Okurken hastaneden içeri adımınızı atamazsınız.Hayır okunurkenki süreçten bahsetmiştim. Yaz stajı vs :)
Gülen arkadaşların neşesini daim etsin ama garantileyecek netlere sahip olmasam konu açmazdım:) özür dilerim eltimden vs şikayet eden konular açmayıp hayalimden bahsettiğim için:) anlatamıyorum galiba, ailemin durumu hiç yok, şuan param varken heveslendiğim bir şeyi düşünüp birikim yapmak istiyorum.
Bir daha çok zor çünkü.
Cherry keşke şuraya konu açmaktansa sana özelden yazsaydımsebebini anlıyorsun
kk için komşudan ses gelmeli konular hariç her şey lüzumsuz.
inşallah istedikleri bölümlere yerleşir canlar :)siz doktordunuz galiba yanlış hatırlamıyorsam?en doğru bilgiyi siz verirsiniz konu sahibine.ben size bir şey danışacağım orta gelirli bir aileyiz 1 kızım var 4. sınıfta tıp okumak istiyor çocuk zeki ama kazanması zor bir bölüm.şimdi ben bu çocuğu 5. sınıftan itibaren ücretli kolejlere mi göndereyim .yoksa devlet oullarına devam etsin de o arayı biriktirip kazanamzsa özel üniversitede yada yurtdışında tıp mı okutayım karar veremedim.özelde tıp bile ilk 14 binle öğrenci aldı kendi üniversitem de bu arada.
Az önce bana don biçmekten bahseden siz miydiniz:) ironidir inşallah:)siz doktordunuz galiba yanlış hatırlamıyorsam?en doğru bilgiyi siz verirsiniz konu sahibine.ben size bir şey danışacağım orta gelirli bir aileyiz 1 kızım var 4. sınıfta tıp okumak istiyor çocuk zeki ama kazanması zor bir bölüm.şimdi ben bu çocuğu 5. sınıftan itibaren ücretli kolejlere mi göndereyim .yoksa devlet oullarına devam etsin de o arayı biriktirip kazanamzsa özel üniversitede yada yurtdışında tıp mı okutayım karar veremedim.özelde tıp bile ilk 14 binle öğrenci aldı kendi üniversitem de bu arada.
Teşekkür ediyorum nezaketiniz ilginiz için:) yazacağım muhakkak:)müsait olduğunuzda bana özelden yazabilirsiniz,bildiklerimi aktarmaya çalışırım :)
ironi evet .ben de ince ve uzun vadeli plan yapan bir kişiliğimAz önce bana don biçmekten bahseden siz miydiniz:) ironidir inşallah:)
Teşekkür ediyorum nezaketiniz ilginiz için:) yazacağım muhakkak:)
İlk cümleye o kadar katıldım ki. “Alnından öpme butonu” olsaydı keşke.Sence burada tıp fakültesi stajı konusunda bilgisi olan tıp eğitimi almış kaç kişi vardır o da bu saate mi denk gelecek de görecek? Doktorların takıldığı forumlara mı girsen acaba?
Bir de sınav haziranda bence git test çöz. Staja değil derslerine odaklan. Evet gelecek hayallerin olsun ama uzak gelecek hayallerinin bugününü meşgul etmesine izin verme.
Hedeflerin daha adım adım olmalı.
Şu an hedef üniversite sınavında en yüksek puanı almak.
Staj da gelir elbet.
Hayattaki başarılarınızı rica edebilir miyim? Ben tek başıma çok güzel yerlere geldim de.ironi evet .ben de ince ve uzun vadeli plan yapan bir kişiliğim
siz doktordunuz galiba yanlış hatırlamıyorsam?en doğru bilgiyi siz verirsiniz konu sahibine.ben size bir şey danışacağım orta gelirli bir aileyiz 1 kızım var 4. sınıfta tıp okumak istiyor çocuk zeki ama kazanması zor bir bölüm.şimdi ben bu çocuğu 5. sınıftan itibaren ücretli kolejlere mi göndereyim .yoksa devlet oullarına devam etsin de o arayı biriktirip kazanamzsa özel üniversitede yada yurtdışında tıp mı okutayım karar veremedim.özelde tıp bile ilk 14 binle öğrenci aldı kendi üniversitem de bu arada.
ay ceyceyim saflığıma geldi herhalde öyle yorgunum ki bugün, şakasına mı sormuştun ? :)) kusura bakma anlayamadım o zaman :))ironi evet .ben de ince ve uzun vadeli plan yapan bir kişiliğim
Şurada derdinizi anlatamamış olmanız sizin probleminiz diye dusunuyorum.Cherry keşke şuraya konu açmaktansa sana özelden yazsaydımsebebini anlıyorsun
kk için komşudan ses gelmeli konular hariç her şey lüzumsuz.
Evet konuda kendini belli ediyorlar.genelleme yapıyorsunuz.ben k.k da bunca yıl içinde çok çok kaliteli eğitimli vizyon sahibi arkadaşlar edindimher türlü kadın var burada
Nerelere geldiğinizi anlatır mısınız? Ben gayet merak ettim.Hayattaki başarılarınızı rica edebilir miyim? Ben tek başıma çok güzel yerlere geldim de.
bir de normalde o yaşlardan iyi bir eğitime başlanır. İronilik bir şey değil aslında. Kime anlatıyorum:)
Hastaneye adım atmak için intörn olmak gerekmiyor, ilk üç sene dahi staja gidilebiliyorŞurada derdinizi anlatamamış olmanız sizin probleminiz diye dusunuyorum.
Ortada kazanılmış bir tıp fakültesi yok.
ama kardiyo stajı var.
Üstelik konunun hiç bir yerinde kaçıncı yılda olacağı yazmıyor,
En azından intern olmuş olmanız lazım çoğu ülkede hastaneye adım atmanız için, bu da mezun olmanız demek.
Mezuniyet sonrası da zaten zorunlu hizmet.
Ayrıca o nasıl bir dar vizyon, madem doktor olacaksınız, 2 haftalık staj yerine uzmanlığınızı yurtdışında planlasanız daha doğru bir kariyer adımı olur.
yurtdışı da genel bir tabir. Avrupa mı, Kanada mı, Amerika mı, Avustralya mı? Japonya mı? Belli değil.
Kardiyoyu sevip sevmeyeceğiniz bile meçhul.
ben fizyoterapistim, alanım başlarken kesinlikle pediatri idi, işin içine girince spor yaralanmalarına kaydım.
ek olarak, robotik cerrahi düşünmüyorsanız alabileceğiniz en iyi kardiyo eğitimi zaten Türkiye’de. Özel olarak aradığınız şeyi yazarsanız belki yardımcı olacak hekim arkadaşlar da çıkar.
Maksimum olacak sekilde biriktirin. En maksimumHayır okunurkenki süreçten bahsetmiştim. Yaz stajı vs :)
Gülen arkadaşların neşesini daim etsin ama garantileyecek netlere sahip olmasam konu açmazdım:) özür dilerim eltimden vs şikayet eden konular açmayıp hayalimden bahsettiğim için:) anlatamıyorum galiba, ailemin durumu hiç yok, şuan param varken heveslendiğim bir şeyi düşünüp birikim yapmak istiyorum.
Bir daha çok zor çünkü.
Hocam özelden yazayım, üzüldüm açıkçası bazı arkadaşların yaklaşımına. Çok mühim değil ama anlatabildiğim kadarı gülünç geldi sanırım hikayenin:) ben size çok rahatsızlık vermeyeceksem, özelden ulaşmak isterim müsaadenizle.sevgilicardiogod kaç yaşındasınız? :)
siz iyimisiniz ben ne zaman dalga geçtim sizle.aksine kendi kızımın isteğini de konuya dahil ettim.merak ederek bir soru soracağım:diyelim ki doktor oldunuz.her kesimden her eğitimden hastalarınız olacak.peki onlara da böyle önyargılı mı davranacaksınız?fikirlerine önem vermeyecek misiniz?burası forum siz konunuzu yazarsınız biz üyelerde kendi fikrimizi yazarız.bana da karşı çok fikir yazan oldu.hiçbirine aldırmadım doğal haklarıdır forum kurallarına uygun olduğu süreceEvet konuda kendini belli ediyorlar.
Dalga geçeceğiniz ne var şurda şuan? Ailemin bana normal harçlık verebilmesi bile mümkün olmayacak. Çok zor geçiniyoruz, elimdeki son parayı gerekirse 3-4 sene için bir şey hedefleyerek biriktirmek istiyorum. Ya da velev ki çok komik çok gülünesi bir şey olsun, bu size ne kazandırdı?
kimin hayatını ne kadar biliyorsunuz da şu şekilde bir yaklaşımda bulundunuz?
Mecburen öyle yapacağım. İşi bıraktığım an hazırdan gidecek çünkü.Maksimum olacak sekilde biriktirin. En maksimum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?