Aşkı geleceğin önüne zamanında taş olarak koymuş biri olarak , kariyerim için en iyisi neyse onu yaparım :)
Demiyorum işte , o yüzden kariyer diyorum ya :)İyi ki diyor musunuz şimdi?
Demiyorum işte , o yüzden kariyer diyorum ya :)
Ben şöyle bakıyorum olaya, bugün sizi yanında isteyen çok seven adam yarın yanınızda olmayabilir, sizi artık sevmediğini söyleyebilir.
Bunları düşündüğünüzde buraya dönmediğinize pişman olmayacağınızdan eminseniz, kalın. Değilse önce kendinizi düşünün derim. yarının garantisi yok.
Hangi ülkedesiniz?
Turk psikologlar mutlakaki var avrupa ulkesinde.
Once bunu bi arastir
Neyi istediğinizi bilmeniz de güzel , 1,5 sene de az bir süre değil. Zamana bırakın madem, hakkınızda hayırlısı olsun.Ben açıkçası 15 yaşımdan beri psikolog olmak istedim.
Bir anlık tezcanlığıma mı geldi diyeyim bıraktım, araştırmacı olacağım dedim.
Ama şimdi diyorum ki daha rahat mesleğim varmış, başladığım işi bırakmayacağım tabii ki çünkü daha yukarıya taşıyacak.
Ya düşündükçe nasıl seviniyorum, akşam eve makale, araştırma getirmeden saat 5te işimden çıksam, kendi iş yerim olsa, mis diyorum ya.
Neyi istediğinizi bilmeniz de güzel , 1,5 sene de az bir süre değil. Zamana bırakın madem, hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşim onun bulunduğu ile kamudaki işimden istifa edip gelmemi istemişti,kamuyu bırakamam deyince o da ağlamıştı. O günler geldi aklıma. Farklı bi alternatif bulduk çözdük durumu. Bence bu kadar istenen bi hayalse kimse için fedakarlıkta bulunmayın,bulunmadım çünkü özverimin altında karşı tarafın ezileceğini düşündüm hep.
Burada bi doktor vardı Kariyerini hiçe sayıp aşkı için hindistana gitmişti. Sorunları vardı onun konusunu bi okursanız.. Giremezsiniz.. .
Tekrar kpssye girip yüksek bi puan aldım istifa edip onun yaşadığı ilde bi kuruma atandım,o zaman hayaldi bu eger olmasaydı gitmiycektim o şehre,benim yaşadığım ilde düzen kuracaktık,bi dene dedi,oldu çok çalışmam gerekti ama onun şehrinde hayat çok kolay o yuzden hiç pişman olmadımAy nasıl çözdünüz bana da söyleyin onu lütfen?
Tekrar kpssye girip yüksek bi puan aldım istifa edip onun yaşadığı ilde bi kuruma atandım,o zaman hayaldi bu eger olmasaydı gitmiycektim o şehre,benim yaşadığım ilde düzen kuracaktık,bi dene dedi,oldu çok çalışmam gerekti ama onun şehrinde hayat çok kolay o yuzden hiç pişman olmadım
Sevgili meslektaşım bizim mesleğimiz için yurtdışı çok uygun değil sanırımSizin için çok güzel sonuçlanmış, sizin adınıza sevindim tabii ben böyle bir şeyi uygulayamam...
Sevgili meslektaşım bizim mesleğimiz için yurtdışı çok uygun değil sanırım
Evet ben de :)Aa siz de mi? :)
Uluslararası İngilizce danışmanlık veren psikologlar var da İspanyolca sınavı vermek lazım
Darlandım şimdiden
Katılıyorum, biz kendi dilimizde bazen anlaşmakta zorlanırken psikologluk gibi bir mesleği başka dilde yürütmeye kalkmak çok mantıklı görünmüyor...
Hatırlıyorum
Ülke Hindistan olmasa da fark etmez diyorsunuz...
Türkiyede rahat yaşama şansım olacak ama orada sürünürüm gibime geliyor meslek bakımından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?