocaysa çok kolay anlar tezi geçirdiğini..değiştirmez tabi kendide pişman keşke yollamasaydım diyor ama arkadaşlarıda kopyayla yazmış anlamazlar diyo bu taktı kafayı takıntılı biri anlıycak diye tutturdu sanki sınıfta hoca bır tek onun ki kopya mı değilmi diye ugraşcak bakcak diğer bır suru ogreci var
Bilenler yaziyor zaten biz arkadasin gibi asirmiyoruz. Bi ver yabani var ve bütün essayi on özetler orda toplanıyor. Orda aratiliyor genelde uluslararasi tezlerde.tez değil tez başka birşey lütfen bilenler yorum atsın tezz değill.. essayii .
kendi sokmuş zaten turuntine orjinal çıkmış yazısı kendi cümleleride var sanırım ondan orjınal çıktı arayada işte kızın tezinden örnekler serpiştirmiş keşke onları yazmasaydım diyor artık ne olur bilemeyiz zaten olacaga çare yok.Anlarlar. Ben de bu sene research paper yaptim ve alinti yaptigim her cumleyi sayfa sayisina kadar referans gosterdim. Tek cumle alsa bile referanssiz sikinti cikarir. Kaldi ki siz butn makale diyosunuz. Kesinlikle bulunur. Benim universitemde alintilarin kolaylikla bulunabildigi bir tarayici sistem var diger universitelerde de vardir mutlaka. Hatta bir arkadasim da copy paste yapmis hoca disiplin kuruluna sevk ediyordu ilk senesi siciline islemesin diye son anda kurtardi pacayi. Bu ciddi bir suc. Keske bu ise kalkisacagina hocaya dogrusunu soyleseymis. Basi daha az yanarmis. Gecmis olsun.
aynen kıçı kırık essayi hoca bile takmıyor ya ekşide merak ettim okudum copyla yapısıtr veriyoruz hocaya diyorlar kendide yazmış zaten de örnekleri alıntı yapmış kaynak belirtmemiş ona taktı anlarmı diyeAy kıçı kırık bir essayse baştan yazsaymış ben de tez sandım..
Bahsettigin sey makale tarzi bir sey mi yoksa cidden bildigimiz essay mi ? Bildigimiz essayse 3 saatte kasip kendini rahat rahat yazardi. 40 dk da yaziyoruz biz. Yoksa arastirma iceren bir sey mi ?kendi sokmuş zaten turuntine orjinal çıkmış yazısı kendi cümleleride var sanırım ondan orjınal çıktı arayada işte kızın tezinden örnekler serpiştirmiş keşke onları yazmasaydım diyor artık ne olur bilemeyiz zaten olacaga çare yok.
essayı yazanlar bilir turkiye de yazanlar hep kopyayla yazıyormuş çogu yani ekşiden bakın görüceksınız kopyayla yazıldıgını , önemli birşey değil aslında bende araştırdım arkadaşım boşuna evham yapıyo bence , alıntı yaptıgı şeylerde örnekler sadece koskoca tezden , korkmuş laf anlatamıyorum 2 bucuk sayfa şey için hiçbir hoca ugraşmaz bence..
Ya türkiyede olsa zaten anlamazlar da yurtdışında hocalar daha pinpirikli oluyor..aynen kıçı kırık essayi hoca bile takmıyor ya ekşide merak ettim okudum copyla yapısıtr veriyoruz hocaya diyorlar kendide yazmış zaten de örnekleri alıntı yapmış kaynak belirtmemiş ona taktı anlarmı diye
valla ben de bilmiyorum ama siz tez diyorsunuz tez değil.Bilenler yaziyor zaten biz arkadasin gibi asirmiyoruz. Bi ver yabani var ve bütün essayi on özetler orda toplanıyor. Orda aratiliyor genelde uluslararasi tezlerde.
50 yerden araştırıp yazmıştım silindi diyordu araştırmalı bir şey hoca bol örnekli yaz demiş oda kızın tezinden örnekleri almış. onu anlarmı diye taktı kafayı..Bahsettigin sey makale tarzi bir sey mi yoksa cidden bildigimiz essay mi ? Bildigimiz essayse 3 saatte kasip kendini rahat rahat yazardi. 40 dk da yaziyoruz biz. Yoksa arastirma iceren bir sey mi ?
Valla madem bu kadar takıyodu yapmayacaktı o zaman,umarım yakalanır..valla ben de bilmiyorum ama siz tez diyorsunuz tez değil.
50 yerden araştırıp yazmıştım silindi diyordu araştırmalı bir şey hoca bol örnekli yaz demiş oda kızın tezinden örnekleri almış. onu anlarmı diye taktı kafayı..
hocaya kaldı iş zaten iyiymiş hocası ama bilemiyorum türkiyede bir kaynagı bulamazlar diye düşünüyorum bizim yökteki teziYa türkiyede olsa zaten anlamazlar da yurtdışında hocalar daha pinpirikli oluyor..
türkçeyi ingilizceyemi çevirdi,tez ünlü bir hocanın mı,arkadaşın hangi bölümde?hocaya kaldı iş zaten iyiymiş hocası ama bilemiyorum türkiyede bir kaynagı bulamazlar diye düşünüyorum bizim yökteki tezi
valla ben de bilmiyorum ama siz tez diyorsunuz tez değil.
50 yerden araştırıp yazmıştım silindi diyordu araştırmalı bir şey hoca bol örnekli yaz demiş oda kızın tezinden örnekleri almış. onu anlarmı diye taktı kafayı.
Simdi kizin tezinden ornek almak baskadir. Ornek verilen cumleleri direk copy paste yapmak farklidir. Cumle aldiysa sikinti cikarir kesinlikle. Net.
Bi de turkiyede essay yazanlar direk kopyala yapistir yapiyolarmis demissiniz eksi sozluge dayanarak. Allah askina eksi sozluk ciddiyr alinacak bir merci mi.. butun senem essay yazmakla gecti anam agladi resmen hayattan sogudum ama 1 kere de copy pastr yapmadim. Zaten yapmana izin vermezler. Hoca garanti bulur. Akli basinda biri yapmaz bunu.
antropoloji bölümü tezde ingizliceymiş ,yüksek lisans ögrencinin tezi.türkçeyi ingilizceyemi çevirdi,tez ünlü bir hocanın mı,arkadaşın hangi bölümde?
bilmiyorum ya,hocasına kalmış..antropoloji bölümü tezde ingizliceymiş ,yüksek lisans ögrencinin tezi.
turnite programını diyorsunuz alınıtı yapıldıgını gösteren program buymuş ona yüklemiş ama o orjinal demiş yani sıkıntı yokmuş 1000 kelimelik bır essayi kurs essayi mastıra geçmek için yazıyordualıntı yapılıp yapılmadığını gösteren programlar var.direkt çıkarıyor alıntı olan yerleri.çok talihsiz olmuş...hiç vermeseydi veya süre isteseydi daha iyidi bence://
yanlız turnite programını biliyormusunuz oda makaleler alıntımı değilmi gösteren bir program onada orjınal cıkmış hocasıda ona yukleyin öyle getirin demiş sıkıntı olmasın demiş turnite de % 4 cıkmış iyi yani sizce bu durmda anlarmı?bilmiyorum ya,hocasına kalmış..
başka program kullanmıyorsa anlamaz.yanlız turnite programını biliyormusunuz oda makaleler alıntımı değilmi gösteren bir program onada orjınal cıkmış hocasıda ona yukleyin öyle getirin demiş sıkıntı olmasın demiş turnite de % 4 cıkmış iyi yani sizce bu durmda anlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?