Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Napalım yoksa zaman gecmıyo konusarak zaman gecırıyoz tatlım:)
Çok iyi yapmışsınız şekerler. Konuşun tabi, muhabettinize bayılıyorum zaten.Keşke ben de katılabilseydim bugün.biraz da bunaldım zaten. Şimdiden zorlanmaya başladım sanırım evimden uzak olmaya.biraz keyfim kaçıktı bugün ama sizlerle konuşunca yazdıklarınızı okuyunca bile rahatlıyor insan biraz olsun.

Adet oldunmu bıde kım bozdu moralını hele de bakimmmm bulum yolim sacını basını

Göğüs hassasiyeti var ama ben ilaçlara bagloyorum. Afedersin tabi yikanmadm bugüne kadar . Bide göbeğim çok sisti.göbek kısmım yikanmadm diye mi artk bilmiyorum sivilce olmuş hep

anlıyorum tatlım duşa bende girmiyorum
inş sonucun güzeldir çok fazla takmamaya çalış varsa bebiş üzmemek adına

nerden din canım sen bidaha sordumsa kusura bakma

Adet oldunmu bıde kım bozdu moralını hele de bakimmmm bulum yolim sacını basını

Adet olmadım daha canım ya. Acaba ondanmı böyleyim bilmiyorum dokunsan aglayacak gibiydim bir ara bugün.herseye alınmaya hazır bir haldeydim. Kardeşimin söylediği bir lafa takıldım ama kendim belki de kuruntu yaptım bilmiyorum. İsteyerek bana demedi de üstüme alındım işte.normalde böyle değilimdir.esimi de simdiden özledim sanırım nasıl dayanicam uzun süre bilmiyorum.

anlıyorum tatlım duşa bende girmiyorum
inş sonucun güzeldir çok fazla takmamaya çalış varsa bebiş üzmemek adına

nerden din canım sen bidaha sordumsa kusura bakma
Mısır dan. Önce ki gibi değilim. Çok unutuyorum bu işlemi hic yapmamis gibiyim.sanki. bi an acaba doktor hiç bi şey koymadi mi ddm. Bi ilk zaman çok gaz vardi

oy canım evinden ayrıldın mekan değiştirdin bide adet gelmedi hassasın demi
üzme tatlı canını eminim dememiştir kardeşin seninde dediğin gibi
kalk bi melissa çayı iç sakinleştirir gerginliğini alır

Amandaaaaaa işallah hamişşşşş sındır:) gelim dövim mi onu kiz Aglama Kiyamam

Mısır dan. Önce ki gibi değilim. Çok unutuyorum bu işlemi hic yapmamis gibiyim.sanki. bi an acaba doktor hiç bi şey koymadi mi ddm. Bi ilk zaman çok gaz vardi

ultrasondan izlemedin mı canım öyle şeyler düşünme
zor bi süreç yaşıyoruz kendine dikkat et kafana herşeyi takma
nolursun bebiş varsa ona zarar verir
ben ilk günler çok gergindim ama şimdi artık attım kafamdan

Melissa cayı da yokki evde. Yarın alayım o zaman rahatlatıcaksa eğer. Ya da belki de adet yaklaşıyorsa da hassas olmuş olabilirim diye düşünüyorum umarım gelir hemen dtedaviye başlatım ben de belki o zaman biraz daha umudum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…