- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.421
Sen bı karar almişin ve cıkmısın yolaaaa engeller cıkcak laflar duycan ama kulaklarını tıka azcık hedefe ulasmak için her yol mübahtır sende deliliğe vur acıkkkkk ne duy ne gör amannnnn satmışım bu dünyanın anasını deeeeeee rahat olllll yeterki bebişin gelsın sana söz verdın bak ona göreeeeee heeeeeeeEvet canım ya ben bunu hep yaıyorum biliyormusun? Hep böyle kötü etkiliyorum kendimi ama sana söz daha cok dikkat edicem.adet hala olmadım yaaa. Benim hesabıma göre en az beş gün daha var adetime umarım gecikmez de giderim biran önce doktora
Banaaaa dua et lütfen olurmuHmm boşver canım benim o zaman yormayalım seni zaten şimdi düşündüm de yarın toplancak dimi yumişler :)) ona konsantre olalım biz
Kimseye dilemem gercekten. Basta cok hevestim benimde migdem bulansin diyede. Bukadar beklemiyordum. Sabah ayiptir söylemedi bitane semmel yicektim. Daha semmel bitmeden cikardim. Cok fena oluyorum cikarinca elim ayagim titriyo
Bilmiyorum valla çok fenaydm ağladım resmen
Sen bı karar almişin ve cıkmısın yolaaaa engeller cıkcak laflar duycan ama kulaklarını tıka azcık hedefe ulasmak için her yol mübahtır sende deliliğe vur acıkkkkk ne duy ne gör amannnnn satmışım bu dünyanın anasını deeeeeee rahat olllll yeterki bebişin gelsın sana söz verdın bak ona göreeeeee heeeeeee
Etmezmiyim hiç tatlım yarın kalbimiz de ruhumuz da dualarımız da seninle olucak.
Banaaaa dua et lütfen olurmu
Heeeeeee cık gez sıkıldınmı hıc sevmezsın bılırım gezmeyıdeeeeNasıl da iyi dedin bak aklımı başıma toplamam gerek haklısın. Bu kadar zorluğa ve mesafeye katlanmaya baş koymuşken böyle şeylerle yılmamam gerek Gercekten de.Sana söz verdim bir kere. Tutucam tutucam sözümüü inanki. Sonra gelsin bebişler dimi ya..
Evet bugün gezmedim ama. hiç çıkmadım hem de dışarı.artık yarın çıkarırım acısınııııHeeeeeee cık gez sıkıldınmı hıc sevmezsın bılırım gezmeyıdeeeeeeee napakkk mecbur ayyyyy tatlım benim olcak işallah allahın izniyle hiç üzülme lütfen olurmu bunlar hep sınavvvv allahım mükafatlandırıcak hepimiziiiii sende bebişlerın göbüşünde döncen kocışine
Malesef yok. Zaten sessiz sakin içimde yasarm eşimle falan. Arkadaş falan var ama kimseye söylemeyi tercih etmiyorumah canım alt üst oldun iyice demi.
mısır da yalnız misin ailen felan varmı yanında?? sana bugünlerde destek olacak
Hoşgeldın canım işallah senınde tedavınde beraber gün sayarız:) güzel dıleklerın içinde cok teşekkürlerMerhaba hanımlar aranıza yeni katılıyorum Paris’te yaşıyorum 27 yaşındayım..polikistik over ve tüplerimin olmamasından dolayı tedaviye başlicam inşallah ilk randevuma gittim ve bana hormon testleriyle histeroskopi verildi.ocakta randevum var bakalım neler olcak :)) ? herkese bu yolda Rabbim yardımcı olsun inşallah tüm dualarınız kabul olur :)) hamişler inşallah bebeklerini kucağına alırlar sağlıkla,benim gibi yeni başlayanlarda inşallah güzel sonuçlar alırız ..
Çok teşekkür ederim :)) inşallah :) siz nerde tedavi oluyorsunuz hangi aşamadasınız ?Hoşgeldın canım işallah senınde tedavınde beraber gün sayarız:) güzel dıleklerın içinde cok teşekkürler
Ben almanyadayım canım yarın yumurtalar toplancak allahın izniyle hersey yolunda gıdersede persembe transfer yapılcakÇok teşekkür ederim :)) inşallah :) siz nerde tedavi oluyorsunuz hangi aşamadasınız ?
Hadi hayırlısı :)) inşallah herşey yolunda gider 9 ay sonrada mutlu son inşallah:)) nasıl ağrı oluyor mu acaba ilaçlardan sonra ? Ben ilk defa tedavi görcemBen almanyadayım canım yarın yumurtalar toplancak allahın izniyle hersey yolunda gıdersede persembe transfer yapılcak
Amın Allah razı olsun:) herşeyi yasayarak öğren canım ama herseyi o kadar heycan ve sabırsızlıkla yapıyosunki Ağrı sızı unutulup gıdıyo cünkü bian önce istıyosunki bebişlerın göbüşünde olsun ve mutlu sona ulaşşşşşl:) ama tedavıde dayanılmıcak agrı hıc yokHadi hayırlısı :)) inşallah herşey yolunda gider 9 ay sonrada mutlu son inşallah:)) nasıl ağrı oluyor mu acaba ilaçlardan sonra ? Ben ilk defa tedavi görcem
Vallahhhh mıııııııkızlar eşimin ısrarına dayanamadım
hemde sabah idrarı olmadan test yaptım
ve hayalet çizgi belirdiiiiiiiiiiiiii
resim çekecektim ama resimde çok belli olmuyor şuan inanamıyorum
çok kişide erken de göstere biliyormuş deneyelim hadi dedim ve hayaleti gördüm
bende öyle diyordum zaten olsunda ben herşeye katlanırım :))Amın Allah razı olsun:) herşeyi yasayarak öğren canım ama herseyi o kadar heycan ve sabırsızlıkla yapıyosunki Ağrı sızı unutulup gıdıyo cünkü bian önce istıyosunki bebişlerın göbüşünde olsun ve mutlu sona ulaşşşşşl:) ama tedavıde dayanılmıcak agrı hıc yok
Vallahhhh mııııııı
İlk göbegi senın için atcaz belli oldu galibaaaaaa:) yarın sabah ta yap devam ederse ohhhhhhhhh oldudaaaaaaaa bıttı Masallah:)eveeeeeeeetttttttt çok azcık bi çizgi
eskiden uzman olarak ben çok test yaptım hiç bunu görmedim hicccccc
kızlar oldu galiba ağlıcam sevinctennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?