- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.381
Ohhhh ohhhh hamarat hatun iyiyim napiyim yarin yumurtalarim toplancak ya icim kipir kipir bana yarin dua edin bol bol lüttenIyim sen nasılsın. Temizlik yapıyorum dip köşe giriştim. :))
Iyiyim canim opu var yarinnn haticemmmmselam kızlar
nasılsınız bakalım guzellerrrrr
Etmezmiyim isim bitsin meryem süresini okurum sana bol bol da dua ederim rabbinin izniyle herşey çok güzel geçecek.Ohhhh ohhhh hamarat hatun iyiyim napiyim yarin yumurtalarim toplancak ya icim kipir kipir bana yarin dua edin bol bol lütten
Allah razi olsun canim benim allahim ne dilegin varsa kabul etsin Isallah hep güzellikler ciksin karsina ayyyyyyy cok tesekkur ederimEtmezmiyim isim bitsin meryem süresini okurum sana bol bol da dua ederim rabbinin izniyle herşey çok güzel geçecek.
Ne demek canimmm .Inşallah seninde rabbim kalbinden geçen bütün güzellikleri yaşatsın bebişin bi an önce gelsin .Allah razi olsun canim benim allahim ne dilegin varsa kabul etsin Isallah hep güzellikler ciksin karsina ayyyyyyy cok tesekkur ederim
Cok gecmis olsun canim yaaaa melekler korusun kuzumuuuuuu:)slm kızlar ben hiç iyi değilim kızImın gece ataeşi başladı inip çıkıyor nöbet tutuyorum . Çok üzgünüm
B bebekborn canım yağlı şekerli şeylerden uzak dur . Hatta sadece çubuk kırarken ye yataktan kalkmadan . Kokulardan uzak dur . Koku dokunmasa bile mide bulantısını tetikliyor . Temiz hava çok iyi geliyor odanı havalı tut . Yataktan dikl BMW'den çocuk ye bir kaç tane sonra kalk . Gün içinde yendiğine içtiğine dikkat et . Besin almalısın yoksa bebekte gelişim sıkıntısı olur lütfen mide bulantısı çektim 9 ay çok zor ama kendine iyi bakmalısın
Aminnnnnnnn Allah razi olsun canim benimNe demek canimmm .Inşallah seninde rabbim kalbinden geçen bütün güzellikleri yaşatsın bebişin bi an önce gelsin .
Sağol canım benimCok gecmis olsun canim yaaaa melekler korusun kuzumuuuuuu:)
Olucak Isallah allahin izniyle üzülme lütten cocuklari melekler korurrrrrrr :)Sağol canım benim
İnşalalh iyi olur
Iyiyim canim opu var yarinnn haticemmmm
İyiyim hamdolsun canım, sende iyisindir inşallah. Yarın güzel bir gün olacak, bu akşam şampuansız duş al ve kozmetik ürünleri roll-on deodorant tarzı hiçbir şey kullanma, oje dahi olmasın canım. Transfere de aynı şekilde gitmelisin, aklında olsun.Nasilsin canim benim:)aminnnnnnnnn Isallah
Iyiyim canim benim sampuansiz deken saf suylami vucudumu duj jeli sürmüyümmü kese atmoyim mi kiz köpük köpükİyiyim hamdolsun canım, sende iyisindir inşallah. Yarın güzel bir gün olacak, bu akşam şampuansız duş al ve kozmetik ürünleri roll-on deodorant tarzı hiçbir şey kullanma, oje dahi olmasın canım. Transfere de aynı şekilde gitmelisin, aklında olsun.
Isallah canim benim sende durum ne bugünevet bugün iyice dinlen canım güzel güzel yumoslarini alsınlar
herşey çok güzel olacak canimmmmmmm
Aynen canım, sadece su ileIyiyim canim benim sampuansiz deken saf suylami vucudumu duj jeli sürmüyümmü kese atmoyim mi kiz köpük köpük
Canım sabah kan verdim aricak doktorum çok yağmur vardı kızı okuldan aldım az önce geldim eve yeni fırsat buldum yazmaya canım....Çok sağol Allah razı olsun saat 14 den sonra ararız dediler işkence gibi geçen bi kaç saatFBCA canim sesin yok hic sonuc ne oldu iyi kötü lütten yaz biz hep senin yanindayiz Isallah müjde verirsin bize:)
Isallah canim benim sende durum ne bugün
S.a ben dün gece çok fena oldum ya kasık ağrısı mi sancı mi bilmiyorum 5 dk lik bi şey olmustu çok korktmbiraz midem ekşi uyandım
bacağım çekiyor bilmiyorum değişik
test alcam bi kaç tane
dursun evde bi kaç gün sonra bi tane bi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?