Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hayirlisi canim benim isallah müjde verirsin bize ama sinuc ne olursa olsun lütten kizin icin kendini cok birakma olurmu dualarim seninle canim benim

Agliyabilsemmmm. Sinirlerim alt üst. Bigazim agriyo artik (( ayyy ne zormus

Koku cok fena yapiyo canim. Suan sadece buz yiyorum, yogurt ve cubuk kraker. Bitanede elma yiyebildkm. Oda kaldi. Zaten bana kalsa yemicemde bebis icin cokkk korkuyorum ne zorluklarla buldum onu simdi ac kalmamam lazim.

B bebekborn

tatlım Allah sabır versin çubuk kraker bende duymuştum bol bol ye alır belki bulantini

@Gentille
çok geçmiş olsun kuzum kızın için cok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Kimseye dilemem gercekten. Basta cok hevestim benimde migdem bulansin diyede. Bukadar beklemiyordum. Sabah ayiptir söylemedi bitane semmel yicektim. Daha semmel bitmeden cikardim. Cok fena oluyorum cikarinca elim ayagim titriyo

Hurihuri2013 canım ne zaman liste yapıcaksın?birara demiştin ya hani.kimlerin kaçıncı günü kimler hamiş kim beklemede biliyoruz aslında az çok ama daha iyi takip ederiz belki ne dersin?

Sabahtan yine kötüydüm bir türlü kendime gelememiştim ama şimdi iyiyim çok şükür
Amaaaa bişey dıcem senınruh halin cok önemli lütfen kendını topla olurmu vucudumuz ruh halimıze göre tepkıler verıyo yumurtaları etkıler felan Allah korusun iyi ol canım arkadaşım:)adet oldunmu peki​

Amaaaa bişey dıcem senınruh halin cok önemli lütfen kendını topla olurmu vucudumuz ruh halimıze göre tepkıler verıyo yumurtaları etkıler felan Allah korusun iyi ol canım arkadaşım:)adet oldunmu peki​
Evet canım ya ben bunu hep yaıyorum biliyormusun? Hep böyle kötü etkiliyorum kendimi ama sana söz daha cok dikkat edicem.adet hala olmadım yaaa. Benim hesabıma göre en az beş gün daha var adetime umarım gecikmez de giderim biran önce doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…