- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.401
Hayirlisi canim benim isallah müjde verirsin bize ama sinuc ne olursa olsun lütten kizin icin kendini cok birakma olurmu dualarim seninle canim benimCanım sabah kan verdim aricak doktorum çok yağmur vardı kızı okuldan aldım az önce geldim eve yeni fırsat buldum yazmaya canım....Çok sağol Allah razı olsun saat 14 den sonra ararız dediler işkence gibi geçen bi kaç saat
Biraz bekle ama olurmu hemen yapma cünkü idrara gec gecebiliyo ve senin üzülüp yipranmani istemem bos yerebiraz midem ekşi uyandım
bacağım çekiyor bilmiyorum değişik
test alcam bi kaç tane
dursun evde bi kaç gün sonra bi tane bi denicem
Ayyyyyyyy nede güzel dus olur ya oda Tövbe yarabbim amaaaa ne dersen yapcam bacim tecrübeli hatunsun
Aynen canım, sadece su ile
aslm canım ayy belki yerlesme falandır kız kısa mı sürdüS.a ben dün gece çok fena oldum ya kasık ağrısı mi sancı mi bilmiyorum 5 dk lik bi şey olmustu çok korktm
Biraz bekle ama olurmu hemen yapma cünkü idrara gec gecebiliyo ve senin üzülüp yipranmani istemem bos yere
Geldim tatlimmmm rahatlicaksan azcik agla ama bebisinide cok üzme olurmu gecicek canim benim biraz daha sabir hersey cadiiiii kizin icin :) eeee hamissss olmak kolaymi tatlim biraz daysncaz olurmu kussanda yemeye devam gücsüz kalma bu arada bol bol su ic
Bilmiyorum valla çok fenaydm ağladım resmenaslm canım ayy belki yerlesme falandır kız kısa mı sürdü
bende de kısa sancılar oluyor geçiyor
hiç geçmesin istiyorum
slm kızlar ben hiç iyi değilim kızImın gece ataeşi başladı inip çıkıyor nöbet tutuyorum . Çok üzgünüm
B bebekborn canım yağlı şekerli şeylerden uzak dur . Hatta sadece çubuk kırarken ye yataktan kalkmadan . Kokulardan uzak dur . Koku dokunmasa bile mide bulantısını tetikliyor . Temiz hava çok iyi geliyor odanı havalı tut . Yataktan dikl BMW'den çocuk ye bir kaç tane sonra kalk . Gün içinde yendiğine içtiğine dikkat et . Besin almalısın yoksa bebekte gelişim sıkıntısı olur lütfen mide bulantısı çektim 9 ay çok zor ama kendine iyi bakmalısın
Tövbeeeee deeeee allahim Sükür elhamdülillah de bazen ne zirmus dedigmiz seyin ardindan allah bizi daha büyük sinavlara sokar tatlim iyi olcaksin sabir tatlim allahim güc versin IsallahAgliyabilsemmmm. Sinirlerim alt üst. Bigazim agriyo artik(( ayyy ne zormus
Iyidir asil sen nasilsin bugün daha iyimisin caniminiciMerhabalarrr kizlar napiyorsunuz bakiiimmm?
Sabahtan yine kötüydüm bir türlü kendime gelememiştim ama şimdi iyiyim çok şükürIyidir asil sen nasilsin bugün daha iyimisin caniminici
Sabahtan yine kötüydüm bir türlü kendime gelememiştim ama şimdi iyiyim çok şükür
Evet canım ya ben bunu hep yaıyorum biliyormusun? Hep böyle kötü etkiliyorum kendimi ama sana söz daha cok dikkat edicem.adet hala olmadım yaaa. Benim hesabıma göre en az beş gün daha var adetime umarım gecikmez de giderim biran önce doktoraAmaaaa bişey dıcem senınruh halin cok önemli lütfen kendını topla olurmu vucudumuz ruh halimıze göre tepkıler verıyo yumurtaları etkıler felan Allah korusun iyi ol canım arkadaşım:)adet oldunmu peki
Haklısın canım herkes bılgı vermedı bıde ben bu konularda baya yeteneksızım yapamam dıyede bıraktım ne bılımHurihuri2013 canım ne zaman liste yapıcaksın?birara demiştin ya hani.kimlerin kaçıncı günü kimler hamiş kim beklemede biliyoruz aslında az çok ama daha iyi takip ederiz belki ne dersin?
Teşekkür ederim AroH Helen cleopatra hosgeldin canim kendini tanitmadigin icin cok yazamadik sana Isallah seninde bebisin saımsıkı tutunmuştur sana canım:)
Hmm boşver canım benim o zaman yormayalım seni zaten şimdi düşündüm de yarın toplancak dimi yumişler :)) ona konsantre olalım bizHaklısın canım herkes bılgı vermedı bıde ben bu konularda baya yeteneksızım yapamam dıyede bıraktım ne bılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?