Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

slm kızlar ben hiç iyi değilim kızImın gece ataeşi başladı inip çıkıyor nöbet tutuyorum . Çok üzgünüm
B bebekborn canım yağlı şekerli şeylerden uzak dur . Hatta sadece çubuk kırarken ye yataktan kalkmadan . Kokulardan uzak dur . Koku dokunmasa bile mide bulantısını tetikliyor . Temiz hava çok iyi geliyor odanı havalı tut . Yataktan dikl BMW'den çocuk ye bir kaç tane sonra kalk . Gün içinde yendiğine içtiğine dikkat et . Besin almalısın yoksa bebekte gelişim sıkıntısı olur lütfen mide bulantısı çektim 9 ay çok zor ama kendine iyi bakmalısın

Cok gecmis olsun canim yaaaa melekler korusun kuzumuuuuuu:)

Nasilsin canim benim:)aminnnnnnnnn Isallah
İyiyim hamdolsun canım, sende iyisindir inşallah. Yarın güzel bir gün olacak, bu akşam şampuansız duş al ve kozmetik ürünleri roll-on deodorant tarzı hiçbir şey kullanma, oje dahi olmasın canım. Transfere de aynı şekilde gitmelisin, aklında olsun.

Iyiyim canim benim sampuansiz deken saf suylami vucudumu duj jeli sürmüyümmü kese atmoyim mi kiz köpük köpük

FBCA canim sesin yok hic sonuc ne oldu iyi kötü lütten yaz biz hep senin yanindayiz Isallah müjde verirsin bize:)
Canım sabah kan verdim aricak doktorum çok yağmur vardı kızı okuldan aldım az önce geldim eve yeni fırsat buldum yazmaya canım....Çok sağol Allah razı olsun saat 14 den sonra ararız dediler işkence gibi geçen bi kaç saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…