- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.281
Son yumurta takibindeki sayın gayet iyiydi, bu yükselmiştir canım. İçime doğan transfere 3 tane yetişecek embriyon olacağı. Az kaldı, 4 gün sonra nasipse yerinde olacak bebişler.İşallah canım benim ya allahım duysun sesını transfere kadar ıkı yada bıre bıle razıyım ben bu bekleyiş işallah allahın izniyle güzel biter
yasminsay sızce benım altı yada yedı yumurtayla ne kadar sansım var ne hıssedıyosunuz iç sesınız varmı benımkı gıbı :) benımkı bı bana ses vermıyo herkese bısey dıyo
Sendende foto beklerim o zaman canım
10 gün içinde ne varsa ya da yoksa çıkacak meydana canım. Yoksa da direk doktorumu arar giderim.ay o dillerini severim csnimmmmmm keşke olsa keskeeeee uçarım havalara sevinçten varya kizlaaar
bu arada pembe leke diosun yerle me kanaması olmasın kizzzzzzzz
ayyyyy belki olur ne biliosun
10 gün içinde ne varsa ya da yoksa çıkacak meydana canım. Yoksa da direk doktorumu arar giderim.
Bizi resimlemi korkutcan demeeeeee atarız güzellik görsün mıllet hemde teyze olcaz mutluluğumuzu görsün mılletatarım valla sen hamiş olda video bile atarım hahaha
Valla şimdi okuyordum bende inşallah hamilesindir çok güzel bi haber olur .Selmaal25 selmaaa, beğenip geçiyorsun canım. Karış muhabbete accuk.
Canım biz de cumadan beri misafir var bugun bir misafirimizi öğlen gitti bu sefe teyzemler geldi onlar da az önce gittiler onların yanında giremedim hiç internete.o yüzden bugun bakamadım yazılanlara. Okuycam şimdi hepsini:))
Sende göbek atcanmıValla şimdi okuyordum bende inşallah hamilesindir çok güzel bi haber olur .
Transferimız aynı gündü sanırsam. Fitillerden sonra snn de sancı oluyor mu. Bnm ara sıra aniden bi sancı giriyor.aynen bekle bakalım tatlim veren Allahım bilemezsin kudretinden sual olmaz
geçenler de birisi transferinden 2 gün önce gebe olduğunu öğrenmiş okumuştum yani bilemessinnnn hiç:))
Rabbim neşenizi bozmasın canım, benide heveslendirdinizBizi resimlemi korkutcan demeeeeee atarız güzellik görsün mıllet hemde teyze olcaz mutluluğumuzu görsün mıllet
Nasip canım, inşallah.Valla şimdi okuyordum bende inşallah hamilesindir çok güzel bi haber olur .
Yok daha kağıt işlerini bekliyoruz .bu ay turkiyeye gelicem bi haftalığına dönüşte inşallah.Nasip canım, inşallah.
Tedavin başlamış mıydı?
Transferimız aynı gündü sanırsam. Fitillerden sonra snn de sancı oluyor mu. Bnm ara sıra aniden bi sancı giriyor.
Atacam vallahalay bile çekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?