- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.361
Bak o bir belirti tabi aşırı şiddetli olmamasi lazı.m. Dış gebelikgi anlamadan önce gece yatakta ayak çekilmesinden uyuyamiyordum.
Belirti olarak rahmin alt kısmında kazı çalışması var gibi mi olmalı. Hep mide kazinmasi gibi düşünmüştüm ama aksine sanki belirti adet ağrısının neredeyse aynısı diyorlarBendede ucuk cikmisti. Kiz bugün sen sanki beni anlatiyorsun :) ama ben senede illa 1-2 kere ucuk cikaririm oyüzden hamilelikle baglanti kurmamistim. BElkide öyleydi ben anlamadim..
Bak o bir belirti tabi aşırı şiddetli olmamasi lazı.m. Dış gebelikgi anlamadan önce gece yatakta ayak çekilmesinden uyuyamiyordum.
Ağrı değil tam türkçesi cekilmemi diyim bilemedim.bide tahlilde öğrendiğim andan itibaren ağzım madeni para tadı gibiydi.benim önce sol bacakta vardı
şimdide sağ bacagim
kasıklarımdan çekiyor gibi değişik bi sizi ağrı bile degil aslında
Slm canım nasılsınGentille canım benıde sev demışşın cok ıhtıyacım var demişsın sevmem mi bacımmmm senıde :) senı takip edıyom cok hareketlı ve yoğunsun evladından dolayı allahım sana güç kuvvet versın emeğnın karsılıgı bebiş müjdesı versın :)
Merhaba canım hoşgeldinBak o bir belirti tabi aşırı şiddetli olmamasi lazı.m. Dış gebelikgi anlamadan önce gece yatakta ayak çekilmesinden uyuyamiyordum.
hatice-yakup
Slm canım nasılsın senin test tarihin neden 19 u bana da 18 ini vermişler . Bu bacak çekmesi bendede var sol bacaktan özellikle . B n pek umutlu değilim kendimden ama sanki boş boş başlayan bi mide bulantısı var . Çok şiddetli mide bulantıları çektim zamanında ama bu içten içten hafifçe geliyor . Kendimi çok dinlediğim için umut aradığım için de olabilir diyorum . Ama neden bilmiyorum senin belirtilerinden çok Emin'im bu kız hamile diyorum . İnşallah da öylesin.
Ben geldim kizlar. Malum bugun pazar. Turkiye dekiler ile konustuk bugun biraz sonra uyudum, yemek yap falan derken fazla giremedim. Ara sira girip okudum ama yazamadim.yasminsay hamile kaldiginda beni de alin dans grubunuza.
Hosbulduk teşekkür ederm. Her zaman saymıyorum ya ara sıra çok akla getirmemeye calisiyorumMerhaba canım hoşgeldin
Sende mi gün sayıyorsun hayırlı olsun inşalah .
Nasilsin canim benim:)aminnnnnnnnn IsallahGünaydınlar canlar. Hayırlı, mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallah.
Geldim tatlimmmm rahatlicaksan azcik agla ama bebisinide cok üzme olurmu gecicek canim benim biraz daha sabir hersey cadiiiii kizin icin :) eeee hamissss olmak kolaymi tatlim biraz daysncaz olurmu kussanda yemeye devam gücsüz kalma bu arada bol bol su icHurihuri2013 nerdesinnn hatunnn ayyyy sen geldin aklima. Ben cok kötüyüm. Dün geceden beri kusuyorum. Ne yersem cikariyorum. Ac kalmayim diye yiyorum ama kalmiyo. Cok yoruldum ya aglamak istiyorum...
Iyim sen nasılsın. Temizlik yapıyorum dip köşe giriştim. :))Hatunlarrrrrr nasilsiniz bakemmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?