Yurt ici ucak seferi

daha önceki konularınızı da okudum
eşiniz sanki afyonu da illa araya sokup istediğimi yapmıyor musun o zaman seni cezalandırıyorum a döndürmüş gibi
hani afyona da ugrasan güzel olur gibi değil de

naif bir hanım oldugunuz ıcın yazma ıstegı duydum
ne yaparsanız yapın esınız ve aılesıne yaranamayacaksınız bence
o yüzden kendi ailenizi ön plana alarak bir plan yapın

Esimin ailesi cok iyidir aramiz iyi cok sukur. Gecn sefer geldigimde 3 ay kalmistim ve once istanbulda ailemin yaninda 1 aydan fazla kaldim. Kayinvaldem geldigim gun Istanbula gelip bizi ziyarete geldi. Afyona onunla donmeyip bir ay sonra annemle gitmistik annem de kayinvaldenin yaninda kaldi 1 ay kadar.

Sadece kayinvaldem olsa Istanbula gelirdi sorun etmezdi fakat kayinpeder var ve yanina gitmezsem kizar biliyorum.

Esimden cok onlara olan sevgim den gitmem lazim.
Bu arada Malatya Ankara yapip ordan Afyona gecicem otubusle oyle gorunuyor.

Hayatta bazi seyleri ertelememek gerekmis.
Ben 5 sene once tek basima aktarmali uctugumda yanim da 4 yasinda bile olmayan ikizlerim bir de 18 Aylik oglum var di.
Onlar buyusun rahat ucuyum uzun kalayim diye hep erteledim.

Simdi dedem bana gel artik seni gorelim dediginde icimde koca bir yumruk oldu.

Ben olsam 4687532 km ötedeki kocamın ne dediğini hiiiiiç takmazdım. Bu soğukta kucağımda 2 çocukla sürünmezdim. Kendi aileme giderdim Afyon planı da uyarsa dönüşte giderdim uymazsa gitmezdim.

Malatyadan izmire uçun
Pazartesi carsamba cimartesi sun expreste varmis baktim sizin icin
İzmirden afyon otobusle 4 saat sürüyor
Ya da daha mantiklisi malatyadan ankaraya uçun
Ankaradan binin herhangi bir arabaya 3 saate afyondasiniz.

eşinizin ailesi değecek insanlar olmasına sevindim en azından çektiğiniz işkence biraz anlamlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…