- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Cok sukur iyiyim canim. Ama hareket ettikce hafif agrim var. sen nasilsin canim?Sonuç çok iyi canım allahım devamınıda güzellestırsın sen nasılsın agrıların gectımı
Ben grıp oldum ama ıyı gıbıyım bugün bızde yumurta toplama ve diğer işlemler için evraklar vardı onları imzaladık teslim etcez sımdıden tedırgın olmaya basladım ben hıc anestesı olmadım cok korkuyom daha dığer ayın 12 sınde olcam ama tedırgınlık basladıCok sukur iyiyim canim. Ama hareket ettikce hafif agrim var. sen nasilsin canim?
Sende dıkkat et kendıne transfer olmadan iyi olursun işallahBen grıp oldum ama ıyı gıbıyım bugün bızde yumurta toplama ve diğer işlemler için evraklar vardı onları imzaladık teslim etcez sımdıden tedırgın olmaya basladım ben hıc anestesı olmadım cok korkuyom daha dığer ayın 12 sınde olcam ama tedırgınlık basladı
Hoşgeldın ne kadar güzel bı haber verdın allah kucagna almayıda nadıb etsın işallah canım:)korkma bebışleri melekler korurmuş :)Merhaba kizlar, bende yurtdisinda yaptirdim, 2 hafta önce transferim oldu, sonucum pozitif, insallah sizlerede nasip olur. Korku var icimde ama bunca yil sonra ilk defa pozitif bi test elimde tutmak ayri bi güzelmis :)
Hoşgeldın ne kadar güzel bı haber verdın allah kucagna almayıda nadıb etsın işallah canım:)korkma bebışleri melekler korurmuş :)
Aynen ben aynı düşüncedeyım benım üç deneme sansım var devlet tarafından istedığim teksey üç tane güzel döllenmış yumurta zaten allah nasıp ettıyse bır de olsa besde olsa tutucak haklısın canımamin insallah, cümlemize nasip etsin rabbim.
yurtdisinda ilaclar farkli oluyor, tedavide farkli oluyor, ondan belki faydam olur birilerine diye yazmak istiyorum:
Adetim carsamba gelmisti, cuma igneler basladi.
1.Gün Ignelere basladim (100 sabah - 100 aksam Puregon)
2.Gün (100 sabah - 100 aksam Puregon)
3. Gün (100 sabah - 100 aksam Puregon)
4. Gün (100 sabah - 100 aksam Puregon)
5. Gün (200 aksam Puregon ve Orgalutran)
6. Gün (100 sabah - 100 aksam Puregon, Orgalutran ve ismini hatirlamadigim yumurta catlamasi icin igne)
7. gün ignesiz gecti, ve 8.gün 7 yumurta alindi, cok üzülmüstüm, cok az diye, sonra bunlardan sadece 4 tane döllendi ve geriye 3 tane kaldi. Ama cok sükür o 3 tane cok kaliteliydi ve 5. güne kadar geldi. Benim doktorum 2 tane transfer edilmesine cok karsi, heleki genc kadinlarda ve ilk denemelerde. Ondan 2 tane donduruldu, ve suan 1 tane icimde :)
Demem o ki, kimse üzülmesin az yumurta sayisi diye, veya kaliteli degil diye, ben cok üzüldüm yiprattim kendimi, ama sükür 3 tane oldu, hic yoktan iyi degil midir :)
Yumurta toplamadan sonra cok ağrın oldumu canımAynen ben aynı düşüncedeyım benım üç deneme sansım var devlet tarafından istedığim teksey üç tane güzel döllenmış yumurta zaten allah nasıp ettıyse bır de olsa besde olsa tutucak haklısın canım
Cok gecmiş olsun canım şanslısın bence bak Masallah bebişin senleeee:) burdada üç deneme hakkın var devlet yarısını sözde ödüyo ama ilaclar hep kendın alıyosun sadece doktorun istedıği 4000 euro nun yarısını ödüyosun yanı özel ama sözümona devlet destekli sonuç allahın izniyle basarılı olsunda geri kalan hep unutulup gıtcek zaten paraymış suymus buymus:) hadı işallah benımde senın gıbı olur cünkü tek korkum bu yumurta toplama işlemiAlmanyada sistem farkli demek, avusturyada 4 hakkin var, ancak aslinda hepsi özel, cünkü kendin ödüyorsun...kendin ödemene ragmen 4 hakkin var...
ben sanslimiyim sanssizmiyim o konuda bilmiyorum canim :) ne yumurta toplamada, ne transferde nede simdi hic bi agrim yok. sadece dedigim gibi transfer sonrasi kapsüllerden almam gerekti, ve onlar mantar olusturdu, dünden beri onun agrisini cekiyorum sadece...
Vajinada mı mantar olustu canımCok gecmiş olsun canım şanslısın bence bak Masallah bebişin senleeee:) burdada üç deneme hakkın var devlet yarısını sözde ödüyo ama ilaclar hep kendın alıyosun sadece doktorun istedıği 4000 euro nun yarısını ödüyosun yanı özel ama sözümona devlet destekli sonuç allahın izniyle basarılı olsunda geri kalan hep unutulup gıtcek zaten paraymış suymus buymus:) hadı işallah benımde senın gıbı olur cünkü tek korkum bu yumurta toplama işlemi
Cok gecmiş olsun canım şanslısın bence bak Masallah bebişin senleeee:) burdada üç deneme hakkın var devlet yarısını sözde ödüyo ama ilaclar hep kendın alıyosun sadece doktorun istedıği 4000 euro nun yarısını ödüyosun yanı özel ama sözümona devlet destekli sonuç allahın izniyle basarılı olsunda geri kalan hep unutulup gıtcek zaten paraymış suymus buymus:) hadı işallah benımde senın gıbı olur cünkü tek korkum bu yumurta toplama işlemi
Vajinada mı mantar olustu canım
Benım ilk tüp denemem evet üç asılama oldu ama hiçbiri tutmadı hiçbir rahatsızlıgım yok allaha sükür ama hayatımda hiç anestezi almadım ve cok tedırgınım yasım 39 ister istemez bı korku var işte.:) mantar için bol bol yoğurt yemelisin mantarı temızlıyo ve bırde papatya cayı al sallama olanından demle ve posetını ılık hale gelince vajınana tut rahatlatıcaktır ama ılık yap olurmu bı tarafını benım yüzümden yakmanı istemem :) tabı bı tavsıye canım yapıp yapmamak sana kalmişevet yaa, hayatimda ilk defane kötü birseymis
Sana bol bol dua edıcem bebişin için korkma olurmu allahım neyden korkarsak onunla sınav edermiş bizi sağlam dur bebısınde annesıne sıkı sıkı tutunsun hıssetmesın korktuğunu olurmu canımBenım ilk tüp denemem evet üç asılama oldu ama hiçbiri tutmadı hiçbir rahatsızlıgım yok allaha sükür ama hayatımda hiç anestezi almadım ve cok tedırgınım yasım 39 ister istemez bı korku var işte.:) mantar için bol bol yoğurt yemelisin mantarı temızlıyo ve bırde papatya cayı al sallama olanından demle ve posetını ılık hale gelince vajınana tut rahatlatıcaktır ama ılık yap olurmu bı tarafını benım yüzümden yakmanı istemem :) tabı bı tavsıye canım yapıp yapmamak sana kalmiş
cok cok cok tesekkür ederim, nasil tesekkür etsem, ne güzel sözler bunlar. Bende böyle arada elimi karnima koyup dua ediyorum, baska bisi gelmiyor elimden :)Sana bol bol dua edıcem bebişin için korkma olurmu allahım neyden korkarsak onunla sınav edermiş bizi sağlam dur bebısınde annesıne sıkı sıkı tutunsun hıssetmesın korktuğunu olurmu canım
O senı hissediyodur canım benim:) benım 12.12 2017 de toplama işlemi allah izin verırse hersey yolunda gıderse :) güzel dıleklerın için cok teşekkür ederım işallah allahım isteyen herkese bu duyguyu yasatır o pozıtıfi görmek bile dünyasını deiştirir heralde insanın yazarken bıle gözlerim doluyo :)cok cok cok tesekkür ederim, nasil tesekkür etsem, ne güzel sözler bunlar. Bende böyle arada elimi karnima koyup dua ediyorum, baska bisi gelmiyor elimden :)
anestezi cok zor degildi, daha dogrusu türkcesini bilmiyorum, ama burda anastezi yapmyiorlar, Sedoanalgesie yapiyorlar, (Dämmerschlaf) 10 dakikalik, sonra hemen ayaklaniyorsun ve eve gidiyorsun. Hastaliginin olmamasi güzel insallah hemen ilkinde tutunur. Bendeki sorunlar az degildi :) Endometriosis cok agir sekilde, amh degerim cok düsük (0,4), ailede erken menopoz olayi var ondan 29 yasimda korkmaya basladi doktorlar ve bende haliyle. Yumurta toplama nezaman?
Bende düşünüyorum bi beş on tane test yapıp içimdeki gebelik testi nefretini yok etmeye calişcamhemde nasil, ve 2 yildir deniyoruz ve ilk defa positif...o ani anlatamam, evde zaten okadar cok test varmiski, o gün 3 tane test yaptim galiba, emin olmak icin, ki ben aslinda önce kan testi yaptim yani en garanti olan :)
Bende düşünüyorum bi beş on tane test yapıp içimdeki gebelik testi nefretini yok etmeye calişcamallahım izin verırse..... ne kadar farklı psikolojideyiz deme bazen dıyorumki bizler gercekten özel insanlarız evimizdeki dört duvar içinde ne fırtınalar yasıyoruzda dısarıya bır gram belli etmiyoruz allahıma sükür bızımde sınavımız bu bol bol dua edıp doktorlarımıza güvencez baska yolu yok:) bu arada yazdıkların içimi bıraz rahatlattı senınle konusmsk iyi geldı allah razı olsun bundan sonra dualarımdasın arkadasım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?