afyona istanbuldan zafer hava limanına uçuş var diye biliyorum en yakın 60 km mesafede uzak biraz, uçaktan inince havaşın servisleri oluyor ona binebilirsiniz.
Malatyadan afyona direkt uçuş yoktur. İstanbuldan da günde bir sefer var thy de, pegasus uçmuyor sanırım oraya. Sadece istanbula uçuş var. Afyonun hangi ilçesine gideceksiniz o da önemli havalimanına uzaklık açısından.Turk hava yolunun sitesinde Malatya Afyon yazdigim da cok sacma bir sonuc cikti. Malaty dan istanbula ucurup orda 11 saat bekletip gece 12 gibi de Kutahya Afyon havalimanina cikardi.
Gunde bir kac ucus yok galiba
Ben thy den alacağım zaman mobil uygulamasından alıyorum, internet sitesinden de alabilirsiniz.Istanbul Afyon ucusu gercekten cok gec vakit gece bir de hava alaninda olucak. Gorumcemler alir beni ama donus te cok erken vakit gozukuyor. Neden bu kadar sacma vakitler anlamadim.
Onerebileceginis yurt ici ucak seferi satan internet sitesi var mi peki?
Malatyadan istanbula gittiğinizde 11 saat bekleyecekmişsiniz zaman probleminiz varsa otobüsle gidebilirsiniz direkt malatya-afyon yaklaşık 10-11 saat falan sürer. Uçakla hem aktarma yapacaksınız, hem havalimanına indikten sonra yine yol çekeceksiniz. Ona göre değerlendirin.Sadece 2 hafta gelebilyorum ve zaman cok onemli benim icin cocuklari okula gidiyor ve esim bakicak izin alip.
Oysaki yaza gelip 2 ay kalmayi planliyordum. Ama esim gondermiyor cocuklari her yer olayli diye. Bana da mirin kirin izin verdi ve ailemi goruceksin dedi.
Yardimin icin cok saol sabah Turkiyey ariycam bakalim ne diyicek babamlarMalatyadan istanbula gittiğinizde 11 saat bekleyecekmişsiniz zaman probleminiz varsa otobüsle gidebilirsiniz direkt malatya-afyon yaklaşık 10-11 saat falan sürer. Uçakla hem aktarma yapacaksınız, hem havalimanına indikten sonra yine yol çekeceksiniz. Ona göre değerlendirin.
Rica ederim, onların da fikrini alın tabi daha iyi yönlendirirler sizi.Yardimin icin cok saol sabah Turkiyey ariycam bakalim ne diyicek babamlar
Ben yurtdisindan Turkiye' ye giderken cogunlukla ebookers.de ya da swoodoo.com dan bakip aliyorum.Istanbul Afyon ucusu gercekten cok gec vakit gece bir de hava alaninda olucak. Gorumcemler alir beni ama donus te cok erken vakit gozukuyor. Neden bu kadar sacma vakitler anlamadim.
Bir arkadaş yazmış izmir diye. 1-4 saat aralıklı aktarmalı uçuşlar bulabilirsiniz.Turk hava yolunun sitesinde Malatya Afyon yazdigim da cok sacma bir sonuc cikti. Malaty dan istanbula ucurup orda 11 saat bekletip gece 12 gibi de Kutahya Afyon havalimanina cikardi.
Gunde bir kac ucus yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?