Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

başlayın kızlar basLayyyiiinnn

çatlama igne etkisi kalmamistir demi 13 fun oldu sonuçta 8-10 günde gidiyormuş:)))))
Haticem cok mutlu oldum canim. Insallah yarin belirgin sekilde de gorursun. Guzel haberlerini bekliyoruz. Erken gosteren testlerde daha belirgin gosterir. Ondan alip dene canim.

Hayırlı olsun canım, yarın sabah ilk idrarınla yaparsan daha belirgin çizgi olacağına eminim.
Hurihuri2013 hurişim, atılsın göbekler

ay canlarım hepiniz ayrı ayrı sağolun şuan çok ta kaptırmayın kendimi diyorum ama bi yandan da teste alıp alıp bakıyorum
inş sonuç güzel çıkar
sabah idrariyla digital alacam denicem bidaha

Allahım hepinize tattirsin bu duyguyu
hepiniz iyi ki varsınız ailem gibisiniz

Yaaa biliyordum. Dedim sanaa. Bugün yarin bi clearblue al hemen yap. Clearblueda sabah idrari olmasi gerekmiyor. Hemen haftasida yaziyo. Ay cok sevindim ya. Cok sükür allahima. Hep böyle iyi haberler alalim kizlar.

Yaaa biliyordum. Dedim sanaa. Bugün yarin bi clearblue al hemen yap. Clearblueda sabah idrari olmasi gerekmiyor. Hemen haftasida yaziyo. Ay cok sevindim ya. Cok sükür allahima. Hep böyle iyi haberler alalim kizlar.

tatlim aldım bugün biraz önce apotheke den sabah 2 gün diger DM in testleri var olanları yapayım sonra da perşembe de Clearblue yu yapıyım dedim daha emin olsun diğerleri de boşa kalmasın diye ama
sence hangisini yapayım önce

çok tşk ederim balimmm hepinizin destekleri verdiği moraller sayesinde olacak biseyler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…