- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.441
eveeeeeeeetttttttt çok azcık bi çizgi
eskiden uzman olarak ben çok test yaptım hiç bunu görmedim hicccccc
kızlar oldu galiba ağlıcam sevinctennnnnnn
Haticem cok mutlu oldum canim. Insallah yarin belirgin sekilde de gorursun. Guzel haberlerini bekliyoruz. Erken gosteren testlerde daha belirgin gosterir. Ondan alip dene canim.başlayın kızlar basLayyyiiinnn
çatlama igne etkisi kalmamistir demi 13 fun oldu sonuçta 8-10 günde gidiyormuş:)))))
Hayırlı olsun canım, yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha belirgin çizgi olacağına eminim.kızlar eşimin ısrarına dayanamadım
hemde sabah idrarı olmadan test yaptım
ve hayalet çizgi belirdiiiiiiiiiiiiii
resim çekecektim ama resimde çok belli olmuyor şuan inanamıyorum
çok kişide erken de göstere biliyormuş deneyelim hadi dedim ve hayaleti gördüm
Kalmamıştır canım, gözümüz gönlümüz aydın olsun.başlayın kızlar basLayyyiiinnn
çatlama igne etkisi kalmamistir demi 13 fun oldu sonuçta 8-10 günde gidiyormuş:)))))
Ooooo grup bile kurdum bakkkkk kım tutar benıııııHayırlı olsun canım, yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha belirgin çizgi olacağına eminim.
Hurihuri2013 hurişim, atılsın göbekler
İnşallah devam eder hayırlı olsun maşallah Rabbim nazarlardan korusun :))başlayın kızlar basLayyyiiinnn
Canım benim, Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah. Test bekledikçe çizgi belirginleşir canım, fotoğraflayıp atsana bize.hepiniz iyiki varsınız bidaha bidaha diyorum canlarım
arkadaş kardeş abla aile oldunuz
Canım benim, Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah. Test bekledikçe çizgi belirginleşir canım, fotoğraflayıp atsana bize.
Merhaba, Almanyada nerede ikamet Edison. Bende Almanyadan RegensburgBen almanyadayım canım yarın yumurtalar toplancak allahın izniyle hersey yolunda gıdersede persembe transfer yapılcak
ay canlarım hepiniz ayrı ayrı sağolun şuan çok ta kaptırmayın kendimi diyorum ama bi yandan da teste alıp alıp bakıyorum
inş sonuç güzel çıkar
sabah idrariyla digital alacam denicem bidaha
Allahım hepinize tattirsin bu duyguyu
hepiniz iyi ki varsınız ailem gibisiniz
Yaaa biliyordum. Dedim sanaa. Bugün yarin bi clearblue al hemen yap. Clearblueda sabah idrari olmasi gerekmiyor. Hemen haftasida yaziyo. Ay cok sevindim ya. Cok sükür allahima. Hep böyle iyi haberler alalim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?