- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.341
Ay canım benim keşke öyle olsa da bence adetin habercisi bu hassaslıkAmandaaaaaa işallah hamişşşşş sındır:) gelim dövim mi onu kiz Aglama Kiyamam
Seyrettim gördüm ya. Doktor zaten diyor bak görüyor musun falan ekranı gösteriyorlar. Görmüştüm. İlkinde 3. Gün du boğaz ağrısı falan vardı ateş ckmsti hiç kendimde degldm. Bu sefer 5 gün olunca baya dinlendm opu nun yorgunluğunu attım. Bide bi macun vardı onu yemistim hayırlısı Allah tan artkultrasondan izlemedin mı canım öyle şeyler düşünme
zor bi süreç yaşıyoruz kendine dikkat et kafana herşeyi takma
nolursun bebiş varsa ona zarar verir
ben ilk günler çok gergindim ama şimdi artık attım kafamdan
Ben transfere 2-3 gün kalana kadar hep içtim canım, ondan mı böyle sonuçlar aldım acaba?Tam bir aydır içmiyorum ben bılıyonmuahhhhhhh
Seyrettim gördüm ya. Doktor zaten diyor bak görüyor musun falan ekranı gösteriyorlar. Görmüştüm. İlkinde 3. Gün du boğaz ağrısı falan vardı ateş ckmsti hiç kendimde degldm. Bu sefer 5 gün olunca baya dinlendm opu nun yorgunluğunu attım. Bide bi macun vardı onu yemistim hayırlısı Allah tan artk
Ben herseyi biraktim kahve sigara cay yeterki güzel olsun hersey uyu tatlim gec oldu orda sabah görüsürüz öpüyorum tatli uykular canim benimBen transfere 2-3 gün kalana kadar hep içtim canım, ondan mı böyle sonuçlar aldım acaba?
O zaman benim gibi bir bardak sütünü al ve içmeye başla. Sütüm bitince ben yatar
Aminnnnn Isallah Isallah:)kızlar ağzımda dilimde ucuk cikmisti o da belirti olabilir mis :)))))))))
Allahım nolursun bitmesin hepsi gebeliğe çıksın insallahhhhhhhh
aminnnnnnnn :)))))
Aminnn canımkızlar ağzımda dilimde ucuk cikmisti o da belirti olabilir mis :)))))))))
aminnnnnnnn :)))))
kızlar ağzımda dilimde ucuk cikmisti o da belirti olabilir mis :)))))))))
aminnnnnnnn :)))))[/QUOTE
Bunun bu belirti olduğunu senden duyuyorum. Bnm de çıktı hatta yüzüm soyuluyor gibi. Ben hep progestana bagladm, yagli bi fitil ya
Hm anladım. Pozitif düşünmek güzel . Ama sen yine de kaptırma. Bn kaptırdigimda çok üzülüyorum. Neyse sen yine de bana bakma pozitif enerjinizi ver.H Helen cleopatra
valla öyle okudum tatlım
her durumu iyiye yormak istiyor ya insan
normalde ucuk çıkaran biri değilim o yüzden değişik her durumu araştırıyor gözlemliyorum
Hm anladım. Pozitif düşünmek güzel . Ama sen yine de kaptırma. Bn kaptırdigimda çok üzülüyorum. Neyse sen yine de bana bakma pozitif enerjinizi ver.
Zaten dwrdimizi açık açık yazdigimiz tek mecra. Ben de dış gebelik yasamistm. Onu bile igneyle sonlandrmak çok ağır gelmişti. İnancımız olmasa zaten dayanilacak bi şey değil.her zaman iyi düşün olmazsa da hayırlı zaman da değilmiş de
belki tutmaması ilerde başına gelecek kötü şeylerin hayridir
canı gönülde istesek de her şer de bi hayır vardır demek lazım
dünyanın sonu değil tabi gönül olsun istiyor ama olmayınca da tekrar denemek düşüyor canım
şimdi verirse belki 2 sene sonra alacak o acıyı yaşama diye 1 sene sonra verecek her zaman iyi yanından düşün
tıp çok ilerde birinde olmazsa birinde olur inş
ne kadınlar var taşıyıcı anne arayan hamile olma ihtimali olmayan bizler en azından deneyebiliyoruz böyle dusun
belki bebegin seninle aklini fikrini bulandırma
bizler burdayiz konuşmak istediğin zaman yaz birimiz yoksa birimiz burda oluruz
burası birbirine destek olmak için can atan Hatunlarla dolu :))))
H Helen cleopatra
valla öyle okudum tatlım
her durumu iyiye yormak istiyor ya insan
normalde ucuk çıkaran biri değilim o yüzden değişik her durumu araştırıyor gözlemliyorum
Bendede ucuk cikmisti. Kiz bugün sen sanki beni anlatiyorsun :) ama ben senede illa 1-2 kere ucuk cikaririm oyüzden hamilelikle baglanti kurmamistim. BElkide öyleydi ben anlamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?