Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

salıydı canım benim bilmiyorum senin de o gün muydu???
yok canım fitilde sorun yok bende sadece arada bi sizi oluyor çabuk geçiyor
adet sancisi gibi

senin sancin nasıl oluyor fitili koyunca mı?
Fitil ve ilaç falan ictikten sonra bi kaç saat sonra hemen değil bi ağrı giriyor. Bnm 2. Denemem aşırı ağrı iyi değil biliyorum..Çünkü birinci de çok zayıf düşmüştüm ağrı dayanılmaz gibi oluyordu bazen. Sonra erken bi tarihte kanama başlamıştı idrar yaptgmda tk çizgiyi görünce iyice moralim bozulmuştu vücut bırakmıştı kendini. Bide Afedersin sumuksu akıntı vardı o zaman. Vakti geldiğinde b hch yapmstm kanama ya rağmen 5.4 ckmsti kimyasal gibi bi şey olmuştu sanırsam. Şimdi normal hayata hemen döndüm derse falan filan gidiyorum. Ağrı bazen oluyor ayakta çok durunca falan

Ben de gittim o filme bugün canım. Yemekler güzeldi de filmde iş yoktu sanki ben pek beğenmedim.

Kız ben varya hepınıze aglarım cok ağlakımmmm
Bu akşam eşimi yolladığım gibi FBCA arkadaşımız için Meryem Suresini okudum. Rabbim inşallah mutluluk gözyaşlarına boğar bizi yarın.
Merak ettiğim bir husus var canım. Şimdi tahlil gününden erken beta hcg neden baktıramıyorsunuz. @Dilan60 diloşumuz istediğimizde baktıramıyoruz Türkiye’deki gibi demişti.

doktorunla konuştun mu canım
benim çok azcık sızılar ağrı bile değil yani
başka ne gibi değişik durumlar var ???

bizim.burda malesef değil
Dilan arkadaşımız amerika da avrupada pek oyle değil canım malesef istek üzeri yapmıyorlar bizim burda

Canım burda doktor isterse test yaptırırsın ben istıyorum dıye bısey yok kan testi ıdrar testı felan allah kabul etsin canımıniçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…