Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bendede ucuk cikmisti. Kiz bugün sen sanki beni anlatiyorsun :) ama ben senede illa 1-2 kere ucuk cikaririm oyüzden hamilelikle baglanti kurmamistim. BElkide öyleydi ben anlamadim..
Belirti olarak rahmin alt kısmında kazı çalışması var gibi mi olmalı. Hep mide kazinmasi gibi düşünmüştüm ama aksine sanki belirti adet ağrısının neredeyse aynısı diyorlar

H Helen cleopatra

ay hadi ins canim yaaa
benim ağız tadım çok değişiyor çünkü durmadan biseyler yiyorum :)))))

B bebekborn

ay inş tatlim yaaa sali gunu 8. günüm o günden sonra belirtiler devam ederse deneme test yaparım artık
duan için çok tsk ederim
inş sonumuz senin ki gibi sevinçli olur

Slm canım nasılsın
Ben bugün eşim sagolsun öğleye kadar uyudum . Güzelce dinlendim . Öğleden beri şimdi oturdum .
Eşimle tanışma hikayemi yarın yazarım inşalah . Dediğin gibi hem hareketli hem yorucu geçiyor günlerim . Kendime uzaya bir koltuk koyup bir kaç gün dinlenmemek istiyorum :)) bende sizi seviyorum

hatice-yakup
Slm canım nasılsın senin test tarihin neden 19 u bana da 18 ini vermişler . Bu bacak çekmesi bendede var sol bacaktan özellikle . B n pek umutlu değilim kendimden ama sanki boş boş başlayan bi mide bulantısı var . Çok şiddetli mide bulantıları çektim zamanında ama bu içten içten hafifçe geliyor . Kendimi çok dinlediğim için umut aradığım için de olabilir diyorum . Ama neden bilmiyorum senin belirtilerinden çok Emin'im bu kız hamile diyorum . İnşallah da öylesin.

canım valla hepsi sadece ilaçların etkisi yada psikolojik olabilir diye düşünüyorum
benim sağ bacagim daha çok çekme yapıyor şuan acıktım yemek yemek için kalktım.
normalde çok yiyen birisi değilim ama hepsi psikolojimde olabilir

hem belirti olacak diye bişey yok bazen hiç belirtisi olmadan pozitif gören çok insan var yani sakin moralini bozma nolursun
sende pozitif bende negatif olabilir anlıyor musun

aynen günlerimiz çok yakın:))
ikimizde güleriz inş sonunda tatlim
dualarındasın

Ben geldim kizlar. Malum bugun pazar. Turkiye dekiler ile konustuk bugun biraz sonra uyudum, yemek yap falan derken fazla giremedim. Ara sira girip okudum ama yazamadim. yasminsay hamile kaldiginda beni de alin dans grubunuza.
başı Hurihuri2013 çekiyor canım, ilişeceğiz yanına gebelik olursa.

Hurihuri2013 nerdesinnn hatunnn ayyyy sen geldin aklima. Ben cok kötüyüm. Dün geceden beri kusuyorum. Ne yersem cikariyorum. Ac kalmayim diye yiyorum ama kalmiyo. Cok yoruldum ya aglamak istiyorum...

Hurihuri2013 nerdesinnn hatunnn ayyyy sen geldin aklima. Ben cok kötüyüm. Dün geceden beri kusuyorum. Ne yersem cikariyorum. Ac kalmayim diye yiyorum ama kalmiyo. Cok yoruldum ya aglamak istiyorum...
Geldim tatlimmmm rahatlicaksan azcik agla ama bebisinide cok üzme olurmu gecicek canim benim biraz daha sabir hersey cadiiiii kizin icin :) eeee hamissss olmak kolaymi tatlim biraz daysncaz olurmu kussanda yemeye devam gücsüz kalma bu arada bol bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…